Gelinlik Modelleri Kızlar yardım edin(fotoğraflı)

İstediğin her modelin yakışacağı bir vücudun var, boyun da öyle, o konuda şüphen olmasın. Ama balık alacaksan daha havalı modellere bak, bu fazla sade geldi bana
Zaten bunlar olmayacak sadece model olarak nasıl duruyor ona karar vermeye çalışıyorum

Bu tarz alt kısmı daha havalı bir balık olursa, askı kısmını da ışıltılı işlemeli tüllü yaptırırsan bence çok güzel olur, ben de farklı modelleri sevenlerdenim, hatta bana kalsa beyazdan da sıkıldım :)
49cab461e9505f6bf73cd545506f24d1.jpg

İlk fotoğraftaki balıktan daha güzel durmuş yeni attığın balık gelinlik. Mutluluklar :)

1 ve 2 diyorum Maşallah canım sana:nazar:
Allah tamamına erdirsin..

Ben iki diyorum. 1. de fena degil fakat cok agir yani sade degil fakat zevkinize kalmis tabi. 3. sune gelince belinizi kalin gostermis.

3. De potluklar var gibi duruyor. Ben olsam kesinlikle 1. Yi seçerdim ki gelinliğim de ona benzer birşeydi çok ağır duruyor :KK66: 2. Yi de beğendim tam vücuduna göre bence

Mutluluklar

Ben normalde balık tarzdan pek hoşlanmam çünkü herkese yakışmaz:))
Ama sende cok müthiş durmuş bence. Kilo olarak da çok kötü durmuyor, balık yakışan giysin arkadaş diyorum :)

Balik olan Ilk resim çok güzel olmuşsun mutluluklar

En çok ikiyi beğendim. 1 de olabilir. Ama 3 aslaaaa. Çok pot ve eğreti duruyor üstünde.

Ay su gibisin masallah
Mutkaka ilk koydugun balik modeli tercih et
Harika
Herkese yakışmaz o gelinlik

Bence 2. Canim kabarik olan cok şık duruyor rahat hareket ediyorsun en azindan gelinligin icinde benim gelinligimde kabarikti. Bak buydu benim gelinligim 20170419_084845.jpg

Balık kilolu göstermiş mi yeni fotoğraf attım da :)
Belki fotograftandir ama kilolu gorunmüş .Prenses eteklinin danteli cok kibar ve güzelmiş .Kumasta önemli .Kollar dantelle kapaninca çok gzl olmus .Çıplak kalinca sıradanlasmış .Danteli ince ve küçuk cicekli seçin .Mutluluklar
Ama yine de en güzel siz olursunuz .

X