- 13 Ocak 2015
- 19.381
- 12.405
Teşekkür ederimAlt kismi cok sade oldugundan dolayimi.. Tamam prenses olmasin yeterki kabarikligi olsun .. Mutluluklar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederimAlt kismi cok sade oldugundan dolayimi.. Tamam prenses olmasin yeterki kabarikligi olsun .. Mutluluklar
İstediğin her modelin yakışacağı bir vücudun var, boyun da öyle, o konuda şüphen olmasın. Ama balık alacaksan daha havalı modellere bak, bu fazla sade geldi banaSon attığım fotoğrafa bakar mısın miss
Son attığım fotoğrafa bakar mısın miss
Zaten bunlar olmayacak sadece model olarak nasıl duruyor ona karar vermeye çalışıyorumİstediğin her modelin yakışacağı bir vücudun var, boyun da öyle, o konuda şüphen olmasın. Ama balık alacaksan daha havalı modellere bak, bu fazla sade geldi bana
Bana da çok klasik geliyor nedense. Pişman olmam inşallahValla yakışmış çok beğendim
Zaten ne giysen yakışcak türde boyun posun var
Lakin benim balık modellerle aram genelde yok 4689754258kg etekli prenses seviyorum klasiğim ben ne yapayım:)
Çok teşekkür ederim3.resimdeki harika duruyo
Mutluluklar dilerim
Bana da çok klasik geliyor nedense. Pişman olmam inşallah
Tabiki balik olan :)Eki Görüntüle 1984210 hangisi kızlar :) boyum 172 kızlar aşırı bir kilom yok 3 kilo verirsem yetiyor. fotoğrafta çok net değil ama bir fikir almak istedim
Belki fotograftandir ama kilolu gorunmüş .Prenses eteklinin danteli cok kibar ve güzelmiş .Kumasta önemli .Kollar dantelle kapaninca çok gzl olmus .Çıplak kalinca sıradanlasmış .Danteli ince ve küçuk cicekli seçin .MutluluklarBalık kilolu göstermiş mi yeni fotoğraf attım da :)