• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar yardım edin erkek Fatma gibi oldum evlendikten sonra

Meslek hastaligi diyelim:kahve:
Melek ne ?
Deyim gayet yerinde erkek Fatma gibiyim dediğinde kişi bıyık burkuyor galiba diye bir şey akla gelmiyor

Maç izlemek erkeklere özgü bir davranışta değil

Giyim kuşam konusunda salaş giyinmek kadınsı takılmamak bu deyim ıcın yeterli
Not : meslek alışkanlığı benimkide :)

Melek ne ?
Deyim gayet yerinde erkek Fatma gibiyim dediğinde kişi bıyık burkuyor galiba diye bir şey akla gelmiyor

Maç izlemek erkeklere özgü bir davranışta değil

Giyim kuşam konusunda salaş giyinmek kadınsı takılmamak bu deyim ıcın yeterli
Not : meslek alışkanlığı benimkide :)
Okumada sıkıntı mi var? Melek ? Meslek yazdim ama neyse siz bildiginize inanin ben konu sahibine yazdim atlayip yorum yapan olmuş diye sizsiniz.

Erkek fatma bakimsiz kadin anlamina gelmiyor. Mert,yigit kendi ayaklari ustunde duran kimseye minnet etmeyen erkeklerin baş edemedigi zehir gibi kadinlara soylenir.
Makyaj yapmiyorum pjama giyiyorum sacimi taramiyorum erkek fatma oldum. Olmadi efendim olmadi atlyaklari ustunde duramayan kadin kendine bunu soylemesin.

Okumada sıkıntı mi var? Melek ? Meslek yazdim ama neyse siz bildiginize inanin ben konu sahibine yazdim atlayip yorum yapan olmuş diye sizsiniz.

Erkek fatma bakimsiz kadin anlamina gelmiyor. Mert,yigit kendi ayaklari ustunde duran kimseye minnet etmeyen erkeklerin baş edemedigi zehir gibi kadinlara soylenir.
Makyaj yapmiyorum pjama giyiyorum sacimi taramiyorum erkek fatma oldum. Olmadi efendim olmadi atlyaklari ustunde duramayan kadin kendine bunu soylemesin.
Kardeşim telefon o şekilde yazmış sıkıntıyı sen yapıyorsun farkındaysan sonuc cümlesinde meslek hastalığım benımde bu yönde diye bağlamışım
Kelimelerde hata aramayı bırakalım sonuc odaklı bakalım su yazılara konulara
Bu arada virgül koymadım aralara umarım gene sıkıntı yaşamazsın.

Kardeşim telefon o şekilde yazmış sıkıntıyı sen yapıyorsun farkındaysan sonuc cümlesinde meslek hastalığım benımde bu yönde diye bağlamışım
Kelimelerde hata aramayı bırakalım sonuc odaklı bakalım su yazılara konulara
Bu arada virgül koymadım aralara umarım gene sıkıntı yaşamazsın.
Arkadasim sıkıntı yapacak tartışacak,kiracak-kirilacak bir sey yok.Iyi gunler sana.

Evet omuz hizasından biraz uzun saça kürek kemiğinde der kuaförlerde müşterilerde nesi komik bunun ?

Eşi içinde yakısıklı demek istemiş burada
Evet omuz hizasından biraz uzun saça kürek kemiğinde der kuaförlerde müşterilerde nesi komik bunun ?

Eşi içinde yakısıklı demek istemiş burada
Bana komik geldi acikcadi ilk defa duydum hani saclarim omzumda deriz belde deriz de kurek kemigone kadar doyrni ilk defa duydum:))Yakisikli demek istediginide bende anladim arkadasim lakin malkocoglu diye tanimlamasida ayri guzel:rapci:

Benim arkadaşımın da çocuğu olmuyordu doktora gide gele gide gele tedavi tedavi kendini fazla ellettirmekten tedaviden çocuk düşünmekten napıyosın biraz ara ver dedim düşünme gitme doktora bi problrnde yok sıkma kendini allah verirse olacaktır bu kadar doktora gidip üzdürme kendini hamur gibi yopruldun dedım spnuc ara verdi ve iki bebegı var peşpeşe kafana takma takınca strestende olmuyı düşünme takma yaşın cok kucuk ondan da olmayabilir eşinde üstelemiyomuş onun da yaşı gec degıl ki hem durumun iyiymiş her ay git kuaföre üşeniyosan bakımını yaptır saclarına bak kadını gosteren sacı evde pijsmayla esofmanla dolasma güzel ev kıyafetlerı var kadın kadın gıbı olmslı her zamn sexi cekıcı guzel kadın vardr bıde cekıcı kdn vardr git kokoş ol demıyorum sexi ol bi evde bi tayt giy bi hoş bogazdan baglamalı bluz gez ne biliyim makyajsız duşsuz gezme parfümsüz kotlar topuklu sandeletler hoş bluzlar al yaz geldı elbıseler al en guzel yaşlarını bunalım bunalım geçirme çok ararasın ararsında bulamazsın kocanda yakısıklıymıs kacırırsın elınden adam dısarda işte görür bakımlıları bıde gelır evde senı gorur olmaz arkadasım kıskanıyosa da kıskansın erkekler dısarda başka kadınlarda begendıklerını eslerınde ıstemezler ama dısarda gorunce bakarlar o yuzden kendine bak hep senı dusunmesıne ızın ver bunalımından cık
Evet bunalımdan cikmam lazim farkindayim ve cikacagim da doktorum da ayni seyleri soyledi takma kafana dedi kendimle ilgilenirsem biraz iyi gelecek

Bakım sarı saç demek değil Bence
Bol makyajda değil
Cocuk dünyanın merkezi değil Allah vermedi ise ne olcak her gün bi sac mı beyazlayacak ?

Eş çok müsrif ama sen de aşırı tutumlu
Bence sorun ikinizde de
O biraz tutumlu olsa sizde biraz kendinize bakın
Bes on tl ye alınan kıyafetlerle de şık olunabilir
Onemli olan yakışanı bulmak

Zaten assolist makyajları kalmadı
Bi kalem bi ruj
Ruj Da kesinlikle tene uygun olmalı

Bakımlı tırnaklar krem sürüp arada oje mesela

Güzel bi koku eş gelmeden sıkın parfümü de :)
Tüm gün yemek kokuyor mutfağa girince insan

Duş
Parfüm
Hafif makyaj
Güzel alınmış kaş
Epilasyona dikkat ettin mi olur

Bihter ziyagil gibi dolaşılmaz evde bi tayt eşofman kombini

Dışarı çıkarken bi kot pantolon kurtarıcı beyaz veya siyah bluz takılarla süsleyin
Güzel bi ayakkabı
Güzel bi çanta

Bu arada doğru zamanda Allah evlat nasip etsin

Başlığa olmamış diyen arkadaşlar bu bir deyimdir arkadaşlar :KK66:
Amin canim tesekkur ederim zaten ne kadar istesem de bihter gibi giyinemem sari sacliyken daha bi kendimi iyi hissediyorum evet esim biraz eli acik catir catir aliyor bende o kadar olmasam da bugun basladim alisverise

Kendi ayaklari uzerinde duramayacak kadin yoktur bence ben sadece bi surece girdim ve cikamadim baslik icin de boyle bir deyim sectim icimden o an bu gecti herkesin gorusu tabikide farkli olabilir tesekkur ederim

Elbise moda bu sezon.tiril tiril rengarenk.ozellikle siyah beyaz kirmizi tek renklerde. Screenshot_20170613-222524.png
Bu sekilde.
Altina hos bir sandalet
Saclarini dagit.boyatmiyorsan bile aralara renkli citcitlar taktir.bende boyatmam ama hep aralarda bazen mor bazen simli bazen pembe citcit olur 1 2 tane.
Bir kalem bir rimel.canli gosterecek ruj yeter.
Acik tenliysen solaryuma git bronzluk candir kandir.
Eller onemli el peelingi manikur hafif uzun ojeli tirnaklar iyi hissettirir ihmal etme.
Gecede cogunlukla penye spor gecelikler arada tul dantel bisiler.
Bol su ic.
Oldu bitti

Elbise moda bu sezon.tiril tiril rengarenk.ozellikle siyah beyaz kirmizi tek renklerde.Eki Görüntüle 2008483
Bu sekilde.
Altina hos bir sandalet
Saclarini dagit.boyatmiyorsan bile aralara renkli citcitlar taktir.bende boyatmam ama hep aralarda bazen mor bazen simli bazen pembe citcit olur 1 2 tane.
Bir kalem bir rimel.canli gosterecek ruj yeter.
Acik tenliysen solaryuma git bronzluk candir kandir.
Eller onemli el peelingi manikur hafif uzun ojeli tirnaklar iyi hissettirir ihmal etme.
Gecede cogunlukla penye spor gecelikler arada tul dantel bisiler.
Bol su ic.
Oldu bitti[/QUOTE
Tesekkur ederim canim zaman ayirdigin icin evet kombinler cok hos citcit fikride iyi makyaj konusunda iyiyim dolabimi bi yebileyeyim o zaman is tamamdir

Eski kendimi gördüm:) valla ben bi koç la çalıştım hayatım değişti. Ben burda söylemeyeyim reklam vs diyenler olur. Ama stil sahibi olmak gerçekten ciddi bir iş. Biraz netten araştır maddi imkanın da uygunsa profesyonel birilerine danış derim.
ya bana özelden çalıştğınız koçun ismini yollar mısınız çok merak ettim :)

Back