- Konu Sahibi Krdln_bjk1903
-
Canım allah gönlünüze göre versin inşallah hayırlısı olur hakkınızda psikolojinizi anlayabiliyorum tüp bebek tedavisine daha başlamadık ama eminim çok yorucudur kendine dikkat etBende tüp bebek tedavisi goruyorum suan transferim yapıldı evde dinleniyorum psikolojim bozuldu benimde evde dura dura cok canım sıkılıyor aynaya bile bakmiyorum 3 gundur sacımı bile taramadım cocuk mevzusu insanı yıpratıyor tedaviye ara verdiniz madem kafanızı dagıtacak şeyler yapın.. ayrıca youtube bir cok video var onları izleyerek ne alacagına falan karar verebilirsin... kombinlerine bakabilirsin
Kafamda oluşturup en kısa sürede alışverişe çıkacağım kendime özgüvenim geldi sayenizde22 yaşındasın evlenip yıpranmak için çok gençsin.dur daha yolun başındasın.eşinin yaşıda genç ille bebek diye niye bukadar bunalıma sokuyosunuz kendinizi.madem eşin herşeyin en iyisini alıp giyiyo sanada o imkanı tanıyo sen ne diye pazarlardan ucuza kaçıyosun.netten bakın biraz kafanda bişeyler oluştur çık yap alışverişini kendini salmak için çok erken
benim tişörtlerimi toplasam on tane bile kalmadı yıkayıp yıkayıp giyiyorum böyle yazınca da garip oldum22 yas cocuk icin cok erken ya.. en guzel yillarin bebek avutmakla gecicek..
Ben 26 yasinda anne oldum, simdiki aklim olsa 30 yasimdan once cocuk istemezdim..
Para olduktan sonra kiyafet havada karada kombinlenir,ama yaz icin beyaz tshirt sart, bnde yuzucusunden kisa kollusuna 12 tane var duz, cem yilmaz gibi ustumde forma gibi
O zaman zaten kendimi hiç düşünemiyorumKendine bakmama olayını cocuk olunca gorcen asıl:))
Evrt canım aynen öyle oldu eşim çok sıkıntı yapmıyor ben çok takıyorum kafamaSiz cocuk meselesınden sefıl olmussunuz esınız ıse tamamen ayakta ve dımdık.
Bende istiyorum fakat hazır değilim galibaBir erkek çok istiyor diye çocuk yapmam. Ben çoooook istemeliyim önce. Saçma.
Evet omuz hizasından biraz uzun saça kürek kemiğinde der kuaförlerde müşterilerde nesi komik bunun ?Saclarim(kurek kemigimde)ilk defa sac boyinu bu sekilde boyinu anlatani duydum:))ayriyeten esin de malkocoglu gibi miilahi sen
Başlık olmus deyimdir buBaslik olmamis
Başlık olmus deyimdir bu
Deyim anlatımı güçlendirir
Fatmalar alınmasın yani
Bakım sarı saç demek değil Bence
Bol makyajda değil
Cocuk dünyanın merkezi değil Allah vermedi ise ne olcak her gün bi sac mı beyazlayacak ?
Eş çok müsrif ama sen de aşırı tutumlu
Bence sorun ikinizde de
O biraz tutumlu olsa sizde biraz kendinize bakın
Bes on tl ye alınan kıyafetlerle de şık olunabilir
Onemli olan yakışanı bulmak
Zaten assolist makyajları kalmadı
Bi kalem bi ruj
Ruj Da kesinlikle tene uygun olmalı
Bakımlı tırnaklar krem sürüp arada oje mesela
Güzel bi koku eş gelmeden sıkın parfümü de :)
Tüm gün yemek kokuyor mutfağa girince insan
Duş
Parfüm
Hafif makyaj
Güzel alınmış kaş
Epilasyona dikkat ettin mi olur
Bihter ziyagil gibi dolaşılmaz evde bi tayt eşofman kombini
Dışarı çıkarken bi kot pantolon kurtarıcı beyaz veya siyah bluz takılarla süsleyin
Güzel bi ayakkabı
Güzel bi çanta
Bu arada doğru zamanda Allah evlat nasip etsin
Başlığa olmamış diyen arkadaşlar bu bir deyimdir arkadaşlar
Bilmiyorsaniz anlatayim sizede. Erkek fatma demek esorfmanla gezen kendine bakmayan kadinlara soylenmez. Erkek fatma erkek gibi davranışları olan hobileri (maça gitmek mesela) olan korkusuz gözü pek kadinlara söylenir. Yani giyim kusamla alakasi yok baslik olmamış.
Deyimlerin aciklamasini bilmek yerinde dogru kullanmak gerek degil mi ?[/QUOTE
erkek Fatma gibi oldum demek kadın gibi değilim suan demek
Bakım yapmıyorum demiş zaten üye de
Başlık ona göre olmus demek ki
Bir alıntıda yetmemiş :)Bilmiyorsaniz anlatayim. Erkek fatma demek esorfmanla gezen kendine bakmayan kadinlara soylenmez. Erkek fatma erkek gibi davranışları olan hobileri (maça gitmek mesela) olan korkusuz gözü pek kadinlara söylenir. Yani giyim kusamla alakasi yok baslik olmamış.
Deyimlerin aciklamasini bilmek yerinde dogru kullanmak gerek degil mi ?
Meslek hastaligi diyelimBir alıntıda yetmemiş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?