- Konu Sahibi Krdln_bjk1903
-
Evet bnde bunları düşünüyorum bebeği istiyorum ama hazır değilim sanırımAnnenin psikolojisi cok önemli ama.. bebek olduktan sonra esin bırakıp ise gidecek günde kac saat görecek ki bebeği.. sen o çökmüş ruh halinle bir de bebekle ugrasacaksın.. seni cok zorluyorsa erteleyebilirsiniz bence bebek işini.. 2 yıl mesela esin icin gec bir yaş değil
Evet tam da böyle anlatanilirdiöSaclarim(kurek kemigimde)ilk defa sac boyinu bu sekilde boyinu anlatani duydum:))ayriyeten esin de malkocoglu gibi miilahi sen
:)))E
Evet tam da böyle anlatanilirdiö
Haklısın canım sonuna kadar da alışmadık da durmuyo gibi geliyorValla ben sizin gibileri anlamıyorum .yeni evlisiniz ev hanımısınız .bütün gün evde kendinize bakın .gezin alışveriş yapın kuaföre gidin para sorununuz yokmuş madem .bir kuaföre gidip saçınızı manikür pedikürünüzü yaptırıp 3-5 parça elbise almak zor mu .
Tamam evde her gün pür makyaj tam takım gezilmez ama yazlık tiril tiril elbiseler giyebilirsiniz.
Kiz bana yola ben yapim senin yerine
Bu kombin filri çok hoşuma gitti kızlar sağolun biraz akıl almaya ihtiyacım varmışYazın stil çok kolay
Püf nokta parçaların kaliteli olması
Güzel, şık bir topuklu sandalet. Kotun altına topuklu taba gladyatör sandalet güzel olur mesela. Kotun üstüne de bu sezonun modası kıvrık kollu/açık omuzlu beyaz bir gömlek. Üstüne de doğal taşlı salaş bir kolye. Yazın çok makyaj olmaz zaten, güzel bir taba omuz çantasını da kaptınız mı tamam. Yani kot + beyaz gömlek/bluz + güzel sandalet bile kral kombin olur. Siz para var mı ondan haber verin:)
Evet bnde bunları düşünüyorum bebeği istiyorum ama hazır değilim sanırım
Evet en çok korktuğum da vücudumun değişmesi ve anne olduktan sonra iyice kendimi salmam eşim çook çook istiyor bebek bu konuyu açmıyoruz bile bu ara tedaviyi bıraktık zaten kışa kadar toparlanmam lazım aldığım hormonlar beni mafettiYa küçüksün çünkü. Tamam genç bir kadınsın evet ama anne olma sorumlulugu cok buyuk bir yük. Bak ben senden büyüğüm, cocuk sahibi olmaya en az 3-4 sene var diyorum kendim icin. Hem vücudun degisecek hem de hayatın. Bu kolay alınabilen bir karar olmamalı. Esin 1-2 sene beklese bir sey olmaz genc adam :)
Evet en çok korktuğum da vücudumun değişmesi ve anne olduktan sonra iyice kendimi salmam eşim çook çook istiyor bebek bu konuyu açmıyoruz bile bu ara tedaviyi bıraktık zaten kışa kadar toparlanmam lazım aldığım hormonlar beni mafetti
Eşinin yakışıklı olduğunun herkes farkindaymis bak. Kesinlikle kendine gel adamı kaciriverirsin elin kadınına. Ama bunu önce kendin için yapmalısın. Ben anlamıyorum bi kadın nasıl böyle bakımsız olur. Adam öyle marka giyinirken yanına nasıl eşofman giyer de çıkar. Millette der yani adama yazık olmuş diye. Bunları seni üzmek için değil bi an evvel kalk silkelen diye söylüyorum. Hemen eskişi gibi olman lazım. Butün dolabını değişmekle başla işe. Ayrıca kocanın sana oğlan çocuğu demesi çok çok fena. Asker arkadaşı gibi. Seksepaliteni oldurmussunKızlar yardımımıza ihtiyacım var iki yılı bitti üçüncü yıla girdik küçük bir yerde yaşıyoruz evlenmeden önce çalışıyordum saç rengim karamelle açık kumral bir renkti aralarda ışıltılar vardı kendime çok vakit ayırırdım makyajımı yapar evde dahi süslü otururdum evlendikten sonra küçük bir yere yerleştik eşim çalışıyor hemen çocuk istedik olmadı şimdi tedavi falan görüyoruz ve psikolojik olarak çöktüm tabi bu beni çok etkiledi önce saçlarımı kestirdim kısacık (şimdi uzadı tabi kürek kemiklerimde ) ama kendi saç rengim koyu kumral şuan da böyle yaşım 22 ve beyazlarım çıkmaya başladı çocuk mevzudunu çok takıyorum neyse konuya geleyim eski halimden eser kalmadı bir yere çıkarken bile eşofman giyiyorum eşim çok bakımlı etrafımızdaki insanlar eşime malkoçoğlu diyorlar marka giyinir hep bende sosyete pazarından falan üç beş liralık kıyafetler toplarım hatta en son ne zaman aldığımı bile hatırlamıyorum makyajı sadece düğün falan olursa yapıyorum giyinmeyi de o zaman hatırlıyorum kıyafetlerimi giymiyorum die hep dağıttım şimdi bişeyim kalmadı desek yeridir alışveriş yapmak canım istemiyor saçımı acık kumral yapmak istedim eşim gerek yok dedi kıskanç biraz ama ben istiyorum artık kendi özüme dönmek istiyorum içimden gelmiyor eşofmandan kurtulamıyorum eşim bi ara bana oğlan çocuğu diyordu makyaj malzemelerim herşeyine kadar var şimdi sıra giyinmekte yardım edin neler alabilirim kadınsı olmak istiyorum nasıl alışveriş yapayım neler alayım eşim in yanında sönük kalıyorum
Tesekkür ederim canm bn en kısa zamanda alışverişe cıkacağımKolay degil tabiki. O yüzden suçlama kendini olur mu, en ufak bi hormon dengesizligi bile alt ust ediyor vücudumuzu :)
Bence sen spora yazıl, plates ya da. O baya zindelik katıyor. Kurs yoksa da internetten siparis ver evde yaparsn :)
Sonra güzel iyi bi kuaför bulursun kaşını saçını toparlatırsın. Bir de saçlarına düzenli bakım yaparsan yumuşacık capcanlı olurlar sen de mutlu olursun :)
Kıyafet konusu da bence çık alışverişe para var madem marka marka şık kıyafetler al. Hem uzun ömürlü olur hem de şık durur. Takılarına özen göster. Abartılı olmayan makyaj yap :) hatta allik rimel ten rengi far tamamdır. Dudak rengine yakın mat bi rujla cok fresh durursun :) youtubeda videolar var bakabilirsin :)
Ben 21 yasından beri ugrasıyorum olmayınca olmuyor22 yas cocuk icin cok erken ya.. en guzel yillarin bebek avutmakla gecicek..
Ben 26 yasinda anne oldum, simdiki aklim olsa 30 yasimdan once cocuk istemezdim..
Para olduktan sonra kiyafet havada karada kombinlenir,ama yaz icin beyaz tshirt sart, bnde yuzucusunden kisa kollusuna 12 tane var duz, cem yilmaz gibi ustumde forma gibi
Ben 21 yasından beri ugrasıyorum olmayınca olmuyor
Test gunumu bekliyorum olacak inşallahinsallah tez vakitte olur
Ciddi bi saglik probleminiz yoksa esinde yada sende olur cnm uzulme.
Eşinin yakışıklı olduğunun herkes farkindaymis bak. Kesinlikle kendine gel adamı kaciriverirsin elin kadınına. Ama bunu önce kendin için yapmalısın. Ben anlamıyorum bi kadın nasıl böyle bakımsız olur. Adam öyle marka giyinirken yanına nasıl eşofman giyer de çıkar. Millette der yani adama yazık olmuş diye. Bunları seni üzmek için değil bi an evvel kalk silkelen diye söylüyorum. Hemen eskişi gibi olman lazım. Butün dolabını değişmekle başla işe. Ayrıca kocanın sana oğlan çocuğu demesi çok çok fena. Asker arkadaşı gibi. Seksepaliteni oldurmussun
Ah bir bilsem şu pazar sevdamı evet eşim kendisine çok dikkat eder saçlarım konusunda da gercekten neden böyle eşime bağlı kaldım bilmiyorum ama değiştireceğim rengimi kafama koydumAnlamadığım nokta neden eşiniz bi gomlege 250 tl verirken siz pazar dan giyiniyorsunuz?
Tamam 250 tl vermeyin illa ama biraz daha sık kaliteli şeyler alabilirsiniz.
Ayrıca saç sizin saçınız ben bu kadar eşine bağımlı kadınlara kızıyorum.
Canım isterse boyatirim yahu neden illa izin alıyorsunuz ki ?
Sonuçta eskiden oyle görüp beğenmiş sizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?