Kızlar yardım edin erkek Fatma gibi oldum evlendikten sonra

Evet bnde bunları düşünüyorum bebeği istiyorum ama hazır değilim sanırım

Haklısın canım sonuna kadar da alışmadık da durmuyo gibi geliyor

Bu kombin filri çok hoşuma gitti kızlar sağolun biraz akıl almaya ihtiyacım varmış

Evet bnde bunları düşünüyorum bebeği istiyorum ama hazır değilim sanırım

Ya küçüksün çünkü. Tamam genç bir kadınsın evet ama anne olma sorumlulugu cok buyuk bir yük. Bak ben senden büyüğüm, cocuk sahibi olmaya en az 3-4 sene var diyorum kendim icin. Hem vücudun degisecek hem de hayatın. Bu kolay alınabilen bir karar olmamalı. Esin 1-2 sene beklese bir sey olmaz genc adam :)

Evet en çok korktuğum da vücudumun değişmesi ve anne olduktan sonra iyice kendimi salmam eşim çook çook istiyor bebek bu konuyu açmıyoruz bile bu ara tedaviyi bıraktık zaten kışa kadar toparlanmam lazım aldığım hormonlar beni mafetti

Kolay degil tabiki. O yüzden suçlama kendini olur mu, en ufak bi hormon dengesizligi bile alt ust ediyor vücudumuzu :)

Bence sen spora yazıl, plates ya da. O baya zindelik katıyor. Kurs yoksa da internetten siparis ver evde yaparsn :)

Sonra güzel iyi bi kuaför bulursun kaşını saçını toparlatırsın. Bir de saçlarına düzenli bakım yaparsan yumuşacık capcanlı olurlar sen de mutlu olursun :)

Kıyafet konusu da bence çık alışverişe para var madem marka marka şık kıyafetler al. Hem uzun ömürlü olur hem de şık durur. Takılarına özen göster. Abartılı olmayan makyaj yap :) hatta allik rimel ten rengi far tamamdır. Dudak rengine yakın mat bi rujla cok fresh durursun :) youtubeda videolar var bakabilirsin :)

Eşinin yakışıklı olduğunun herkes farkindaymis bak. Kesinlikle kendine gel adamı kaciriverirsin elin kadınına. Ama bunu önce kendin için yapmalısın. Ben anlamıyorum bi kadın nasıl böyle bakımsız olur. Adam öyle marka giyinirken yanına nasıl eşofman giyer de çıkar. Millette der yani adama yazık olmuş diye. Bunları seni üzmek için değil bi an evvel kalk silkelen diye söylüyorum. Hemen eskişi gibi olman lazım. Butün dolabını değişmekle başla işe. Ayrıca kocanın sana oğlan çocuğu demesi çok çok fena. Asker arkadaşı gibi. Seksepaliteni oldurmussun

Tesekkür ederim canm bn en kısa zamanda alışverişe cıkacağım

Anlamadığım nokta neden eşiniz bi gomlege 250 tl verirken siz pazar dan giyiniyorsunuz?
Tamam 250 tl vermeyin illa ama biraz daha sık kaliteli şeyler alabilirsiniz.
Ayrıca saç sizin saçınız ben bu kadar eşine bağımlı kadınlara kızıyorum.
Canım isterse boyatirim yahu neden illa izin alıyorsunuz ki ?
Sonuçta eskiden oyle görüp beğenmiş sizi.

Bende tüp bebek tedavisi goruyorum suan transferim yapıldı evde dinleniyorum psikolojim bozuldu benimde evde dura dura cok canım sıkılıyor aynaya bile bakmiyorum 3 gundur sacımı bile taramadım cocuk mevzusu insanı yıpratıyor tedaviye ara verdiniz madem kafanızı dagıtacak şeyler yapın.. ayrıca youtube bir cok video var onları izleyerek ne alacagına falan karar verebilirsin... kombinlerine bakabilirsin

22 yas cocuk icin cok erken ya.. en guzel yillarin bebek avutmakla gecicek..
Ben 26 yasinda anne oldum, simdiki aklim olsa 30 yasimdan once cocuk istemezdim..
Para olduktan sonra kiyafet havada karada kombinlenir,ama yaz icin beyaz tshirt sart, bnde yuzucusunden kisa kollusuna 12 tane var duz, cem yilmaz gibi ustumde forma gibi

Ben 21 yasından beri ugrasıyorum olmayınca olmuyor

22 yaşındasın evlenip yıpranmak için çok gençsin.dur daha yolun başındasın.eşinin yaşıda genç ille bebek diye niye bukadar bunalıma sokuyosunuz kendinizi.madem eşin herşeyin en iyisini alıp giyiyo sanada o imkanı tanıyo sen ne diye pazarlardan ucuza kaçıyosun.netten bakın biraz kafanda bişeyler oluştur çık yap alışverişini kendini salmak için çok erken

Ah bir bilsem şu pazar sevdamı evet eşim kendisine çok dikkat eder saçlarım konusunda da gercekten neden böyle eşime bağlı kaldım bilmiyorum ama değiştireceğim rengimi kafama koydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…