- Konu Sahibi Krdln_bjk1903
Kızlar yardımımıza ihtiyacım var iki yılı bitti üçüncü yıla girdik küçük bir yerde yaşıyoruz evlenmeden önce çalışıyordum saç rengim karamelle açık kumral bir renkti aralarda ışıltılar vardı kendime çok vakit ayırırdım makyajımı yapar evde dahi süslü otururdum evlendikten sonra küçük bir yere yerleştik eşim çalışıyor hemen çocuk istedik olmadı şimdi tedavi falan görüyoruz ve psikolojik olarak çöktüm tabi bu beni çok etkiledi önce saçlarımı kestirdim kısacık (şimdi uzadı tabi kürek kemiklerimde ) ama kendi saç rengim koyu kumral şuan da böyle yaşım 22 ve beyazlarım çıkmaya başladı çocuk mevzudunu çok takıyorum neyse konuya geleyim eski halimden eser kalmadı bir yere çıkarken bile eşofman giyiyorum eşim çok bakımlı etrafımızdaki insanlar eşime malkoçoğlu diyorlar marka giyinir hep bende sosyete pazarından falan üç beş liralık kıyafetler toplarım hatta en son ne zaman aldığımı bile hatırlamıyorum makyajı sadece düğün falan olursa yapıyorum giyinmeyi de o zaman hatırlıyorum kıyafetlerimi giymiyorum die hep dağıttım şimdi bişeyim kalmadı desek yeridir alışveriş yapmak canım istemiyor saçımı acık kumral yapmak istedim eşim gerek yok dedi kıskanç biraz ama ben istiyorum artık kendi özüme dönmek istiyorum içimden gelmiyor eşofmandan kurtulamıyorum eşim bi ara bana oğlan çocuğu diyordu makyaj malzemelerim herşeyine kadar var şimdi sıra giyinmekte yardım edin neler alabilirim kadınsı olmak istiyorum nasıl alışveriş yapayım neler alayım eşim in yanında sönük kalıyorum