Ayril bence.
Bu zikkim sosyal medyayı da kim icat ettiyse artık. Hayatınız sosyal medyadan ibaret c.ici yazmıyor, yok like yok fallow bilmem ne swarm snapchat cart curt. Bunların hiç birini bilmiyorum genç kızlardan duyuyorum.
İlahi hanımefendi .
Ay ama öyle demeyin gerçekten,uzun süre cevap alamayıp takılmamak sinirlendiriyor insanı hakikaten
Ayril bence.
Bu zikkim sosyal medyayı da kim icat ettiyse artık. Hayatınız sosyal medyadan ibaret c.ici yazmıyor, yok like yok fallow bilmem ne swarm snapchat cart curt. Bunların hiç birini bilmiyorum genç kızlardan duyuyorum.
Çok uzun ve dümdüz bir yazı bize de yazık okuyamicam bi paragraf falan yapsaydınız yahu
Hemfikirim internet bazen illallah ettiriyor : )
Bi de diyorlar ya
Ayyy beni likelamiiis ya bebegiiiimmm. Şeytan bi tane ağzına carp diyo valla.
Gençlik nereye gidiyor diyorum bazen. Mal gibi bakıyorum suratlarina benim ergenligimde yoktu da yani vardır kesin ama ben bilmiyodum. Çok cahilim kahretsin ya
Hepsini okumadım ama sosyal medya hesaplarınızı kapatın yada ayrılın, sosyal medyayı kullanmayan biri olarak bu "ben yazdım, o gördü, baktı, bakmadı, resim paylaştı, fotomu beğendi, beğenmedi, video paylaştı" vs diye uzayıp giden tartışmalar ana okulu çocuklarını dinliyormuşum hissi veriyor ve gülüyorum.
Sosyal medya bu kadar ciddiye alınacak hatta ciddiye alınacak bir alan değil...
Tartışmalarda eskilerden vurmak hoş değil bu konuda hatalısınız.
Çevrimiçi olup olup yazmamasına ben de kızardım açıkçası, ayrıca ne demek eski sevgilisine mesaj atmak?? Öyle bir dünya olamaz.
Bence bu konuda haklısınız ama demek ki önceki tartışmalarınızı büyüttüğünüz için birikmiş ve patlamış ve de size karşı kullanmış. Haklıyken haksız duruma düşmüşsünüz.
Oturup konuşun.halledin. Siz de biraz alttan almayı öğrenin ki haklılığınızı koruyabilesiniz.
En son size öyle sarılan birinin ayrılacağını sanmam. Tabi bu bir veda kucaklaşması değilse eğer
Çok uzun ve dümdüz bir yazı bize de yazık okuyamicam bi paragraf falan yapsaydınız yahu
Ayril bence.
Eski sevgilisine mesaj atmis ve siz ayrilmadiniz mi?
Zaten hepsinden engelledi ben kapatsam ne değişcek ayrıca birlikteyken kapatmamız mümkün değildi yönetici olduğumuz sayfalarımız var birlikte yaptığmız.
Ama o da sürekli benim hiçbişey yapmadığımdan yakınıp duruyor. bi nevi o da aynı şeyi tekrar edip duruyor. bişey hissetmediği için konuşmakta zarar görmüyomuş kendisi,ben saygısızlık olarak adlandırdım kendisine de söyledim ama anlamıyor. eski konuları unutayım diyorum ama yapamıyorum adamın bütün hayatı internette geçiyo pc başında işi o çünkü. o da onu sürekli darladığımdan şikayetçi artık tahammülünün kalmadığını söylüyor haklı bende yapıyorum suçsuz değilim ama gördüğüm şeyler karşısında susup alttan alamıyorum zten haklı olsamda arkadaşları bile laf kalabalığı yapıp üste çıkmada usta olduğunu söylüyor.sonuç bu ilişkiyi ben bitirmişim benim o kıskançlığımı falanı filani düzeltmem gerekiyormuş :/
derdimi anlatmak için giriş gelişme ve sonuçtan oluşan bi paragraf yapamadığım için üzgünüm sonunda yazmıştım derdimi anlayıp doğru yorumlamanız için detaylandırdım demiştim siz sadece başlığı okudunuz sanırım :/
Haklısınız bende illah ettim artık ama bağımlısı olundu resmen eskiden böyle huylarım yoktu ama gün geçtikçe internet ortamlarının ne kadar çirkinleştiğini gördükçe insan dayanamayıp işte benim gibi üzerine gidiyor :/