- 8 Kasım 2014
- 4.856
- 10.535
Çok uzun ve dümdüz bir yazı bize de yazık okuyamicam bi paragraf falan yapsaydınız yahu
2 senedir birliktelermiş. Çevrimiçi olduğu halde konu sahibine cevap yazmıyormuş, görmedim diyormuş, Bi de çocuğun 2 tane eski sevgilisi varmış, onlara mesaj atıyormuş. Konu sahibi ''onlarla konuşmanı istemiyorum'' deyince ''tamam'' diyormuş ama yine aynı b....u yiyormuş. Mesaj içeriğinde kötü bişey yokmuş hal hatır sorma şeklindeymiş ama yine de konu sahibi istemediği halde çocuk umursamıyormuş.
Kavga ettiklerinde sosyal medyalardan engelliyormuş çocuk. Konu sahibinin sürekli evde oturmasından, iş bulmamasından, bişey yapmamasından şikayetçiymiş, evlenmek istiyormuş ama kendisi de çok bi para kazanmıyormuş zaten. Bir de aşırı kıskançlığından yakınıyormuş. ''boynuma tasma taktın sanki'' diyormuş.
Son kavgadan sonra konu sahibi çocuğun evine gitmiş konuşmak için, konuşmuşlar gülüşmüşler hatta orda kalmış gece. Sabah gayet sarılmış öpüşmüşler falan. ''Ama bişeyleri konuşup oturtmadık yerine, hala çözülmemiş mevzular var, bitti mi bitmedi mi bilmiyorum'' diyor.