Kızlar yardım dantelmi boncuklumu alayım

niltolcüm çok teşekkür ederim resim göndermişsin gerçekten çok güzel duruyor çok şık. kararsız olmak çok zor gerçekten.

ayy evet çok güzel gözüküyor gerçekten. çok teşekkürler. ben şöyle bir düşündümde salonuma boncuklu takım almaya karar verdim. dantelde eğer yaptırırsam yatak odasına koyarım ama kesin değil dantelli almayadabilirim. peki bu boncukluların fiyatları ne kadar acaba?

dantek çok demode canım ben bi organze aldım birde boncuklu takım. bıncuklukullanışlı benim takımım astarlı geçen gün makinede bile yıkadım narin programda birşey olmadı. sayıca fazla olursa eğer peçeteler yatak odana da koyarsın istersen mesela ben öyle yaptım. güzel oluyor her yerde aynı takım olması.

Ben senin yerinde olsam ne boncuklu ne de dantel artık kalmadı istersen büzmeli örtüler koy perdeciler şimdi ynı renkden masa örtüleride yapıyorlar illa ikisinden biri dersen renkli iplerle döşeme örtüler vr onlarıda tercih edebilrsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…