Kızlar yardım dantelmi boncuklumu alayım

swanlake

swan
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2008
29
1
86
Konya
slm kızlar çeyiz takımı almak istiyorum salon için. dantelmi yaptırsam yoksa şu yeni çıkan boncuklulardan mı bir türlü karar veremedim. ne tavsiye edersiniz?

senin zevkine kalmış canım,hangisi daha çok içine sinerse onu almalısın...ama bence dantel bana göre biraz daha demode,salonuna uygun renkte boncuklu takımlar çok şık durabilir..

bend e maddi durumum yeterse dantel alıcam ama onu ev serilirken kullanırım sonra kaldırırım arada bir sererim genelde boncuklu modeller çok şık ve modern

evet kızlar aslında benim içime boncuklular daha çok siniyor annemde boncuklu almam taraftarı ama dantel daha bir çeyiz gibi mi duruyor acaba diye düşünüyorum o yüzden emin olamadım. sanırım boncuklu alacağım bu gidişle...

benim annem iğne oyası yaptırmış salon için ama ben sermedim boncuklu çok güzel modeller var renginide salonuma uygun aldım. bence kullanılmayacak birşeye para vermeyin yazık günah. benim iğne oyaları çekmece bekleyecek.a.s.

bence dantelde yaptırma boncukluda alma. artık dantel kimse sermiyo,boncukluda çok çingene işi hemde üzerinde herhangi bi eksesuar koyamıyosun.organzeden yapılmış çok güsel salon takımları var onlardan alabilirsin örnekte gösterebilirim sana istersen

nilü benim de salon takımım organza üzerine pullu birşey, büfe de olmadığı için 1 masa 1 konsol, 1 orta bir de zigonun üzerinde bir parçasını kullanıyorum..
küçükleri birbirine aplike edip belki gene büyük masaya bir yedek örtü daha yapmak istiyorum..
Mahmutpaşadan 10YTL'ye aldım 18 parça mı ne..

dantel alma canım, boncuklu da alma hem boncuklular kullanışlı olmuyormuş. yıkamaya falan dayanmıyormuş.
ben de organze takımlardan aldım. çok da şık duruyor bence :asigim:

dantel alma canım, boncuklu da alma hem boncuklular kullanışlı olmuyormuş. yıkamaya falan dayanmıyormuş.
ben de organze takımlardan aldım. çok da şık duruyor bence :asigim:

bende organze takım aldım.boncukluda almak ıstıorum fakat annem ıstemıor kullanıssız dıe CADIARZU

evet aslında organizede olabilir tabiii. nilüferncim eğer örnek koyarsan çok sevirinirim. teşekkürler yorumlar için tekrardan..

boncuklular ve oranzeler hoş lakin hiçbirşey iğne oyasında ki zerafeti vermiyor. :teytey: boncuklulara aksesuar konulmuyor oranzelerde çok hafif duruyor.ama iğne oyası ve normal dantel gibisi yok bence.hem zarif hemde çok şık hemde kullanışlı oluyorlar. a.s. yeni ve farklı dantel modelleri bulabilirsiniz.eski dantel modeli kullanmazsınız.dantelin modasının geçeceğini ben hiç düşünmüyorum. :enbuyukkk: çünkü her sene yeni bir model çıkıyor ve yapılıyor.modası geçmez ama kullanımı ütü yönünden zor olacağı için tercih edilmiyor çalışan bayanlar tarafından.gerçi artık ütü istemeyen ipler var onlar daha kolaylaştırdı :enbuyukkk: tercih ve zevk meselesi tatlım inşallah içine sinen ürünü alır ve rahatça kullanırsın

canım bence danet kullanmada ne kullanıyorsan kullan cok demode oldu artık ama ceyızde olsun cunku bır gun gelcek onların modası yenıden cıkcak kı belkı ozamn yapan kımseler olmuycak hem ceşit olarak serersın arada dantelıde benım annemde dantel yaptırdı ben boncuklu tel kırma ve delık işi takım aldım cok gusel hepsı tavsıye ederım

kızlar boncuklu takım gayet kullanıslı ama astarlısını alın bı leğene sabunlu su yapıosun ıcıne yatırıosun sonra o duruo zaten yerı tül gıbı oldugu ıcın cabucak temızlenıyo sonra duruluosun sonra kısın kalorıferın ustune koyun tmmdır:)

kızlarıma çapa marka ipten süper danteller ördürmüştüm.mayısta kızım evlendi hiç birini almadı modası geçmişmiş.masasının üzerinde bir arkadaşın dediği gibi 10 veya 5 milyona bir örtü aldım mahmutpaşadan bayılarak onu seriyor.başka da hiç örtü yok.gençleri anlamak zor.
bana da evde kullandırmıyorlar oysa ben seviyorum danteli.

Bende dantelin modasının asla geçeceğini düşünmüyorum, çünkü her sene oda takımına dair yeni şeyler çıkıyor, boncuklu işler mesele iki senedir modaydı ama şimdi kurdela işi moda.... fakat dantel her zaman kullanılır,birde benim annem maşaAllah o kadar zevkli seçmiş ki, on yıl önce ördükleri danteller bile şimdi hala çok güzel....bence dantelde seçim çok önemli...

canım bende evimi yerleştirdim sana örnek olması için boncuklu takımımı koydum eğer hoşuna giderse sevinirim. hemde kullanışlı ince tül üzerine boncuklar işlemişler ve akşam ışıklar yanınca ışıl ışıl parlıyor. kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…