Kızlar yardım bölümümü bırakmak istiyorum

Bölümün çok çok güzel...
İnsanın ufkunu genişletiyor.
İyi taraflarını görmeye çalış.
2 senen göz açıp kapayıncaya kadar geçecek inan.
Ben 5 yıl okudum bu bölümü hazırlıkla birlikte.
Ben de çok şikayet ettim, derslerden, yoğunluğundan ama bitirdiğimde anladım ki çok doğru bir karar vermişim.

edebiyat okumak kolay değildir. pek çok dili birden öğrenmen gerekiyor. Osmanlı Türkçesi, Azerice, Göktürkçe, Uygurca, Oğuz Türkçesi, Türkmence ve diğerleri. dil öğrenmek insan beynini yoran bir şey ayrıca bu dillerin aynı anda öğretilmesi ağırlaştırıyor bölümü.

edebiyat bölümlerindeki öğrencilerin çok kapalı ve ruhsuz bir tablosu vardır. yabancı diller seni cezbediyor olabilir. haklısın da eğer öyleyse. lise gibi oluyor edebiyat bölümleri nedenseee.

bu yaşadıkların edebiyatçı bunalımı. :)) geçecek, bırakırsan pişman olabilirsin. çünkü edebiyat öğretmenliği diğer branşlardan çok daha doyurucu bir yer edinmeni sağlayacak okulda. eğer kıymetini bilirsen tabi ki.

Canım ben de aynı bölümdeyim nasıl olur da 3. sınıfta bırakmayı düşünürsün?
Herşeye baştan başlamak kolay mı?
Evet dersler ağır ama üstesinden geliniyor...
Hem formasyon alıp öğretmenlik yapabiliyorsun sorun ne ki?

Canım ailenin yanında okumak kadar rahat ve güzeli var mı :bbo:

Arkadaş Türk dili değil İngiliz dili&edebiyatı öğrencisi.

Ne durumdasın?
Umarım öyle bir hata yapıp bırakmamışsındır okulu...
Eğer bıraktıysan şundan emin ol pişman olucaksın her ne kadar olmam desen de...

canım gir tekrar sınava zaten pek çok dersten muaf olrsun yasında çok geç değil okumanın yasımı olur?ama bu arada bu bölümünüde ihmal edip bırakmaya kalkma çünkü sonunda kazanamayıp bundanda olmak var.

kızlar cvplar için tşkr edrim

ne yaptığımı soranlar olmuş bırakmadım devam ediyorum derslere ve hala sevmeye çalışıyorum...

dersler zor deyince yardım etmek isteyenler olmuş tşk edrim ama dersleri sevmediğim için zor geldiğni ve iyi de bir ganomun olduğunu söylemiştim içimden gelip çalıştığım zmn hiçbir problem yok sorun da bu ztn içimden gelmemesi..

Son düzenleme:

Devam etmene sevindim...
Yolu yarılamışsın zaten...
Her ne kadar içinden gelmese de sevmesen de bırakırsan ilerde pişman olursun...

ben de bu sene okuduğum bölümü bıraktım.
2. sınıfa geçmiştim.
1 sene hazırlık okumuştum.
2 senelik emeğim, zamanım, param boşa gitti.
ama bırakırken bunları değil, nasıl bir yol izlersem mutlu olacağımı düşündüm.
benim okuduğum bölümden çok farklı hayallarim var.
dershaneye kaydoldum en baştan başlıyorum.
21 yaşındayım bu arada.
ama sizin durumunuz biraz farklı.
okumak istediğiniz bölümde de bu bölümde de öğretmenlik yapmayı düşünüyorsunuz.
bence boşuna sene kaybetmeyin.
ama bırakırsanız da yaşınız problem değil.

nasıl mutlu olacaksan onu yap canım hayat senin........yaşında geç falan değil....29 yaşına girdim ben bile tekrar sınava girip bidaha okusam mı diye düşünüyorum düşün yani....hukuk fakültesi içimde ukde kaldığı için hemde hiçbir şey için geç değil bence ........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…