senin 3. sınıf artık dayan bitsin demicem
okul derslerini biraz askıya al yada okulu dondur sınava hazırlan
tabi ailen bu konuda krşıp baskı yapmazsa
3.sınıfa gelmişken bırakmazdım. Çok istiyorsam bitirip bir kere daha ünv okurdum. Ama benim asıl anlamadığım nokta şu: Neden istemeden girdiniz ki bölüme. Baştan yanlış davranmışsınız
söylediğiniz şeyin tam tersi aslında her iki bölümün sonunda da öğretmen olcm orası kesin ama şimdi ki bölümüm çok zor ve istemiyorum öğretmenlikte işime yaramıcak bi sürü ıvır zıvr ama şimdi öğretmenlik kazanırsam hem dersler daha kolay ve severk okucm ve o yüzden de çabucak bitick belki de ve bazı derslerden muaf da olabilirm ztn bitirsem hemen atamamın geliceğini sanmıyorum çok birşey kaybetmem diye düşünüyorum..senağlama
formasyon okulda veriyolar canım da kpss falan onlar olcak iş değil
düşünün bi sürü senaryolarım var fotoğraf çalışmlarım var
çok değişik hayallerm var ama şuan osmanlıca derslerine girip eski metin çevirisi yapıyorum
offff bu sene kazanıp gtmm kazım istanbula bnm ya
Şu ana kadar geçen zamanı yakmamak adına diğer istediğin yani hayalin olan bölümleri açık öğretim okumayı deneyebilirsin..
Benim de 21 yaşında kızım var iç mimarlık okuyor ama bunun yanında fotoğraf çalışmaları var aynı senin gibi ve bir sürü hayali tabi ki... açık öğretim geçen yıl fotoğraf ve kameramanlık bölümü açtı ve bu bölüme aynı anda başvurdu her ikisini de çok güzel götürüyor...
Bu gün kalkıp bana bölümümü bırakıp yeniden sınava gireceğim dese aklın neredeydi diye sorarım, olduğun bölümü bırakmaktansa alternatif çıkışlar bulmanı öneririm...
Bir de lütfen Türkçemizi doğru yazmaya çalışalım özellikle sizin gibi üniversite okuyan gençlerimiz buna örnek olmalıopuyorumnanaktan kullandığınız msn dili hiç hoş durmuyor...
evt ben ingiliz dili ve edbiyatı 3. sınıfım öğretmenlik istiyordm (ahh keşke açıköğretim yazsaydım) ama olmadı..
şu an ki bölümümü de hiç ama hiç istemiyorum sürekli edebiyat, ağır dersler, kompleksli hocalar artık uğraşamıcam tekrar sınava girmek istiyorum ve eminimki kazanırım ama yaşım 22 geç mi kaldım sizce ne yapayım kızlar offffffffffffffffff...akannehir
Selam canım,bence bolumunu bırakma.Kazanmıssın ucuncu senendesın sımdı okulu bırakman cok sacma.
Ben acıkogretım ıngılızce ogretmenlıgınde okuyorum.Ikı sene örgündü dıger ıkı sene de acıkogretim.Sana cok kolay gelebılır belkı bu bolumu kazandıgında gecerdın de.Gecme notları 70.Kritik derslerinde Not ısteyecek bı ogretmenın bıle yok.Kıtaplara kendın calısıyorsun.Dersaneler eskısehırde olmadıgın surece ates pahası.ıkı senedır dortten kalan 4 dersımı vermeye calısıyorum.Senın yerınde olmayı cok ısterdım ınan.Sahip olduklarının degerını bıl bence.
evt ben ingiliz dili ve edbiyatı 3. sınıfım öğretmenlik istiyordm (ahh keşke açıköğretim yazsaydım) ama olmadı..
şu an ki bölümümü de hiç ama hiç istemiyorum sürekli edebiyat, ağır dersler, kompleksli hocalar artık uğraşamıcam tekrar sınava girmek istiyorum ve eminimki kazanırım ama yaşım 22 geç mi kaldım sizce ne yapayım kızlar offffffffffffffffff...akannehir
iyice düşün canım, Bu kararı sen vereceksin tekrar keşke deme.. Ben de ingilizce öğretmenliğini Bitirdim, sanma ki ingilizce öğretmenliğinde dersler çok kolaysizinki kadar ağir olmasa da cidden zorlayan dersler var canım, Ben olsam dişimi sıkar dayanırdım, çünkü öğretmenliği Bitireceksin, sonra kpss ye de hazırlanacaksın Bi Bakmışsın yaş 30 olmuş.. o yüzden Bütün artıları eksileri düşün.. ama yok Ben sevmiyorum Bölümümü sevemicem diyorsan, insanin sevmediği Bi şeyi yapması işkence giBidir, o zaman hazırlan tekrar oku. ama dediğim giBi Btün artıları eksileri düşün.. 4 sene sonrasında da kpss Belası var unutma.. deliler giBi çaliştiğim halde iptal oldu şuan hem çalişiyorum hem sınava hazırlanıyorum.. çok zor oluyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?