• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar yarayı çabuk iyileştiren bi yöntem var mı :(

aynı soruyu sana da soracağım kullanıp sonuç aldın mı :)
Evet, kullanıyorum. içerisinde kara merhem bulunan bir krem. Spreyi de var ama ben kremini tercih ediyorum.
Yaralara halibut, şişlik ve morluklara arnica favorilerim. Kesik, yanık, çizik vs. yaralanmalarda cildi çok çabuk onarıyor.
Mesela el kesiğinde akşam sürüldüğünde ertesi güne kabuklanma sağlamıştı.

Evet, kullanıyorum. içerisinde kara merhem bulunan bir krem. Spreyi de var ama ben kremini tercih ediyorum.
Yaralara halibut, şişlik ve morluklara arnica favorilerim. Kesik, yanık, çizik vs. yaralanmalarda cildi çok çabuk onarıyor.
Mesela el kesiğinde akşam sürüldüğünde ertesi güne kabuklanma sağlamıştı.
eczaneye sordum hiç duymamış bile adını :( depolara sordurdu onlarda da yokmuş :(
sen nerede yaşıyorsun nerden stın alıyorsun

eczaneye sordum hiç duymamış bile adını :KK43: depolara sordurdu onlarda da yokmuş :KK43:
sen nerede yaşıyorsun nerden stın alıyorsun
İstanbulda'yım Eczaneden alıyorum.. Bazı eczanelerde olmuyormuş ama rica edincde getiriyorlarmış. Bakırköy'de bi eczaneden almıştım en son. İnternette de var. İla. değil dermokozmetik sonuçta reçeteli ilaç gibi stoklamıyor olabilirler. 25 TL civarı da ücreti var.

İstanbulda'yım Eczaneden alıyorum.. Bazı eczanelerde olmuyormuş ama rica edincde getiriyorlarmış. Bakırköy'de bi eczaneden almıştım en son. İnternette de var. İla. değil dermokozmetik sonuçta reçeteli ilaç gibi stoklamıyor olabilirler. 25 TL civarı da ücreti var.
o zaman daha büyük, dermokozmetik satan eczanelere sormak gerek

Back