• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar yarayı çabuk iyileştiren bi yöntem var mı :(

Kimyasal maddelerden mumkun oldugunca uzak durun kizlar. Zehir atmayin vucutlariniza.
Tum cilt sorunlarina yanik, kasinti, yara vs icin dogal yontemler uygulayin aloe vera bitkisi gibi. Bitkinin yapragindan kucuk bir parca kesin ve icindeki siviyi yaranizin uzerine dokun, cildiniz o siviyi emecektir. Aloe vera bitkisinin iyilestirme ozelligi vardir. Yaniklarin uzerine suruldugunde hem serinletir hem de iyilesme suresini hizlandirir. Ayrica kirisiklar icin de faydalidir.
bunu daha önceden de duydum ama aloe vera bitkisini bulamadım ankarada :(

bunu daha önceden de duydum ama aloe vera bitkisini bulamadım ankarada :KK43:
Internetten de arastirdin mi? Online satis yapan birileri mutlaka vardir. Alip evinde yetistirebilirsin cok ise yariyor. Gunesi sevmeyen bir bitki zaten camin kenarinda isik alsin yeter.

Kudret narı - zeytin yağı karışımı yaralar için birebir.. hücre yenileyici özelliği var Dikiş izlerini bile kapatma özelliğine sahip. Denenmiştir test edilmiştir:)

Internetten de arastirdin mi? Online satis yapan birileri mutlaka vardir. Alip evinde yetistirebilirsin cok ise yariyor. Gunesi sevmeyen bir bitki zaten camin kenarinda isik alsin yeter.
internetten araştırayım varsa satışı çok güzel olur :)
çok teşekkür ederim

Arkadaşım cinko sudokremin icinde var...sudokrem de hani bebekler pişık olunca sürülüyo ya kizarikliga o krem..eczanelerde mevcut ...cilde de cok iyi geliyomuş..

Bephantol de cok iyi..ben teramicyn suruyodum bi ara sanki o da iyi geliyodu sivilce tipi seylere..

Arkadaşım cinko sudokremin icinde var...sudokrem de hani bebekler pişık olunca sürülüyo ya kizarikliga o krem..eczanelerde mevcut ...cilde de cok iyi geliyomuş..

Bephantol de cok iyi..ben teramicyn suruyodum bi ara sanki o da iyi geliyodu sivilce tipi seylere..
canım sıkıntım sivilce değil de yara :(
çabuk iyileşmesi için
aslında sudokremi duymuştum
buradan söylenenleri not aldım öğlen gidip eczacıya soracağım bakalım o hangisini al diyecek

Back