- 31 Ekim 2013
- 21.337
- 71.528
- 798
- 40
- Konu Sahibi Jasminium84
-
sulandırmaz di mi yarayı?Bepantol yara ve yanık kremi
bepantol sanki sulandırıyor ve geç iyişleştiriyor gibi geliyordu bana ama sanırım yanlış düşünmüşümSilverdin ve bepantholl u karıştırıp sür..
sarı kantaron bende pek işe yaramıyor ne yazık kiSarı kantaron yağının yara iyileştirici etkisi var.
Ama göz çevresi için ne kullanacaksanız da dikkat edin.
bepantol sanki sulandırıyor ve geç iyişleştiriyor gibi geliyordu bana ama sanırım yanlış düşünmüşüm
silverdin siz kullandınız mı etkisi nasıl
sonuç aldınız sanırım, onu da araştırayım internetten, teşekkürlerFucidin diye bi krem var benim çenemde sivilce çıkmıştı pudra sürdüm kurutsun diye pudraya da sanırım alerjim varmış
Yara oldu bütün çenem ve doktor fucidin verdi iz bırakmaması ve cabuk iyileştirmesi için bi deneyin isterseniz...
herhangi bi koyuluk olmadı di mi cildinde, yorumundan sonra netten araştırdım da siyah lekeler bırakıyormuşKarıştırıp kullanmadım ama silverdini yalnız çok kullandım kullanıyorum da...
Faydasını çok gördüm..
Bende de özellikle bıyıklarımı aldıktan sona minik minik sivilceler çıkar cildim çok hassas alır almak silverdini sürersem çıkmıyor..
Bir eczanesi olan tanıdığımdan duymuştum.. Yaralara bepantol ve silverdini karıştırıp sürünce iyi geliyormuş diye..
Sen çekiniyorsan bepantolü biraz az katarsın...
herhangi bi koyuluk olmadı di mi cildinde, yorumundan sonra netten araştırdım da siyah lekeler bırakıyormuş
sanırım sen de olmadı
bepanthol aslında en iyisi sanırım, teşekkürler :)
evet hametan çok iyi bir krem ama artık her yaradan sonra hametan kullandığım için (ve çok sık yara yaptığım için) sanırım cildim alıştı artık faydasını göremez oldumhametan süper bi krem
sonuç aldınız sanırım, onu da araştırayım internetten, teşekkürler
o ne kremi, yara için mi, hiç duymadım daZink kremi :)
çok teşekkür ederim canım, kendi kendime kaşınıyorum bende işteRica ederim... Eve çok iyi sonuç aldım çenemden burnuna kadar sıçrayan o yaralar bi haftada geçti ve hiç izi kalmadı baya bildiğin iltihaplı yara olmuştu ve liseye gidiyordumbana gıcık olan öğretmenlerden biri de allah belanı vermiş demişti darısı başınıza dememek için kendimi zor tutmuştum
Sana da geçmiş olsun canım...
Sey internete baktim cinko kremiymis adi :) yaralara yara izlerine sivilcelere 1 numara! :))o ne kremi, yara için mi, hiç duymadım da
:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?