• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar yarayı çabuk iyileştiren bi yöntem var mı :(

Jasminium84

Nirvana
Pro Üye
Anneler Kulübü
31 Ekim 2013
21.337
71.528
798
40
günaydın arkadaşlar
ya ben dün yine yine yineee kaşımı yoldum ve tabii ki yara oldu ve benim yaralarım çok geç iyileşiyor tamamen kapanması 15 günü buluyor yara iyileşmesini hızlandıran bildiğiniz yöntemler/kremler var mı?

Fucidin diye bi krem var benim çenemde sivilce çıkmıştı pudra sürdüm kurutsun diye pudraya da sanırım alerjim varmış :oops:
Yara oldu bütün çenem ve doktor fucidin verdi iz bırakmaması ve cabuk iyileştirmesi için bi deneyin isterseniz...:KK52:

bepantol sanki sulandırıyor ve geç iyişleştiriyor gibi geliyordu bana ama sanırım yanlış düşünmüşüm
silverdin siz kullandınız mı etkisi nasıl

Karıştırıp kullanmadım ama silverdini yalnız çok kullandım kullanıyorum da...
Faydasını çok gördüm..
Bende de özellikle bıyıklarımı aldıktan sona minik minik sivilceler çıkar cildim çok hassas alır almak silverdini sürersem çıkmıyor..
Bir eczanesi olan tanıdığımdan duymuştum.. Yaralara bepantol ve silverdini karıştırıp sürünce iyi geliyormuş diye..
Sen çekiniyorsan bepantolü biraz az katarsın...

Fucidin diye bi krem var benim çenemde sivilce çıkmıştı pudra sürdüm kurutsun diye pudraya da sanırım alerjim varmış :oops:
Yara oldu bütün çenem ve doktor fucidin verdi iz bırakmaması ve cabuk iyileştirmesi için bi deneyin isterseniz...:KK52:
sonuç aldınız sanırım, onu da araştırayım internetten, teşekkürler ;)

Karıştırıp kullanmadım ama silverdini yalnız çok kullandım kullanıyorum da...
Faydasını çok gördüm..
Bende de özellikle bıyıklarımı aldıktan sona minik minik sivilceler çıkar cildim çok hassas alır almak silverdini sürersem çıkmıyor..
Bir eczanesi olan tanıdığımdan duymuştum.. Yaralara bepantol ve silverdini karıştırıp sürünce iyi geliyormuş diye..
Sen çekiniyorsan bepantolü biraz az katarsın...
herhangi bi koyuluk olmadı di mi cildinde, yorumundan sonra netten araştırdım da siyah lekeler bırakıyormuş
sanırım sen de olmadı
bepanthol aslında en iyisi sanırım, teşekkürler :)

sonuç aldınız sanırım, onu da araştırayım internetten, teşekkürler :KK66:

Rica ederim... Eve çok iyi sonuç aldım çenemden burnuna kadar sıçrayan o yaralar bi haftada geçti ve hiç izi kalmadı baya bildiğin iltihaplı yara olmuştu ve liseye gidiyordum :KK43: bana gıcık olan öğretmenlerden biri de allah belanı vermiş demişti :KK45: darısı başınıza dememek için kendimi zor tutmuştum :KK53:

Sana da geçmiş olsun canım...

Rica ederim... Eve çok iyi sonuç aldım çenemden burnuna kadar sıçrayan o yaralar bi haftada geçti ve hiç izi kalmadı baya bildiğin iltihaplı yara olmuştu ve liseye gidiyordum :KK43: bana gıcık olan öğretmenlerden biri de allah belanı vermiş demişti :KK45: darısı başınıza dememek için kendimi zor tutmuştum :KK53:

Sana da geçmiş olsun canım...
çok teşekkür ederim canım, kendi kendime kaşınıyorum bende işte :(
ayyy o nasıl bi hocaymış ya :KK62:

Kimyasal maddelerden mumkun oldugunca uzak durun kizlar. Zehir atmayin vucutlariniza.
Tum cilt sorunlarina yanik, kasinti, yara vs icin dogal yontemler uygulayin aloe vera bitkisi gibi. Bitkinin yapragindan kucuk bir parca kesin ve icindeki siviyi yaranizin uzerine dokun, cildiniz o siviyi emecektir. Aloe vera bitkisinin iyilestirme ozelligi vardir. Yaniklarin uzerine suruldugunde hem serinletir hem de iyilesme suresini hizlandirir. Ayrica kirisiklar icin de faydalidir.

Back