Kızlar yanlış yere açmışım konuyu . :( fikirlerinize ihtiyacım var yardım eder misiniz lütfen?

Yahu çık o evden git,sonra davanı açınca ne isteyeceksrn istersin...oturmuş dayak yediği adamla pazarlık yapıyorsun...kocamla bir kere birlikte oldum hamile kalmışım diyorsun,sonra kaç düşük yaptın sen...kaybettiğim evlatlarım demişsin...yani nerden tutsan elinde kalır bu anlattıkların...önce kendine saygın olsun...tipik türk kadını,dayağı ye sonra da kocamı seviyorum.yahu neyin kafasını yaşıyorsun sen...allah aşkına kızın olursa kendin gibi yetiştirme

Bence eşinize söylemeden çıkın gidin o evden başka Bi şehirde sıgınma evinde kalın ailenize bile soylemeyin.sonradan dava acarsınız simdi orda durup konuşarak bişey halledemezsiniz

Adam gözden cıkartmış gibi. Birde para isteme diyor. Ne güzel değil mi. Çocukla bir başına kalsın ne yaparsa yapsın. Ama bana dokunmasın. Sorumluluk almayım. Ne güzel . Ben olsam çıkar giderim yapcağımı da edeceğimi de söylemem mahkemede öğrensin. Darp raporumu düşük raporumu alır giderim elinden aldıgm silahı bile. Hepsini sunarm mahkemye ve donuna kadar alırım.

Esin asker ve silahini sana dogrultuyor oylemi onu derhal bagli bulundugu birlige sikayet et.
Asker icin silah namustur oyle keyfi kimseye dogrultamaz.
Sonrada derhal karakola git sikayet et darp raporu al ve hemen bosa.
Yok oldurecekmis kolaydi oyle kafana gore adam oldurmek.senin can guvenligin yok bir hayvanla evlisin sal ipini gitsin

Kalk.evden çık darp.raporu al. Mahkemede eşek gibi öder. Hem askermiş nafakasını maaşından kesip sana ve bebeğine yatırırlar anında.

Allahim nasil insanlar var ya soktayim. Hangi ara bu kadar merhametsiz psikopat bir toplum olduk biz ya. Allah askina su ana babalar boyle ruh sagligi bozuk insanlari evlendirmesin. Baskalarinin gunahina girmesinler. Bu hadsiz pislik adamlarinda derdi neyse artik seytanindan bulsunlar.

bebek mucize de kocan olacak manyaktan gelecek paraya güvenip mi hamile kalıyorsun?
bu adam seni döve döve bebeğini bile sakatlar karnında. hala o evde para kavgasındasın. annene git. bugün üzülür yarın düzelir.

ilk günden beri şiddet görüyorsanız o adamın koynunda ne işiniz var.her ne olursa olsun korunmanız şartmışki ilk düşük yapmışsınız 2.ye olur diye nasıl düşünmezsiniz.aldırın diyemem ama o çocuğa nasıl bakıcaksanız o adam size zırnık koklatmaz bence.gidip kalacağınız yerde yok ne yapacaksınız.

Bence tazminatı da nafakasi da yerin dibine batsın. Mucize olarak gördüğünüz bi gebeliginiz var ve eşiniz karnınızı sıkıp belinize vuruyo siz hala tazminatı nafakayi konusuyosunuz. Bir an önce kaçın kurtulun. Başka bi ilde sığınma evine gidin en azından. Kocaniz icin derdi para demissiniz ama burdan bakınca siz de oyle bir izlenim birakiyosunuz

Konunu neresinden tutsam elimde kaldı inandırıcı gelmedi bana gerçeklik oranı baya düşük hadi gerçek diyelim mucize dediğin bebek için kocanla pazarlıl mı yapıyorsun pesss

O evde pazarlik icin beklerken seni simdi hamile halinle doven adam yine dovecek ve mucize bebegini kaybedebilirsin
Darp taporu al polise git asker oldugunu silah cektigini soyle gizlice siginma evine yerlestirmelerini iste annenin yanina donme oradada bulur bosaninca hala asker olarak kalabilirse maasindan tedbirle alir senin hesabina yatirirlar
Mutlaka sikayet et esin hasta yarin bir ere sinirlenipte cekip vursa bir ocak soner boyle insanlar polis asker teskilatinda olmamali ihrac edilmeli

Tekrar şiddet uyguladığında eve polis ya da ambulans çağırın, bir şekilde darp raporu almanız lazım. Ayrıca eşiniz devlet memuru ise polise şikayetçi olduğunuzu söyleyin, uzaklaştırma isteyin. Amirlerinin karısına şiddet uygulayan bir memura yaptırımı yok mu, bilmediğim için soruyorum. Hem de askermiş yazık, kendi karısını koruyamıyor, ne hayır gelir öyle askerden.

uzulerek soyluyorum bunu tercih sizin tabi ama bence cocugu aldirmalisin yoksa bu adamla omur boyu bi sekilde yuz yuze bakmak zorunda kalacaksin bosansanda arada bir cocuk olacak tazminat tabiki hakkin ama senin durumun farkli canin tehlikede verecegi 3 kurus nafaka icin gitmeyip dayak yemeye devammi edeceksin yani

Hiç vakit kaybetmiyorsunuz hemen Alo 183 - Sosyal Destek Hattı'nı arıyorsunuz. Eşinizin kafanıza silah dayadığını ve hamile olduğunuzu, sizin de bebeğinizin de can güvenliğinin tehlikede olduğunu söylüyorsunuz. Hemen sizi gelip alacaklardır. O evde bir dakika bile durmayın. Eşiniz askermiş sanırım, böyle sosyopat birinin asker olması başlı başına hata zaten.

Eşini seviyorsun , dayağı seviyorsun , bebeğini seviyorsun , kafana silah dayıyan bir adamı seviyorsun. Abi ben sizler yüzünden sevgiden soğudum nasıl bir sevgi anlatsanıza . Derhal polise git şikayetci ol nafakasıda ona kalsın sadakan olsun pisliğe. Bebeğin mucizen olmus! Ona tutun ve derhal terket kendin icin değilse bile bebeğin icin. O bebeğini sevseydi karnını sıkıp belinize vurmazdı. Kafanıza silah dayayıp evlendiğiniz günden beri şiddet uygulamazdı. Hoş size şiddet uyguladığı halde seviyorum deyip hayatınıza devam etmissini. Ben yanıma yaklaştırmaz davayı acar yüzümü göstermezdim. Siz hala sevmeye devam edin. Ha bu arada uzaktan sevseniz iyi olur. Zira yaşamak yada yaşamama kararınızı eşinizin insafiyetine bırakmışsınız.

Son düzenleme:
Adamın yapacaklarını bile bile karşısına geçip iyice elimi silahı aldıramayan kadar söylemene gerek var,başka bir arkadasımın dediği gibi güzel bir plan ile kaç ,davanı aç ,tazminat vs mahkemede istersin,hakime söyle istediklerini ama herşeyden önce o adamdan bir an önce kurtul ..

O karnınızdaki bebek var ya kocanızın size şiddet göstermesinden dolayı engelli olarak doğabilir. Bunun farkındasınız değil mi? Siz bu adamın yolunda ölmeye hazırsınız ama bir meleğin hayatı sizin yüzünüzden mahvolacak.

Tövbe yarabbim o kadar şehit olan asker duyuyoruz Allah hepsini korusun kahroluyoruz.boyle bir tip de var işte doğuda asker olan.neyse senin durumuna geleyim.tabiki senin hakkın bu tazminat falan ama acaba vaz mi gecsen diycem.yani su adamdan kurtul da ne olursa olsun.allah korusun böyleleri bir de başa bela oluyor.tazminati da nafakası da kalsın da hayatından defolup gitsin

Nidense konu bana inandırıcı gelmedi.
Yani hadi bebek mucizen o bu. Buna bile kızıyorum ama hayat senin.
Ama can tehlikesi olan bir kadının. Düşük tehlikem var çalışam olayını düşünmesi çok uç değil mi?
Yani aldıramıyorsan, çalışacaksın mecbur. Gerekirse evden çalışacaksın ki bir an önce o evden kurtulasın. Ama bilemedim

Sen evindeyken basına silah dayayan adam, ayrıldıktan sonra rahat etsin, çocuğumun ihtiyacları var diye seni düşünüp para vereceğine inanıyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…