Kızlar yanlış yere açmışım konuyu . :( fikirlerinize ihtiyacım var yardım eder misiniz lütfen?

Böyle bir adamdan nasıl çocuk düşünebilirsin anlamak zor.Mucize bebek diye birşey yok .Kaldı ki mucizede olsa korunman lazımdı kendi hayatın için .Şimdi bir çocukla hayatın daha mı güzel olacak yada o bebek daha mı iyi yaşam sürecek ? Böyle adamlardan bebekler yapıyoruz sanki bebek yapmak çok zormuş gibi sonra bizimde bebeklerine hayatı berbet oluyor.
Böyle bir babası olan maddi zorluklarla büyüyen bir bebek günah bebeğe gunah

Doktorlar gebe kalamazsın demişler ama. Burada bir bebeğim olsun diye sahip olduğu herşeyi feda edebilecek insanlar var.

yarın öbürgün, gazetelerin 3.sayfalarına konu olmak için mi bekliyorsunuz?bir an önce çıkın o evden.kadın sığınma evi mi olur,annenizin yanı mı olur,önce hayatınızı kurtarın.sonra nafakayı düşünürsünüz.

Ya esin evde yokken ara polisi gelsin seni alsın sana bunu yapan adamı düşünüyorsun hala

Aile durumundan bahsetmemissiniz ailenizin haberi var mı siddetten yoksa hemen bildirin ve ailenizin yanına gidin gideceğiniz bir yer yoksa da kadinsiginma evine gidin bir an önce o adamın yanından ayrilin

Doktorlar gebe kalamazsın demişler ama. Burada bir bebeğim olsun diye sahip olduğu herşeyi feda edebilecek insanlar var.
Çok üzgünüm seni kırmak istemem ama burada o bebek için herşeyi feda edecek insanların maddi manevi herseyi var.
Konu sahibi için biraz erken bebek düşünmete.

Ah arkadaşım ah
Yapacak hiç bir yorumum yok
Tek yapman gereken polisi arayıp can güvenliğinden endişe ettiğini şiddet gördüğünü söyleyip eşine uzaklaştırma kararı isteyip darp raporu alıp şikayetçi olman ve boşanma davanı açman
Seni kadın sığınma evine göndereceklerdir
Polisler gerekli soruları sorup ilgileneceklerdir Seninle
O eşin olacak şerefsiz görür dünyanın kaç bucak olduğunu !!
O adamdan kurtulmakla kalmayıp hakkınınara süründür onu ! Kimsenin sana ve bebeğine bunları yaşatmaya hakkı yok çok sinirlendim ne duruyorsun hala ??
Şakın bebeğine ve kendine bunları yaşatma daha fazla ne bekliyorsun polise gitmek için??

Kırılmadım estağfullah. Can sonuçta. Ben kıyamam. Bilmiyorum, çok üzüldüm konu sahibine.
Aslında beni üzen ne açıkça soylemek gerekirse hani böyle adamlara el kadar bebekler doğuruyor ya bu bebekler çok Şirince güzel melekler oluyor.Açlıkla toklukla büyütuyoruz .Bü sağlıksız ortamda şiddet içinde üzülerek büyüyor bu bebekler.Sonra büyük çoğunluğu hayatın karsinizda sağa dola vurup mutsuz oluyorya işte buna üzülüyorum.
Böyle ortama bebek olmamalı .

demekki üstünde devamlı telefonla gezeceksin, silahı çıkardığında kendini banyoya kitlediğinde hemen polisi arıyacaktın
anlamadığım konu, normalde bu kadar gürültü patırdı olursa silahlar çıkacak kadar herkes polisi arar, hiç arayan olmamış mı yani komşulardan pes

Son düzenleme:
Canım senin hikaye aşk meşk değil olum kalım mücadelesi olmuş. Önce karakola şikayet et darp raporu al, bir avukatla görüş, evden uzaklastirsinlar o salağî. delil melil topla uygunsa Biran önce ailenin yanına dön ve bebeğini sağlıkla kucağına almak nasip olsun.

Kusura bakmayin ama size cok kızdım.
Tamam hadi bebek mucizeydi oldu.
Ama sonrasi sizin elinizde artik.
Uc kurus nafaka verecek diye caninizi önüne seriyorsunuz.
Ailem kotu durumda, dusuk riskim var calisamam, devlete siginamam, sikayet edemem, darp raporu alamam...
Eee yani???
Dua zinciri mi yapalim ne olsun her kapiyi kapatiyorsunuz.
O zaman doguma kadar dayaginizi yiyip bekleyin, insallah hayatta kalirsaniz bebegi alip kacarsiniz diyeceğim ama yine nafaka diyeceksiniz.
O nafaka icin direttikce hicbir zaman bu adamdan kopamayacaksiniz.
Konu gercekse ( nedense bu şartlar altindaki sizin tavriniz bana inandirici gelmedi) ben üzüntüden ziyade kizginlik hissettim size karsi.
Allah yardim etsin.

Karnını mı sıkıştırıyor pislik şerefsiz herif kendi çocuğu o canına kast ettiği. Adi bir de askermiş. Boşanırsan tedbir olarak nafaka alabilirsin ama yeni yasada ne olur bilemeyeceğim

İyi de neden giderayak oturup bu mahlukla alacak/verecek hesabı yapıyorsun ki ?

Açarsın davanı ... maddi manevi talep edersin tazminatını , nafakanı .

Bak boşanacağım ama senden nafaka alacağım derken , bunun için bile ondan icazet bekliyorsun .

Darp raporunu da küçümseme . Açacağın davada büyük silahın olur . Tabii dava açarsanız .

bu adamdan gelecek yardim Allah`tan gelsin.
al pilini pirtini git demesinde bile bi hayir vardir,ya bide cocugun pesine dusseydi ? ya dogurdugunda bana ver ailem bakacak baskisi olsaydi?
isleri bulandirmadan al esyalarini git,adamla iletisimi kopar.
sen ne demeye bu adami sikayet etmeye korkuyorsun,ordu sadece bu adami isten atmakla kalmaz anasindan emdigi sutu burnundan getirir karisinin kafasina silah dayadigi icin,bidaha omur billah bi yerde is bulamaz perperisan olur.
bak..
ya git sikayetini et,hayatini karart bu adamin.
ya da al esyalarini sessizce cik hayatindan.
bu dengesiz manyakla orta yolu bulamazsin.
ben sessizce cikip gitmen taraftariyim,izini kaybettir biran once.

Neden gebe kaldin falan demek bize düşmez. Insaniz. Hatalı ve zaaflı olabiliyoruz.

Baro ile görüşün..hangi ildesiniz? Belki yardımcı olabilirim güneydoğuda iseniz.

Baroda sizin gibi kadınlara ücretsiz destek sunuluyor. Gidin danışın. Size yol göstersinler. O itin tehditlerine pabuç bırakmayin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…