- 10 Eylül 2008
- 2.118
- 1.686
-
- Konu Sahibi oglumherseyim
Doktorlar gebe kalamazsın demişler ama. Burada bir bebeğim olsun diye sahip olduğu herşeyi feda edebilecek insanlar var.Böyle bir adamdan nasıl çocuk düşünebilirsin anlamak zor.Mucize bebek diye birşey yok .Kaldı ki mucizede olsa korunman lazımdı kendi hayatın için .Şimdi bir çocukla hayatın daha mı güzel olacak yada o bebek daha mı iyi yaşam sürecek ? Böyle adamlardan bebekler yapıyoruz sanki bebek yapmak çok zormuş gibi sonra bizimde bebeklerine hayatı berbet oluyor.
Böyle bir babası olan maddi zorluklarla büyüyen bir bebek günah bebeğe gunah
Ya esin evde yokken ara polisi gelsin seni alsın sana bunu yapan adamı düşünüyorsun halaCanim polis i aradım durumu izah ettim ekip gönderelim dediler eşimin mesleğinden uzaklastirilacagini söylediler ki o zaman çok daha hiddetlenir devlet hangi kadını koruyabiliyor ki kaç tane canımız gitti böyle ama darp raporu alma şansım yok dediğim gibi ekmek almaya gidemiyorum tek başıma iğne tedavim var onu bile eşim olmadan yaptıramiyorum burası çok sıkıntılı. .
Çok üzgünüm seni kırmak istemem ama burada o bebek için herşeyi feda edecek insanların maddi manevi herseyi var.Doktorlar gebe kalamazsın demişler ama. Burada bir bebeğim olsun diye sahip olduğu herşeyi feda edebilecek insanlar var.
Kırılmadım estağfullah. Can sonuçta. Ben kıyamam. Bilmiyorum, çok üzüldüm konu sahibine.Çok üzgünüm seni kırmak istemem ama burada o bebek için herşeyi feda edecek insanların maddi manevi herseyi var.
Konu sahibi için biraz erken bebek düşünmete.
Aslında beni üzen ne açıkça soylemek gerekirse hani böyle adamlara el kadar bebekler doğuruyor ya bu bebekler çok Şirince güzel melekler oluyor.Açlıkla toklukla büyütuyoruz .Bü sağlıksız ortamda şiddet içinde üzülerek büyüyor bu bebekler.Sonra büyük çoğunluğu hayatın karsinizda sağa dola vurup mutsuz oluyorya işte buna üzülüyorum.Kırılmadım estağfullah. Can sonuçta. Ben kıyamam. Bilmiyorum, çok üzüldüm konu sahibine.
Benim derdim para değil ama hiçbir güvencem yok Annem kardeslerim var sadece Annem de çok zor durumda kardeşlerim desen onlarda öyle ben sadece doğuma kadar bize gereken maddi desteği yapmasını istiyorum çünkü düşük tehlikem var ve çalışma şansım hiç yok .açıkçası yaptıklarını yapıp sadece çantanı al git demesini de hazmedemiyorum ya hep onun istediği olsun istiyor yada hiçbişey istemeden çıkıp gideyim .ben çocuğumun geleceğini düşünmek zorundayım yoksa başka bir derdim yok mesleğim var çalışırım ama şuan için bu mümkün değil. .