- 6 Eylül 2016
- 1.507
- 1.140
-
- Konu Sahibi oglumherseyim
iyi geceler bayanlar konuma gireyim hemen 15 haftalık hamileyim ve eşimden evlendiğim geceden beri şiddet görüyorum.bunun yani sira 4 ay önce bir düşük yaptım eşim ben düşük yaptığım da internette özür diliyorum ama bence iğrenç olan sosyal bir sitede kadınların profillerine bakmış mesajlaşmak istemiş ama sadece göz kirpabilmis ben evladımızı kaybettiğim de üstelik çok ağladım özür diledi boşlukta idim vs dedi affettim ki hatalıyım ama eşimi çok seviyorum ayrılmaya cesaret edemedim . En son dün gece dövdü beni ama görseniz karnımı sıkıyor belime vurmaya çalışıyor kafamı duvara vurdu sebep ne neden bunu yaptı derseniz? Sadece onun memleketinde ailesinin evinde değil kendi evimde doğum yapmak istemem. Şimdi boşanmak istiyorum ve eşime maddi ve manevi olarak bütün haklarımi arayacağım diyorum .tazminat ve nafaka isteme git diyor bende hamile oldugumu ve yaşadıklarımın ağırlığını Bana verdiği zararın tanzimini istediğimi söylediğim de ölümle tehdit ediyor daha dün gece silahı çekti kafama sikacakti silahı elinden aldım kendimi banyoya kilitledim .ben tazminat ve nafaka istemekte haksız mıyım lütfen fikirlerinizi merak ediyorum bu arada neden hamilesin böyle bir adamla bebek yapılır mı derseniz.ben 18 yaşımdan beri çocuğum olmayacak diye biliyordum tedavisiz çocuğun olamaz demişti doktorlar ve ilk bebeklerimi kaybettiğim de de aynı şeyi söylediler bir şekilde hamile kalmışsın ama sağlıklı bir gebelik geçiremezsin dediler hemen hamile kalmamın imkansız olduğunu söylediler ve ben eşimle sadece bir gece beraber kaldım onda da hamile kalmışım doktorlar bebeğime imkansız gözüyle bakiyorlar hala lütfen bebeğimin mucizemin nasıl var olduğunu anlayıp öyle yorum yapın rica ediyorum hakkınızı helal edin teşekkür ederim okuduğunuz için.
Eşim Asker benim Babam ve kimsemiz yok(akraba anlamında ) Annem ve kardeslerimede bi kısmını yansitabiliyorum Annem kanser tedavisi gördü ve tansiyon hastası o yüzden herseyi anlatamıyorum gözüm açıldı o kırmızı ile geçtiğin yeri es geçiyorum artık evladım için ayrılmak istiyorum ama eşim sadece çek git diyor ben de yargı önünde yaptıklarınin hesabını madden manen ödesin istiyorum tazminat ve nafaka isteme diyor istersen seni öldürürüm diyor..Allah hepimize yardım etsin inşallaharkadasim once su kirmiziyla gectigim yer icin bence biraz dusun. kusura bakma ama tam bir psikopatla evlisin.Kocanda polismi silahi nerden bulmus.. cocuguna lafim yok adi ustunde mucize. ama o cocugu bu adamin yaninda dogurmak topluma ikici bir psikopat kazandirmakla ayni olur ( lutfen yanlis anlam cocugu bir sekilde kendine benzetmeye calisitr huy olarak ) ... ailenden yardim isteyecegin birileri yokmu ..soyle eli masali kodu mu oturtan birde sert bir dille konusan ? allah yardimcin olsun .
Onu ölürümde yapamam ben senelerce evladım olmayacak diye bildim ağladım kıyamam evladıma ama ayrilabilsem beni bulamayacağı bir şehire gitmek olacak aslında onun derdi ben değilim bebeğimiz de .o suçlu olduğunu biliyor ve vereceği tazminatla nafaka derdinde yani bütün derdi şuan para. ..çocuğu aldırıp adamı boşar beni bulamayacağı bir ile taşınırdım ben olsam.
başka kurtuluşu yok bu işin.
şiddete zaten karşıyım adam silah dayamış! potansiyel katil yani neyi bekliyorsunuz? iyi plan yapıp kaçın o evden
Onu ölürümde yapamam ben senelerce evladım olmayacak diye bildim ağladım kıyamam evladıma ama ayrilabilsem beni bulamayacağı bir şehire gitmek olacak aslında onun derdi ben değilim bebeğimiz de .o suçlu olduğunu biliyor ve vereceği tazminatla nafaka derdinde yani bütün derdi şuan para. ..
Allah hepimize yardım etsin canım benim ...size yapın demiyorum ben kendim olsam öyle yapardım dedim böyle bi adamla bağım kalsın istemen çünkü.
farklı bir şehrin sığınma evine gidebilir oradan yürütebilirsiniz davayı sanırım bilgili arkadaşlar var yazarlar elbet.
Tehdit etmiyorum kendisi hiçbişey istemeyeceksin diye baskı yapıyor bende hayır ben yasal olan her hakkımı arayacağım diyorum çok çirkin suçlamaları var ve anlaşma yapmak istiyor benimle bende anlaşma yapmayacağım çocuğumun geleceğini düşünmek zorundayım dediğim de kendisi beni ölümle tehdit ediyor. Darp raporu alamıyorum terör bölgesinde yaşıyorum ve ekmek almaya gidemiyorum tek başıma çok sıkıntılı bir ilcedeyim. .öncelikle neden oturup eşinizi tehdit ediyorsunuz? Senden nafaka isticem, tazminat isticem diyerek. Eğer, kafanıza koyduysanız, kalkın gidin darp raporu alın, davanızı açın. O sırada öğrensin nafakasını.. karşınızda kafayı yemiş bir adam var.
Benim derdim para değil ama hiçbir güvencem yok Annem kardeslerim var sadece Annem de çok zor durumda kardeşlerim desen onlarda öyle ben sadece doğuma kadar bize gereken maddi desteği yapmasını istiyorum çünkü düşük tehlikem var ve çalışma şansım hiç yok .açıkçası yaptıklarını yapıp sadece çantanı al git demesini de hazmedemiyorum ya hep onun istediği olsun istiyor yada hiçbişey istemeden çıkıp gideyim .ben çocuğumun geleceğini düşünmek zorundayım yoksa başka bir derdim yok mesleğim var çalışırım ama şuan için bu mümkün değil. .anladığım kadarıyla maddi güvenceniz de yok. Ailenizin desteği nasıl peki? Yani bilemiyorum, bu kadar korkunç bir adamın elinde hala sırf tazminat için kalmayın derim. Karnınızda ki bebek için o evde durmanız çok tehlikeli çünkü. Karnınızı sıktığından, belinize vurduğundan bahsediyorsunuz. Bu adam, para ödememek için her türlü pisliği yapar gibi geliyor
Canim polis i aradım durumu izah ettim ekip gönderelim dediler eşimin mesleğinden uzaklastirilacagini söylediler ki o zaman çok daha hiddetlenir devlet hangi kadını koruyabiliyor ki kaç tane canımız gitti böyle ama darp raporu alma şansım yok dediğim gibi ekmek almaya gidemiyorum tek başıma iğne tedavim var onu bile eşim olmadan yaptıramiyorum burası çok sıkıntılı. .Yapmayin nolur bunu kendinize. Dayak yediginizde gidip darp raporu alin. Tehtit ettiginden silah dayadigindan bahsedin. Korkuyorsaniz bi guvenceniz yoksa siginma evine yerlesme talep edin sizin icin daha guvenilir olacaktir. Boylece hakkinizi da ararsiniz.
Gorev icabi kendisine verilmis silahi bu sekilde tehtit icin kullaniyosa bi yaptirimi da olmali mutlaka
Zaten korktugun icin siginma evi dedim. Orada sana yardimci olacaklardir bilgilerinde gizli tutulur bulamaz seni. Gerekirse baska ile de yerlestirirlerCanim polis i aradım durumu izah ettim ekip gönderelim dediler eşimin mesleğinden uzaklastirilacagini söylediler ki o zaman çok daha hiddetlenir devlet hangi kadını koruyabiliyor ki kaç tane canımız gitti böyle ama darp raporu alma şansım yok dediğim gibi ekmek almaya gidemiyorum tek başıma iğne tedavim var onu bile eşim olmadan yaptıramiyorum burası çok sıkıntılı. .
Evlilik çok düşürülmesi gereken bir konu imiş yazık ki bizlerin hatalarını evlatlarımız daha doğmadan babasız kalarak ödüyor Allah hepimize yardım etsin. .Zaten korktugun icin siginma evi dedim. Orada sana yardimci olacaklardir bilgilerinde gizli tutulur bulamaz seni. Gerekirse baska ile de yerlestirirler
Yok bir kısmını annesi düğünde ç/aldı geri kalanını da kendisi aldı elimden .beni bi gönderse benim başka bişey umurumda değil gerisini avukat halleder de surdan kurtulmak mesele ..Senden onu isticem bunu isticem Demeyin .
Once o evden kurtulun
Gerisini avukatiniz desin ...
Demekle olmuyor zaten bu isler .
Mahkemede belli oluyor .
Dugunde takilanlariniz var mi ?
Onlarda sizin bildigim kadariyla ..
Yok bir kısmını annesi düğünde ç/aldı geri kalanını da kendisi aldı elimden .beni bi gönderse benim başka bişey umurumda değil gerisini avukat halleder de surdan kurtulmak mesele ..
Ondan hiçbişey istemeyeceğime dair anlaşma yapmak istiyor aksi takdirde ölün gider diyor kurumuna şikayet etsem görevden atacaklar o zaman daha büyük sıkıntılar yaşayacagimGondermiyor mu ?
Kurumuna sikayet edin bence ..
Yaptiklarini tek tek anlatin .
eşimden evlendiğim geceden beri şiddet görüyorum.
eşimi çok seviyorum