kızlar yandım yardım edin!

Hiç sürmemekten iyidir görürsün bak Silverdin toparlar iyi gelir.
Evde gazlı bez varsa ıslat yaranın üzerine koy top top yapıp,bastırma ve kuru koyma ki kurumasın.
Benim pansumanım o şekildeydi,serum fizyolojikle ıslatırdı öyle sarardı,yara geçti kuş gibi hafifledim sanırdım o acının arasında.
Canının nasıl yandığını anlayabiliyorum sabahlara kadar ağlardım,senin için dua edicem:KK43:
gazlı bez de var ama sert gibi geldi kullanmadım o yuzden kullanayım mı :KK43: çok sağol çok teşekkür ederim :KK43: :KK43:

o kadar kaynarmiydi bu su ?
çok kaynar oldugu içinmi patladi acaba

eger onu patlatacak kadar kaynardiysa o su acile belkide simdi gitmen gerekiyodur, yanigin derecesi yuksekse acil mudahale egrekir canim
kaynamak üzereydi su tam kaynamamıştı ve kullanmaya başlayalı 40 dk falan olmuştu

Bu sıcak su torbaları çok tehlikeli bunun yerine pet şişesi tavsiye ederim geçmiş olsun insallah yanan yerleriniz su toplamaz

gazlı bez de var ama sert gibi geldi kullanmadım o yuzden kullanayım mı :KK43: çok sağol çok teşekkür ederim :KK43: :KK43:

Temiz olduğundan eminsen kullan,ellerini yıka dokunmadan.Islatıp silverdinli bölgenin üstüne koy.
Sakın bastırma,bezi de sıkma baya sulu sulu olsun yaraya serer gibi değil de top top koy.Burada amaç kurumaması,kurumasın ki deriye yapışmasın.Benim pansuman reçetem hala durur:KK43:
Hafiflediğini hissedeceksin.İnşallah çabucak geçer :KK43:

kaynamak üzereydi su tam kaynamamıştı ve kullanmaya başlayalı 40 dk falan olmuştu
ama iste o torbalar içindeki suyu kolay kolay sogutmaz ya ozelligi o torbanin : (
krem biraz hafiflettimi acisini ?
derinin alti gorunuyormu baaya yanan yerde ?

ama iste o torbalar içindeki suyu kolay kolay sogutmaz ya ozelligi o torbanin : (
krem biraz hafiflettimi acisini ?
derinin alti gorunuyormu baaya yanan yerde ?
kaynama derecesinde kalmamıştır ama dimi :KK43: yok canım benek benek kıpkırmızı kabarmadı pek fazla

Temiz olduğundan eminsen kullan,ellerini yıka dokunmadan.Islatıp silverdinli bölgenin üstüne koy.
Sakın bastırma,bezi de sıkma baya sulu sulu olsun yaraya serer gibi değil de top top koy.Burada amaç kurumaması,kurumasın ki deriye yapışmasın.Benim pansuman reçetem hala durur:KK43:
Hafiflediğini hissedeceksin.İnşallah çabucak geçer :KK43:
çok teşekkür ederim ya Allah razı olsun deniyorum şimdi hemen :KK43: :KK43: :KK43:

rahatladım canım biraz dediğini yapıyorum ara ara bekliyorum şimdi :KK43:

Çok şükür,biraz olsun rahatlamana sevindim.
1 ve 2 arasıdır büyük ihtimal. 2. derecede baloncuklar olur çünkü,2 değil demek ki.
Benden koca koca parçalarla deri kopmuştu çok şükür öyle bir şeyin yok korkma kabarcık ve balon olmaması iyi,derin sıyrılmayacak olduğu yerde iyileşecek

Çok şükür,biraz olsun rahatlamana sevindim.
1 ve 2 arasıdır büyük ihtimal. 2. derecede baloncuklar olur çünkü,2 değil demek ki.
Benden koca koca parçalarla deri kopmuştu çok şükür öyle bir şeyin yok korkma kabarcık ve balon olmaması iyi,derin sıyrılmayacak olduğu yerde iyileşecek
hemen yanar yanmaz mı deriler kopmuştu? çok şükür çok küçük parçalar dışında öyle bişey olmadı :KK43:

hemen yanar yanmaz mı deriler kopmuştu? çok şükür çok küçük parçalar dışında öyle bişey olmadı :KK43:

Evet.Hayatımda o kadar çığlık attığımı hatırlamıyorum :KK43:
Ayağa kalkmaya çalıştım elim kadar parçalar koptu sıyrıldı,kanlı yara gibiydi benimki.Çok şükür geçti,yanlış müdahaleler olmasa daha da çabuk geçerdi.
O yüzden en önemli şey yanlış bir şey sürmemek,deri kopmamasına soyulmamasına sevindim.

Evet.Hayatımda o kadar çığlık attığımı hatırlamıyorum :KK43:
Ayağa kalkmaya çalıştım elim kadar parçalar koptu sıyrıldı,kanlı yara gibiydi benimki.Çok şükür geçti,yanlış müdahaleler olmasa daha da çabuk geçerdi.
O yüzden en önemli şey yanlış bir şey sürmemek,deri kopmamasına soyulmamasına sevindim.
ay canım şu hissettiğim acı seninkinin yanında hiç ama buna bile dayanılmıyor :KK43: Allahım yasatmasın bi daha sanada kimseye de :KK43: tekrar tekrar teşekkür ederim

Doktora git.. 3 saat boyunca söyleyeceğimiz hiçbirşey rahatlatmaz, soğuk şeyler hariç. Doktor merhem verir onları kullanırsın.
Sürekli bir yerini yakan biri olarak söylüyorum yazılan çoğu şeyi denedim, işe yaramıyor.

ay canım şu hissettiğim acı seninkinin yanında hiç ama buna bile dayanılmıyor :KK43: Allahım yasatmasın bi daha sanada kimseye de :KK43: tekrar tekrar teşekkür ederim

Rica ederim ne demek.
Yaşadığım ve yanlış şeyler yaparak iyileşmemi geciktirdiğim için bayağı tecrübeliyim bu konuda.Benim yanığımın bir kısmı ağır 2.derece,bir kısmı da 2 ve 3 arasıydı.Bir ara yürüyememe tehlikem bile vardı sinirlere işleyecek diye.
Acını anlıyorum inan derin soyulmadığı için daha çabuk atlatırsın.
D
ilerim bir daha sen de yaşamazsın çok geçmiş olsun:KK43:

X