- 18 Mayıs 2017
- 50
- 2
- 6
- 28
- Konu Sahibi serverbedi
-
Webcsitesinin yonetimi bana ait olacak yani yazi falan ekleyecegimtam olarak neyin başında duracaksınız?
Bdv nedir ki ?Bdv benzeri bir site konsepti olabilir
Cok yaraticisin ama sapik dolar orasiErkekler kulübü
Nasil bir konsepti vardi ve icerik mi paylasiliyordu ?Önceden delikızınçeyizi diye bi site vardı sonra kapandı sanırım muazzam bi konsepti vardı öyle bişiler yapabilirsiniz bi süre sonra reklam falan alırsınız
Evey haklisiniz ama bunun basinda durmak mantiksiz olur bence hem cok asiri bir sikinti olurValla türkiye'de işleyen konsept chat yani muhabbet sitesi :)
Bize katilabilrsin istersen icerik falan yazarsin canimTakipteyim nasıl açılıyor ki? bende düşünüyordum
aslinda arkadasimin odevi okuluna tanitacakmis bendende fikir bulmamo ve basinda durmami soyledi seneye bende ayni konseptle cikacagim okul projlerineödev falan mı?
Ama tam anlayamadim bahsettiginizden site adresiniz varmi acaba gonderirmisiniz merak ettim cokbenim sevgilimin var bir sitesi,
yıllar önce açmış hatta lisedeyken.içinde forum kısmı var,arkadaşları üye olmuş zamanında ordan konuşmuşlar. Dünyanın en zor oyunu diye bi zımbırtı vardı bi ara,bi köşeye onu eklemiş oynanabiliyor. blog kısmı vardı. ortaya karışıktı.
en son o sitede bir revizyon yaptık,bizim okulun ders seçimi ve not sistemi var stars,çok sorunluydu,onunla bağlantılı bir sekme ekledik.
site unutulmuştu,baya eskidi 5 senelik falan,şimdi okullar açılacağı zaman vs çöküyor. o kadar fazla ziyaretçisi oluyor.
böyle bir imkanınız varsa değerlendirin derim.
Sapıklaşanı banlarsın :)Cok yaraticisin ama sapik dolar
Basimizi belaya sokarlar ya bosverSapıklaşanı banlarsın :)
Suan yok ama icerik yazacak birileri gerekli tabiki ahu hanim ben size mesaj gonderirim birsey cikarsaKatılırım valla bende ama ne konsept yok galiba
Tesekkurler dikkate alacagimFikrim olsa kendim kullanırım size niye vereyim
Başkasının fikriyle milyoner olunmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?