Kizlar web sitesi fikrine ihtiyacim var benimde derdim bu

serverbedi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2017
50
2
6
28
Kizlar web sitesi acicaz arkadasimla ben basinda duracagim o yazilimini yapacak ama aklimiza birsey gelmiyor bende dedim bizim kizlar bilir belki sorayim bir derdimi anlatayim...

tam olarak neyin başında duracaksınız?

Önceden delikızınçeyizi diye bi site vardı sonra kapandı sanırım muazzam bi konsepti vardı öyle bişiler yapabilirsiniz bi süre sonra reklam falan alırsınız

Valla türkiye'de işleyen konsept chat yani muhabbet sitesi :)

Takipteyim nasıl açılıyor ki? bende düşünüyordum

benim sevgilimin var bir sitesi,

yıllar önce açmış hatta lisedeyken.içinde forum kısmı var,arkadaşları üye olmuş zamanında ordan konuşmuşlar. Dünyanın en zor oyunu diye bi zımbırtı vardı bi ara,bi köşeye onu eklemiş oynanabiliyor. blog kısmı vardı. ortaya karışıktı.

en son o sitede bir revizyon yaptık,bizim okulun ders seçimi ve not sistemi var stars,çok sorunluydu,onunla bağlantılı bir sekme ekledik.

site unutulmuştu,baya eskidi 5 senelik falan,şimdi okullar açılacağı zaman vs çöküyor. o kadar fazla ziyaretçisi oluyor.

böyle bir imkanınız varsa değerlendirin derim.

tam olarak neyin başında duracaksınız?
Webcsitesinin yonetimi bana ait olacak yani yazi falan ekleyecegim
Bdv benzeri bir site konsepti olabilir
Bdv nedir ki ?
Erkekler kulübü
Cok yaraticisin ama sapik dolar orasi
Önceden delikızınçeyizi diye bi site vardı sonra kapandı sanırım muazzam bi konsepti vardı öyle bişiler yapabilirsiniz bi süre sonra reklam falan alırsınız
Nasil bir konsepti vardi ve icerik mi paylasiliyordu ?
Valla türkiye'de işleyen konsept chat yani muhabbet sitesi :)
Evey haklisiniz ama bunun basinda durmak mantiksiz olur bence hem cok asiri bir sikinti olur
Takipteyim nasıl açılıyor ki? bende düşünüyordum
Bize katilabilrsin istersen icerik falan yazarsin canim
ödev falan mı?
aslinda arkadasimin odevi okuluna tanitacakmis bendende fikir bulmamo ve basinda durmami soyledi seneye bende ayni konseptle cikacagim okul projlerine

Ama tam anlayamadim bahsettiginizden site adresiniz varmi acaba gonderirmisiniz merak ettim cok

Fikrim olsa kendim kullanırım size niye vereyim
Başkasının fikriyle milyoner olunmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…