- 9 Mayıs 2008
- 667
- 535
- 123
- Konu Sahibi hayalperestolmakguzeldir
-
Eski hatalarınızı :) yapmazsanız tabiki ama çok plancı olmak gerekiyor , senden vazgeçemem imajı vermemek gerekiyor, fazla yüzgöz olmamak gerekiyor.Canım benim ne kadar güzel özetlemişsin kesinlikle doğru söylüyorsun peki bi kez yaptıktan sonra bunları dengeye sokabilir miyiz tekrar
Benim de gördüğüm o canımÇevremdeki evliliklerde hep kadın geçinmeye çalışan, altdan alan idare eden, fedakarlık yapan, güler yüz gösteren.
Neden zorluyorsun peki?Aynen öyleyim. Yüzüme hayran hayran bakardı. Şimdi istemiyorum diyor.
O kadar emek vermişiz acaba düzelir mi acaba bugün mü yarın mı derken böyle oluyoruz işte
Ah bu bizim kadınsal duygularımız yok mu kızlar!!
Eminim şu an içinizde ben de dahil olmak üzere yarımızdan çoğu "erkek arkadaşım bana bakmaya kıyamazdı ama artık hakaretler ediyor küfürler yağdırıyor yine de bitiremiyorum" diyoruzdur. Evet bunu birçoğumuz yaşıyoruz ama çok azımız kabul edebiliyor. Peki ne yapmalıyız bu konuda uzman kişilere sesleniyorum bu durumu tersine çevirmenin bir yolu var mı???
En güzeli valla olması gereken de bu canım helal
Ah bu bizim kadınsal duygularımız yok mu kızlar!!
Eminim şu an içinizde ben de dahil olmak üzere yarımızdan çoğu "erkek arkadaşım bana bakmaya kıyamazdı ama artık hakaretler ediyor küfürler yağdırıyor yine de bitiremiyorum" diyoruzdur. Evet bunu birçoğumuz yaşıyoruz ama çok azımız kabul edebiliyor. Peki ne yapmalıyız bu konuda uzman kişilere sesleniyorum bu durumu tersine çevirmenin bir yolu var mı???
Ne kadar güzel bir şey bu seviyeyi korumakBazen tartışmalarda sinir anında oluyor saygısızca kelimeler,biz bile yapıyoruzdur bazen.Benim hoşumada gitmeyen bi durum.Mesela ben böyle biseyle karşılaştıgımda o anda kendimi kapatıyorum.Nasıl yani yüz yüze konuşuyorsak anında susuyorum cevap vermiyorum asla,msjlaşıyorsak cvp yazmıyorum.Oda saygısızlık yaptıgini anlayip susuyor.Daha sonrasinda aramiz iyi oldugu bir anda hatırlatıp mahcup ediyorum onu özür diliyor.Yani benim başıma cok az geldi bu tarz konuşmasi,ne kadar sinirlensede dikkat ediyor artik
Çok doğru söyledin canım gerçekten yapmak lazımCiddiyet... Hakareti kabul edemediğinizi hissettirmek. Bunları blöften yapmayacaksınız zaten, gerçekten böyle bir şeyi kabul etmeyin gerekirse bitirin bunu da ona söyleyin, hissettirin. Canımızdan can gitmiyor sonuçta, gerektiği kadar üzülür sonra atlatırsınız. Böyle adamlara tabiri caizse gerekli ayarı çekmeyince kadını kendi malı gibi görme dürtüsüne çanak tutmuş oluyoruz çünkü. Hayırdır yani 8.dünya harikası mı karşıda ki adam ne bileyim dünya markası mı... Şu özgüvenlerini bizler sayesinde artırıyorlar zaten. Bi çekin bakalım o tolereyi, önce ben sonra sen deyin bakın ne oluyorlar...
İşte asıl önemli olan o zaafları bulmak :) sen Nasıl buldun canım? Bir de esip gürlediğin Zaman'ı doğru tutturmak çok önemli benceHer zaman kaçarak, yeri gelince esip gürleyerek, politik davranıp erkeğin zaafları üzerine oynayarak, (sadece cinsellik değil) her zaman ve her türlü olayda kendini melek olarak göstererek
Çok kazık yedim eskiden, sonra akıllandım. Eşimi istediğim gibi şekillendirdim. Sanırım tecrübe konuşuyor diyebilirim
En kötüsü de o zaten bir süre sonra değersiz miyim gerçekten dürtüsü...Ben 2 tür erkeğin varlığına inananlardanım saygılı sevgi içinde büyümüş ve sevgisiz bundan dolayıda saygısız ve küfürbaz , insan küfürbaz erkeği nasıl sever sahiplenir anlayamadım , insanın kendine saygısını yitirmesine sebep olur
Bu aranan çözüm benceTersine çevirebilirsin. En çok kendine değer vererek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?