Kızlar vazgeçilmezken vazgeçilen oluyoruz

Niye bitiremiyorsunuz

Daha iyi birine layık olduğunu kabullenmiyorsan eldeki kötüyle devam edersin sonrada şikayet etmeye hakkın yok ilerki dönemlerde mükemmel ve uyumlu çift gördüğünde evli ve çocuklu olan boşandığına göre öğrenilmiş çaresizlik annenizden size miras kalmış olabilir

Bir erkeğe hak ettiğinden fazla değer vermeyeceksin, her şeyini anlatmayacaksın, özellikle de zayıf yönlerini. İçini çok açmayacaksın. Kovalayan değil kaçan olacaksın. Çok fazla sevip bunu da belli edip ilişkinin dengesini bozmayacaksın. Ne yazıkki aldatılarak boşandıktan sonra farkettiğim hatalarım bunlar...

Ya daha çok değer veriyor ya da yalnızlar acaba bunlar yola gelir mi yoksa hepsi mi böyle bu erkeklerin

Canım benim ne kadar güzel özetlemişsin kesinlikle doğru söylüyorsun peki bi kez yaptıktan sonra bunları dengeye sokabilir miyiz tekrar

Aynen öyleyim. Yüzüme hayran hayran bakardı. Şimdi istemiyorum diyor.

Böyle yaşandığında da mutluluk gelmiyo sanki..hep bi tetikte oluyorum ben,hep bi kendimi koruma hali
İlişkinin tadı kaçıyo zannımca

Hayatimi paylastigim insana nasil icimi acmayayim, zayif yonlerimi gostermeyeyim ki? Bunlari yapinca uzaklasan adam uzaklassin zaten... Ben de beni hep sevene icimi acarim. Diken ustunde devam edemem kimseyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…