kızlar uzun zamandan sonra bebişim geldi.sorularınızıalabilirim bu konuda

canım bende bişiy sormak istiyorum eğer cevaplarsan sevinirim
şimdi ben dk ilacımı yeni bıraktım ve bırakanlardan adet düzensizliği yaşayanlar olabiliyormuş eğer bende böyle bir şey yaşarsam bana ne tavsiye edersin adaçayı konusunda ne düşşünüyorsun
cevaplarsan sevinirim canım en çok da bundan korkuyorum zatenn

hayattcım cok tebrik ederim. Allah hayırlısı ile saglıkla kucagına almayı nasip etsin. darısı da basımıza insallah.

sana bir kac sorum olacak.
1) adetlerin duzenli miydi? yani yumurtlama tarihini bilerek mi iliskiye girdin bu 9 ay?
2) herhangi bir sey icip yedin mi? sen esin vs?
3) yastık ayakları kaldırma vs uyguladın mı? gun asırı mı iliski onerirsin?
4)belirtilerin neler? hissettin mi?

canım teşekkür ederim.
canım adetlerim düzenliydi.ama internetteki yumurtlama günlerini hesaplayan hesaplayıcılardan yumurtlama günlerimi takip ederek ilişkiye girdik.öyle özel bişey yiyip içmedim
ama ilişkiden sonra yastık koyuyodum.o önemli günlerde günde 1 kere ilişkiye giriyoduk canım

bende aynen 4 aydır ugraşıyorduk takıntı haline gelmişti 4 ay olmadı.bu ay istemiyordum rahimde enfeksiyon vardı oyuzden istemiyordum tedavi olduktan sonra düşünüğyordum adetim bittikten sonraki ilk gün sadece 1 kere korunmadık ondada testte pozitif çıktı. fazla üüstüne düşmiceksin galiba

bende aynen 4 aydır ugraşıyorduk takıntı haline gelmişti 4 ay olmadı.bu ay istemiyordum rahimde enfeksiyon vardı oyuzden istemiyordum tedavi olduktan sonra düşünüğyordum adetim bittikten sonraki ilk gün sadece 1 kere korunmadık ondada testte pozitif çıktı. fazla üüstüne düşmiceksin galiba

ay ne kadar güzel yaaaaaaaaaaa
tebrik ederim cnm
darısı başımıza inşallahhh
bize de dua et canım allah hamilelerin duasını kabul edermişş

tebrikler canım.allah tamamına erdirsin.fazla bekletmemiş bebişin

Canım,

Bnde gecen ay ilk kez korunmadım yumurta takibide yaptırdım catlatma iğnesi oldum garanti olsun diye ama tutmadı.6 ay once erken dogum yaptım 5 aylıktı olu dogum oldu.gögsumde hala az da olsa sut varmıs.bumu engel oldu acaba.14 tane parlodel ictim.Sutu kesin diye.Sen bitkisel bişeyler içtinmi yada neler yaptın da hamile kaldın?

kızlar 9 aydır bebiş için uğraşıyoduk. artık ümidimi kesmiştim ki nazlı bebeğim çıkageldi. bu konuda araştırmadığım konu kalmadı. sizlerede yardımcı olayım dedim elimden geldiğince.
Şeniz

canım öncelikle allah hayırlı etsin sağlıkla kucağına al inş yumurtlama günü takibi falan yaptınmı nasıl oldu bu ay hamile kalmak için neler yaptığını paylaşırsan sevinirim belki bizede faydası olur :nazar:

canım,allah tamamına erdirsin.senin adına çok sevindim.darısı biz olsun isteyenlerin başına.hamile kalmak için neler yaptın.mesela ısı takibi,ovulasyon testi falan yaptınmı?

canım,tebrikler...Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...hem sana hem tüm hamişlere(AMİN) Allah'ım en kısa zamanda olmayanlara da nasip etsin...(AMİN)

Canım hayırlı olsun,
Allah bize de hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin.
Bende 22.haftalık hamileyim. Sen nasıl doğumyaptın? Tavsiye ettiğin yada etmediğin şeyler var mı? Bu arada doğumdan sonra ekstra masraf falan çıkardı mı hastane? (Özel ise tabii ki) Normal dğ.'da genişleme olurmuş, sezaryende de ameliyatlısın diyolar.
Bilgin var mı?

kızlar 9 aydır bebiş için uğraşıyoduk. artık ümidimi kesmiştim ki nazlı bebeğim çıkageldi. bu konuda araştırmadığım konu kalmadı. sizlerede yardımcı olayım dedim elimden geldiğince.
Şeniz

slm cnm bende 6 aydır uğrasıyorum işlah senini gibi bizde mbu mutluluğu yakalarız bende adet düzensizliği var sendede varmıydı şimdi tedaviyi bıraktım kendi halimde bekliyom dua et bize

X