Kızlar uyumlu muyuz ? Bizden olur mu ?

Geçmiş olsun, insallah bundan sonra çok güzel kapılar açar hayat size Ben de bu sondan korkuyorum. Ben de sizin gibiyim. Bana karşı sevgili çabalı sabırlı biri ama bunlar evlenince kâr etmiyor mu o kadar zıtlık varsa ?

O da seni kaybetmek istemiyorum birkaç yıl askerlik yaptıktan sonra devlet veya özelde çalışırım tamam dedi. Ama benim için degistirdiği için fikrini ben güvenemiyorum.
Ha şunu bileydin. Sadece sizi hoş tutmak için aldığı bu kararı ya uygulamaz, uygularsa da sürekli başınıza kakar. Amirinden, yöneticisinden mobbing mi gördü eve gelir "Şimdi kendi işimin patronu olacaktım, senin yüzünden zılgıtı yedim." der. Zaten devlette çalışma için min 1 yıl KPSS kasması lazım o da öyle iş hazır gelip oturayım masaya olmuyor. Devleti geçtim özelde bile artık "insan gibi" geçinebileceğin maaşlı işi bulmak zor. Sürekli iş/gelir kaygısı ile evlilik yürümez. Daha fazla bu konuyu açma bence. Kendi ekonomik durumuna benzer, çalışkan birini bul. Maceralara, bitcoine ya da ticarete gerek yok, en temizi sabit maaşlı iş. Hele ki aileden de desteği olmayan biri için...

Haklısınız. Evlenince tabii ki onlara para verme gibi bir durum olmayacak böyle bir şey olmaz dedi ama buradaki kızlar hep olur diyorlar. Görmüş geçirmiş insanlar oldukları için artık ben de güvenemiyorum

Çok açık konuşmuşsunuz teşekkür ederim

Haklısınız. Evlenince tabii ki onlara para verme gibi bir durum olmayacak böyle bir şey olmaz dedi ama buradaki kızlar hep olur diyorlar. Görmüş geçirmiş insanlar oldukları için artık ben de güvenemiyorum
külliyen yalan alışmadık dödte don durmaz . Napacaksın hesabını cebını mı gözetleyip duracaksın ?

Teşekkür ederim ticaret, kafe açma veya emlak gibi işleri istiyor. Onlar da ha diyince olacak şeyler değil dimi ? Gerçekçi değil
Bi düşün sence olur mu? İnsanın başına ne geleceği belli olmaz, ama başından belli olan şeyler için de devam etmek akıl karı değil.
13 yıllık evliyim ve güvenmemen gerektiğini söylüyorum.

Çok mutluluklar diliyorum Bir yandan da anlayışlı, çabalı ve sabırlı biri olduğu için bana karşı o yüzden kafam karışıyor çünkü bu karakterdeki insanları da tanıyın diyorlar ama finansal görüş olarak durum da bu… Anlayış, çaba yetmiyor değil mi ?

Canım peki ikinci konuyu yorumlar mısın ? o konuda da bir farkındalıga ihtiyacım var
O konu baştan fiyasko her hafta ne işi var ya kuzenlerın
Yada nie herseyımızı halalar teyzeler kaynana kayınbaba falan bilecek .

Şuan uzaktan size çok iyi gelıyor olabilir anlayışı hoşunuza gidiyordur ne kadar iyi birisi aile bağları güçlü die .
Ailesi belki mesafe koymustur gelme gidilme azdır halaya falan ama dediği gibiyse herseyını döktüğü hala teyzeler evlendıkten sonra aaa evi ayrı yolu ayrı die kapınızı çat çat çalabilirler .

Çok haklısınız beraber büyüdük arkadaş kardeş gibiler benim için diyor. Büyükler zaten gelmez eve ben de görmüyorum onları çok ama bizim aile böyle yakın diyor. Haftada bir iki bence de az değil her zaman bize gelinmez tabii onlarda da dışarıda da olunur ama bana yine de bu kadar yakınlık fazla geliyor. Kendi tarafımla yakın bir karakterim yok. ben mi çok kasıyorum gelip gitmeyi diyordum haklıymışım teşekkür ederim

bu arada beyfendi sizin için hiç bisey yapmıyor bütün fedakarlıkları sizden bekliyor haberiniz olsun o Senın ıcın çalışırım dediği işte en ufak sııkıntı cektıgınde kendı işim olaydı şöyle böyle dicek tatile gidelim diceksiniz kafama göre izin yapamam dicek bahaneler bahaneleri doğuracak .

Benim için yapmış olduğu için diyebilir doğru onu anladım artık burada haklısınız Senin için başka şehirde iş bulmaya çalışacağım senin şehrinde vs. diyor memleketim diye diretmiyor ama iyi bir iş bulamazsam memleket gözüküyor diyor

Çok teşekkür ederim size de mutluluklar dilerim inşAllah gerçekten sevip mutlu olacağınız biriyle olursunuz

Ettiğim duadan da anladığınız üzere sizin sonunuzu görmüyorum.
Israrla bi umut arıyorsunuz ama bu kadar hemcinsiniz yanılamaz bence.

İyi de bırakın iyi iş bulmayı çalışmaya bile hevesi yok

Sesiniz çıkmasın diye bi süre arayacak o kadar. Sonra da bulamadım diyecek zaten.

Yarısını okudum, bu adamın ipi ile kuyuya inilmez dedim :) koşarak kaç kaç kaç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…