• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar uyumlu muyuz ? Bizden olur mu ?

svln03

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2024
283
144
18
Kızlar ben geçen günlerde konu açmıştım. Bir konu üzerinden konuşmuştum. Durumu tam olarak anlatmak düşüncelerinizi almak istiyorum.
1. Konu erkek arkadaşım özel sektörde çalışıyor. Erkek arkadaşımın ailesinin borçları var, o da bazı aylar bunlara para veriyor. Bana benim de bir ara borca girdiğim zamanlar onlar kapattıgı için babamın borçlarını ara sıra ödüyorum dedi. Borçları var ama birikimleri yok. Benim ise evleneceğim desem az çok destek olarak annemlerin çıkarabileceği bir birimi var. Erkek arkadaşım birkaç yıl sabit iş yapıp birikim yaparak işten çıkacağını sabit bir işte çalışamayacağını söyledi. Ticaret veya kafe açmak gibi işler düşündüğünü belirtti. Ben de sabit garanti bi işi olmayan erkekle olamayacağımı ailemin de bu duruma sıcak bakmayacağını söyledim. Babasının katkısıyla herkes böyle şeylere girişiyor da başarılı oluyor maalesef gerçekler bu. Babasının bırak katkısını borcu bile var ondan para istiyor bazen. O da seni kaybetmek istemiyorum devlet veya özelde çalışırım tamam dedi. Ama benim için degistirdiği için fikrini ben güvenemiyorum. Degistireceginiz erkekle olmayın derler ya konu o işte. Bitcoin olayı da şu dediğim gibi çalışıyor ama bitcoine de istatistikleri vs takip ederek yatırım yapıyor. Belli olmaz kazanan oluyor diyor. Çalışıyor direkt bitcoine bel bağlamıyor yani o yüzden çok bir şey demiyorum.
DİPNOT: Evlenince babasının borcunu ödemez tabii bu konuda konuştuk. Aynı evde yaşadığı için böyle durum. Aile evinde.

2. Konu o eger devlete giremezse ve kendi yaşadığı memleketi dışında düzgün iş bulamazsa maalesef onun memleketine gitme durumum olacak evlenince. Başka şehirden iş bakarım diyor kendi memleketim diye diretmiyor ama maalesef bulamama durumu var. Ben bunu istemiyorum çünkü kendisi oldukça sıcakkanlı ve akrabalarıyla yakın biri. Kendi akrabalarımı yıllardır görmüyorum. Çok fazla mesafe koyabilecegini düşünmüyor gibiyim. Kendisi bana karşı kibar saygılı sabırlı çabalı biri. Ondan hoşlanıyorum ama mantığıma da yatıramadığım içime sinmeyen konular bunlar. Görüşünüz değerli, ne düşünüyorsunuz ?

Son düzenleme:
Erkek arkadaşım birkaç yıl askerlik yapıp birikim yaparak işten çıkacağını sabit bir işte çalışamayacağını söyledi.

Kaççç %90 sizi rezil eder bu adam.
Sabit işte çalışamam, emir altinda calisamam egosundaki tipler kurduklari iş battiginda, beceremediklerinde de olmadi gireyim bir işte calisayim demiyorlar genelde ya evde yatiyolar ya 1 ay calisip 3 ay yatiyorlar bir ton borcla.
Ben örneklerini gördüm ona göre düşünün.

Kaççç %90 sizi rezil eder bu adam.
Sabit işte çalışamam, emir altinda calisamam egosundaki tipler kurduklari iş battiginda, beceremediklerinde de olmadi gireyim bir işte calisayim demiyorlar genelde ya evde yatiyolar ya 1 ay calisip 3 ay yatiyorlar bir ton borcla.
Ben örneklerini gördüm ona göre düşünün.
Ben de tam olarak öyle olmasından korkuyorum canım korkumu anlatmışsın 😞 maddi güvence dışında karakterinde bana karşı bir yanlış göremediğim ve hoslandıgım için konuşuyorum ama bu ihtimal de aklımdan çıkmıyor. Senin için çalışırım özel ya da devlet sabit bir yerde dedi. Seni kaybetmek istemiyorum dedi de güvenemiyorum erkek sonuçta değişebilir değil mi ?

Ben de tam olarak öyle olmasından korkuyorum canım korkumu anlatmışsın 😞 maddi güvence dışında karakterinde bana karşı bir yanlış göremediğim ve hoslandıgım için konuşuyorum ama bu ihtimal de aklımdan çıkmıyor. Senin için çalışırım özel ya da devlet sabit bir yerde dedi. Seni kaybetmek istemiyorum dedi de güvenemiyorum erkek sonuçta değişebilir değil mi ?

Ay yok senin için filan demelere kanma. Calismakta gözü yoksa senin icin filan da yapamaz.
Evlilik bu 3 sene 5 senelik değil ömürlük boş şeyler bunlar.

Evlenirken 0dan baslayanlari anlarim ama sen eksiden baslayacaksin, borc ode ode helak olacaksin bir de adaminc alisma derdi de yok. Ailenin tum borclarini odemeye hazirsan buyur evlen.
Evlenince borcu ödemez tabii bunu konuştuk böyle bir şey olmaz dedi aynı evde yaşadığı için oluyor. Yine de maalesef aile bu…

Ne demek senin için çalışırım. Kaybetme korkusu geçtiği zaman ne olacak peki?

Çok yakın bi akrabam bu şekilde yıllardır çalışıp kocasına ve çocuğuna bakıyor. Siz de böyle olmak istiyorsanız siz bilirsiniz tabi.
Ama şunu da unutmayın; hoşlandığınız herşey bitecek ve olan yıllarınıza olacak.

Kızlar ben geçen günlerde konu açmıştım. Bir konu üzerinden konuşmuştum. Durumu tam olarak anlatmak düşüncelerinizi almak istiyorum.
1. Konu erkek arkadaşım başka şehirde şu an özel sektörde çalışıyor. Ben başka şehirde sınavlara hazırlanıyorum. Erkek arkadaşımın ailesinin borçları var, o da bazı aylar bunlara para veriyor. Bana benim de bir ara borca girdiğim zamanlar onlar kapattıgı için babamın borçlarını ara sıra ödüyorum dedi. Oturdukları ev kira değil miras kalmış. Haliyle borçları var ama birikimleri yok. Benim ise ev kendimizin ve evleneceğim desem az çok destek olarak annemlerin çıkarabileceği bir birimi var. Erkek arkadaşım birkaç yıl askerlik yapıp birikim yaparak işten çıkacağını sabit bir işte çalışamayacağını söyledi. Ticaret veya kafe açmak gibi işler düşündüğünü belirtti. Ben de sabit garanti bi işi olmayan erkekle olamayacağımı ailemin de bu duruma sıcak bakmayacağını söyledim. Hayal veya macera istemiyorum dedim. Babasının katkısıyla herkes böyle şeylere girişiyor da başarılı oluyor maalesef gerçekler bu. Babasının bırak katkısını borcu bile var ondan para istiyor bazen. O da seni kaybetmek istemiyorum birkaç yıl askerlik yaptıktan sonra devlet veya özelde çalışırım tamam dedi. Ama benim için degistirdiği için fikrini ben güvenemiyorum. Degistireceginiz erkekle olmayın derler ya konu o işte. Bitcoin olayı da şu dediğim gibi çalışıyor ama bitcoine de istatistikleri vs takip ederek yatırım yapıyor. Belli olmaz kazanan oluyor diyor. Ben böyle düşünmüyorum. Daha garantici gerçekçi olmasını istiyorum karşındakinin ama çalışıyor direkt bitcoine bel bağlamıyor yani o yüzden çok bir şey demiyorum. Biraz da babasına benzemesinden korkuyorum yani armut dibine düşer olayı. Borçlanmasından, gerçekçi ve garantici davranmamasından. O da babam gibi olmayacağım karıma ve çocuklarıma karşı dedi bana bir ara laf arasında. Motivasyonu bu galiba.
DİPNOT: Evlenince babasının borcunu ödemez tabii bu konuda konuştuk. Aynı evde yaşadığı için böyle durum. Aile evinde.

2. Konu o eger devlete giremezse ve kendi yaşadığı memleketi dışında düzgün iş bulamazsa maalesef onun memleketine gitme durumum olacak evlenince. Başka şehirden iş bakarım diyor kendi memleketim diye diretmiyor ama maalesef bulamama durumu var. Ben bunu istemiyorum çünkü kendisi oldukça sıcakkanlı ve akrabalarıyla yakın biri. Gelme gitme haftada bir iki kuzenler arasında olur dedi. Hala teyze gibi büyükler gelmez dedi. Belki severim anlaşırım diyorum ama ben kendi akrabalarımı yıllardır görmüyorum. Kendisi akrabalarıyla çok iyi anlaşıyor beraber büyümüş biri, annem babama anlattığımı akıl aldığımı halama teyzeme de anlatırım alırım akıl dedi. Benim için mesafe çok önemli saygı ve mesafe bunu ona dedim ama o böyle yetişmemiş biri çok fazla sınır koyabilecegini düşünmüyor gibiyim yetişme tarzından dolayı. Kendisi bana karşı kibar saygılı sabırlı çabalı biri. Ondan hoşlanıyorum ama mantığıma da yatıramadığım içime sinmeyen konular bunlar. Görüşünüz değerli, ne düşünüyorsunuz ?
Düzgün işi olmayan kişilerle evlenmeyin.

Ne demek senin için çalışırım. Kaybetme korkusu geçtiği zaman ne olacak peki?

Çok yakın bi akrabam bu şekilde yıllardır çalışıp kocasına ve çocuğuna bakıyor. Siz de böyle olmak istiyorsanız siz bilirsiniz tabi.
Ama şunu da unutmayın; hoşlandığınız herşey bitecek ve olan yıllarınıza olacak.
Teşekkür ederim 😞 ticaret, kafe açma veya emlak gibi işleri istiyor. Onlar da ha diyince olacak şeyler değil dimi ? Gerçekçi değil 🥺

Teşekkür ederim 😞 ticaret, kafe açma veya emlak gibi işleri istiyor. Onlar da ha diyince olacak şeyler değil dimi ? Gerçekçi değil 🥺

Ehli keyf bir beyefendi sanirim.
Sen neden sabahin kor saatinde kalkip ise gidiyorsun peki, senin canin yok mu??

Burdaki konulari ac oku bebeisim hep oyle oluyor. Adamin ailesinin borcu var, paralari yok evlenince borcu neyle odeyecekler saniyorsun?
Doğru. Evde yaşadığım için ve daha önce de onlar benim borcumu ödediği için ödüyorum arada ve evlenince tabii olmayacak vermem diyince ilerisinin de böyle olma ihtimalini düşünmedim bi an 😞
Ehli keyf bir beyefendi sanirim.
Sen neden sabahin kor saatinde kalkip ise gidiyorsun peki, senin canin yok mu??
😞 ona kalırsa çok iyi bir işe girmişsin ve para sorunu yaşamayalım yaşatmasın bana babası gibi ama gerçekçi bakamıyor biraz galiba. Teşekkür ederim düşüncelerin için canım, farkındalık geldi ❤️
Burdaki konulari ac oku bebeisim hep oyle oluyor. Adamin ailesinin borcu var, paralari yok evlenince borcu neyle odeyecekler saniyorsun?

Bu akraba gidip gelme meselesi buyuk sorun ben de sizin gibi akrabam yok alismadim eşimler ise çok sık gorusurdu uyum sağlamaya çalıştım o da yetmedi.Bize uyum sağlamıyor denildi ve sonu hüsran ayrıldım. Kafa yapisi uymayinca çok zor .

Back