Kızlar ucuz kumaş arıyorum yardım...

ALVOSAN

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2009
104
0
40
Kızlar toplu kumaş alıp dikim yapmak istiyorum dışarıya.tabii kumaşımın ucuz aynı zamanda değişik şık kumaşlarda olmasını istiyorum..toptan ucuz kumaş satan istanbul bursa ankara nerede olursa bildiğiniz adresleri benimle paylaşırsanız çoook sevinirim.şimdiden teşekkürler...

İstanbul Eminönünde Bursa pazarından ve Fatih çarşamba pazarından bulabilirsin cnm bildiğim buralar var...ümraniyedede çok güzel kumaşcılar varmış ama yerini bilmiyorum

umranıyede igdaş sokagının karsısında bi sokak var oralarda hep kumascı dukkanları var oralarada bakabilirsin. ama eminönü taraflarında daha cok bulursun tabi..

bende aynı şey için araştırma yapmıştım.istanbul zeytinburnunda kumaşçılar var ister parça ister top olarak bulabilirsin fiatlar da gayet uygun

bende gecen gun umraniye igdasin karsisindan bi suru kumas aldim. gercekten cok cesit var ve inanilmaz ucuz, tavsiye ederim..

neler dikiyosun kiii paylaşan bizde görsekk tüyolar versen bizee bende fatih çarşamba pazarını tek geçerim ucuz kumaş üzerine genelde markaların top sonları falan oluyo sanırsam oralarda hemde 3 - 4 metre falan çıkıyo bazen parçalar

X