canım cam konusunda bende hemfirim senle ama son zamanlarda bu tupperwear aldı yürüdü deyim yerindeyse bende almaya niyetlendim ama buralarda satan kimse yok ayrıca ne alınmalı onuda bilmiyorum![]()
bende kesinlikle cam diyenlerdenim.Saklama kaplarım sürahilerim yarım limonluk soğanlık olsun herşeyim cam...Daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum.H er ne kadar kaliteli olursa da olsun bu tupper acayip pahalı...Şu an sağlıklı plastikte rakibi de olmadığı için tekel olmuş durumda piyasa da ama asla vermem...Erkek arkdaşımın annesi satıyordu bana vermişti bir keresınde nama ben borcamlardan daha memnun olduğumu farkettim..Ayrıca ğlastik sürahide yada şişede bekleyen suyu hayatta i.mem plastik kaplarda saklanmış şeyleri asla yiyemem kokuyor burnuma öyle bir huyum var o yüzden cam tercihimdir her zaman..
Çeyiz konusuna gelince plastik ve silikonlardan yumurta fırçasıdır hazır soyacaktır sebze meyve yıkamak için ya da hamur yoğurmak için yuvarlak kare ve derin oval kaplardan birkaç çeşit alabilirsin... fazlasına gerek yok adı üstünde plastik her yerde bulursun ama çeyiz için düşünüleck neredeyse en son şeyler plastikler ve elektronikler...