• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar tupperwear hakkında fikir istiyorummm

canım cam konusunda bende hemfirim senle ama son zamanlarda bu tupperwear aldı yürüdü deyim yerindeyse bende almaya niyetlendim ama buralarda satan kimse yok ayrıca ne alınmalı onuda bilmiyorum :72:

bende kesinlikle cam diyenlerdenim.Saklama kaplarım sürahilerim yarım limonluk soğanlık olsun herşeyim cam...Daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum.H er ne kadar kaliteli olursa da olsun bu tupper acayip pahalı...Şu an sağlıklı plastikte rakibi de olmadığı için tekel olmuş durumda piyasa da ama asla vermem...Erkek arkdaşımın annesi satıyordu bana vermişti bir keresınde nama ben borcamlardan daha memnun olduğumu farkettim..Ayrıca ğlastik sürahide yada şişede bekleyen suyu hayatta i.mem plastik kaplarda saklanmış şeyleri asla yiyemem kokuyor burnuma öyle bir huyum var o yüzden cam tercihimdir her zaman..

Çeyiz konusuna gelince plastik ve silikonlardan yumurta fırçasıdır hazır soyacaktır sebze meyve yıkamak için ya da hamur yoğurmak için yuvarlak kare ve derin oval kaplardan birkaç çeşit alabilirsin... fazlasına gerek yok adı üstünde plastik her yerde bulursun ama çeyiz için düşünüleck neredeyse en son şeyler plastikler ve elektronikler...

bıçak bileyici
tini mini hanım
şek şek
sarı olan miksim pro ve kırmızı olan miksim(farkı ne)
yıldız kap

hakkında bilgi istiyorum kızlaaaaaaaaaar
tini mini hanım olmazsa olmaz bence cünkü ben şuanda kullanıyorum çeyizime 4 boy aldım o yüzden.2 ay sakladığın marul maydonoz oldu mu yemyeşil:) benim oldu şok olmuştum.Satıcı mantığı falan düşünme çünkü 2 ay oldu 3 sipariş falan verdim kendim ve arkadaşlarım için.sadece ucuz almak niyetiyle.facebook sayfasından ürünlerine bak ama hafta fırsatlarına bak. o fiyatlar üzerinden yüzde 20 düş,bu geliş fiyatı.ancak o ayki siparişin 250 altında olamıyor.neyse gelelim ürünlere şek şek güzel ve pratik bi karıştırıcı ayran vs... bıçak bileyici kendi bıçakları için saniyeler içinde keskinleştiriyor.miksim konusunda fikrim yok yıldız kaplar saklayıcı kaplar rengarenkler ama dizayn olarak her yere şekerler kadar ya da mucize kaplar kadar rahat sığmayabilir. eko kaplar bence sıkıntılı çünkü kapakları ve kendi çok sert plastikten ve açılıp kapanması zor.ben arkadaşta içindekileri açmaya çalışırken döktüm almadım kendime de.

benim de gidişim eylüüüüüüüüülllllll :(((((

sen facebooktan kataloglara bak siparişlerini belirle aklında olanları sana ulaştırırım ben eğer çok eksiğin varsa sen de kendin yapabilirsin bi kaç ay benim gibi bi kaç parçam kaldı onları verdikten sonra bırakcam mesela.eylül 1 inde ordayım.

sen facebooktan kataloglara bak siparişlerini belirle aklında olanları sana ulaştırırım ben eğer çok eksiğin varsa sen de kendin yapabilirsin bi kaç ay benim gibi bi kaç parçam kaldı onları verdikten sonra bırakcam mesela.eylül 1 inde ordayım.

şu an istediklerim indirimde değil canım bu yazdığım ürünler var her ay belli ürünler griyo indirime o yüzden üye olsam da 250 tl bana çok o kadar alamam

bunlar indirime girince düşünebilirim ancak

ben 25 inden sonra bursada olmayacağım

miksim indirimde hamur mayala karpuz dilimle sakla yoğurt mayalayanlar da var. ama miksim pro yu bilmiyorum.70 lira indirimli hali bi de sen yüzde 20 düş 56 lira gelişi var bu fiyattan veriyorum da alıyorum da:9:

Olur fark etmez bakarsın ama normal katalog ürünlerinde de var o yüzde 20 indirim sadece fırsat ürünlerinde var gibi olmuş açıklamam.Haberleşiriz tabi ki

bende kesinlikle cam diyenlerdenim.Saklama kaplarım sürahilerim yarım limonluk soğanlık olsun herşeyim cam...Daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum.H er ne kadar kaliteli olursa da olsun bu tupper acayip pahalı...Şu an sağlıklı plastikte rakibi de olmadığı için tekel olmuş durumda piyasa da ama asla vermem...Erkek arkdaşımın annesi satıyordu bana vermişti bir keresınde nama ben borcamlardan daha memnun olduğumu farkettim..Ayrıca ğlastik sürahide yada şişede bekleyen suyu hayatta i.mem plastik kaplarda saklanmış şeyleri asla yiyemem kokuyor burnuma öyle bir huyum var o yüzden cam tercihimdir her zaman..

Çeyiz konusuna gelince plastik ve silikonlardan yumurta fırçasıdır hazır soyacaktır sebze meyve yıkamak için ya da hamur yoğurmak için yuvarlak kare ve derin oval kaplardan birkaç çeşit alabilirsin... fazlasına gerek yok adı üstünde plastik her yerde bulursun ama çeyiz için düşünüleck neredeyse en son şeyler plastikler ve elektronikler...
Protez ve lens malzemeleri tupper ların plastik zannedilen malzemeleri. Ben camı çok kullanan biri olarak aralarındaki farkı gördüm.Hamuru pazardan aldıgınız kare plastiklerde mayaladığınızda meyveleri onlara koyup dolaba kaldırdığınızda sağlığınıza vermiş olduğunuz ehemmiyet ortadan kalkmış olacaktır.Elektronik alınacak son şey demişsiniz ama anlamadım almaya mı gerek yok az evvel sayfamda dediğiniz gibi garantilerinden dolayı en son mu almak lazım.

kızlar tupperdan aldığım 1 lt lik mavi suluğumun içinde siyah birşey var.nokta gibi ama daha büyük ve çıkıntılı.
kaç defa yıkandıysam da olmadı çıkmıyor. böyle birşeyle karşılaşanınız ya da bana öneride bulunabilecek olanınız var mı?

Tupper'a tepki yapan kim gördüysem eninde sonunda üye olmaya kadar gitti :) Tavsiyem, büyük konuşmayın ;D (Tecrübeyle sabittir)
Arkadaşımla üye olmaya karar verdik, daha önce başka doğrudan pazarlama işlerinde de bulunmuştum ama kâr oranı farklı. Üç-beş liralık krem satmaya benzemiyor, daha büyük paralar =)
ürünlere gelince, beni burada tanıyanlar bilir, sağlığa çok önem veren biriyim. Eve asla deterjan sokmam vs. Bu tupperware denen şey asla plastik değil, bunu anlamak için elinize almanız dahi yeterli.
Şimdi sırada kardeşlerim var, onları da üye yapıp çeyizlerini dizdireceğim :)
zira bu ürünler sağlıklı olmanın yanında aynı zamanda pratikler de.

deli gibi aldım deli gibiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

kendime almak için üye oldum tabi sipari verdikçe hedyede kazandım arada sattım ama çoğu şeyi çeyizime aldım gereksiz gördüklerimde var tabi..

damla set, su set, bıcak seti, şeker kaplar,soy soy ,sliikon fırça, surahi, eko şişeler, yagdanlık, peri kepçe seti, mor hanımeli,patates soğan koymak için kiler , tinimini hanım, antartika set , eko kaplar tabaklar ve daha aklıam gelmeyen bi çok sey...

ama düşünyorum peyniri naylon poşette saklıyoruz zeytini naylon poşette saklıyoruz, salçalarımız küfleniyor.. yani zaten aldığımız bi ok seyi poşetlerinde saklıyoruz ee poşette duracağına tupperda dursun daha iyi..ve ayrıca evdede antartikaları kulanıyoruz buzluk için onlar tadınca hiç bir değişme yok kesinlikle antartika serisi muhteşem bizzat denedim ;)

Back
X