• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar tupperwear hakkında fikir istiyorummm

hamis

her işimi kendim yaparım .
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2009
3.553
2.772
698
Tc
merhabalar her ne kadar bi adayım olmasada bende uzun zaman önce yitirdiğim çeyiz heveslerimi geri kazandım :3: bu tupperwear konusunda yardım istiyorum neler alınır çeyizde olursa çok iyi olur olmazsada olur dediğiniz parçaları neler :31:
beni bu konuda aydınlatırmısın kullananlar :12: bende almak istiyorum ama ne alacağımı bilmiyorum :36:

canım anneme bi kere ucuz plastik alma dedim öylesine gitmiş ne varsa almış tupperdan :53: ilk başta pahalı felan demiştim ama hakkaten çok kullanışlı. eve de bi kaç tane almış annem. mesela su serisi felan var galiba onlar çok kullanışlı kapağını kapatıp dolaba koyunca 3 4 gün sonra çıkar ilk aldığın gibi meyveler felan. bir sürü böyle farklı farklı serileri var kullanışlı baya ama çok fazla aşırıya da kaçmamak gerek bence.

Son düzenleme:
mesela o şişeler mataralar filan var onlarda ne saklanır ki :26:

canım bazıları çok gereksiz. bence onlar da gereksiz. beni unutma felan diye bi şey var mesela. yarım soğan kalınca onun içine koyuyomuşsun da kokmuyomuş da bi yere asıyomussun da kenarından. o gereksiz mesela. ya da ne biliyim hamur aç var. hamuru kaç santim açtın gösteriyo felan. saklama kapları felan çok iyi ama. çilek koymuştum normalde 1 günde gider çilek unutmuşum dolapta öyle bi baktım 3 gün sonra hala taze duruyodu çilekler

Son düzenleme:
peki çeyizde mutlaka olması gerekenler nelerdir kızlar

Gerçekten damak tadı olan kişiler bunu anlar..
Bu kaplarda uzun süre saklanan yiyecekler sabumsu bir tat taşıyor.

Cam her şekilde cam kullanılmalı.. Ne kadar kaliteli olursa olsun zararlı olduğunu düşünüyorum.
İşin ticaretini yapan kişiler buna karşı çıkacaktır ama düşüncem bu.
..

Gerekli gereksiz ne varsa alanlar var, bunu anlayamıyorum..

Gerçekten damak tadı olan kişiler bunu anlar..
Bu kaplarda uzun süre saklanan yiyecekler sabumsu bir tat taşıyor.

Cam her şekilde cam kullanılmalı.. Ne kadar kaliteli olursa olsun zararlı olduğunu düşünüyorum.
İşin ticaretini yapan kişiler buna karşı çıkacaktır ama düşüncem bu.
..

Gerekli gereksiz ne varsa alanlar var, bunu anlayamıyorum..

canım cam konusunda bende hemfirim senle ama son zamanlarda bu tupperwear aldı yürüdü deyim yerindeyse bende almaya niyetlendim ama buralarda satan kimse yok ayrıca ne alınmalı onuda bilmiyorum :72:

süper şefi tavsiye ederim çok kullanışlı, ayrıca miksim diye karıştırma kabı var mikseri kapaktan sokuyorsun etrafa sıçrama derdi yok. saklama kaplarına gelince satıcı içindeki yemek bozulunca kapak atıyor falan demişti ama yok öyle birşey. ucuz yollu saklama kabı alabilirsin..

süper şefi tavsiye ederim çok kullanışlı, ayrıca miksim diye karıştırma kabı var mikseri kapaktan sokuyorsun etrafa sıçrama derdi yok. saklama kaplarına gelince satıcı içindeki yemek bozulunca kapak atıyor falan demişti ama yok öyle birşey. ucuz yollu saklama kabı alabilirsin..

anlamadım canım nasıl kapak atıyor :44:

olmassa olmaz diyebileceklerimi aldm bunlar da toplu resmi, hepsini gittigidiyordan toptana lıp 200tl ödedm ama tupper defterm kapanmıs oldu, çok güzeller tawsiye ederm;)
$tupperss.webp

Arkadasin aldiklari dedigi gibi lazim olan urunler bende danisman oldugum halde gereksiz gorduklerimvar isteyen arkadaslara tupper urunleri temin edebilirim istanbulda

canım öncelikle sana kolaylıklar dilerim. bu ürünlerin özellikle oval setini( kuru erzaklarını saklamak için), tinimini hanım serisini(meyve sebze saklamak için), kristal setini ( hem saklama hem servis amaçlı), irili ufaklı saklama kaplarını, antartika serisini ( derin dondurucuda saklama yapmak için) mikro dalga serisini, mini şef (soğan doğramak için), su setini ( komposto, sulu yemek saklamak için) tavsiye ederim. ben oval setten üç seri aldı, bütün erzaklarım içinde dolapta derli toplu duruyor. antartika serisini de bol tuttum üzerlerine etiket yapıştırdum derin dondurucuda muhteşem duruyor. haa bir de unutmadan bıçak setini de tavsiye ederim, gerçekten süperler ;)

peki çeyizde mutlaka olması gerekenler nelerdir kızlar

öncelikle merhaba..ben kullandıkları yazayım..şeker kaplar kahvaltılıklar için süper..öz.peynir için..antartika serisi(buzluk ürünü,sigara böreği sar koy,milföyleri saklayabilirsin,balık,kıyma,dondurulmuş bakliyatlar aklına ne gelirse..eko kaplar da çok iyi..süper şef mesela çok pratik iki saniyede soğan,domates,ceviz,fındık,cacık için salatalık mesela...bıçak setinide öneririm..eko sürahiler hem şık hemde suyun tadını inceltiyor..damla serisi..ben bu gün damla 1.1 lt meyve koydum buzdolabında hiç birşey olmuyor kapağından havasını çıkartıyorsun..hem görünüşleride cam gibi ama hafifler..prenses tacınıda öneririm..süper şekiller çıkartıyorsun..zeytinyağlık hiç sızdırma yapmıyor..mucize şekerler ve tiniminiler sebze,bakliyat,meyve için süperler en çok satan ürünlerden birisi..daha başka şeylerde var..sen neler düşünüyorsun...

öncelikle merhaba..ben kullandıkları yazayım..şeker kaplar kahvaltılıklar için süper..öz.peynir için..antartika serisi(buzluk ürünü,sigara böreği sar koy,milföyleri saklayabilirsin,balık,kıyma,dondurulmuş bakliyatlar aklına ne gelirse..eko kaplar da çok iyi..süper şef mesela çok pratik iki saniyede soğan,domates,ceviz,fındık,cacık için salatalık mesela...bıçak setinide öneririm..eko sürahiler hem şık hemde suyun tadını inceltiyor..damla serisi..ben bu gün damla 1.1 lt meyve koydum buzdolabında hiç birşey olmuyor kapağından havasını çıkartıyorsun..hem görünüşleride cam gibi ama hafifler..prenses tacınıda öneririm..süper şekiller çıkartıyorsun..zeytinyağlık hiç sızdırma yapmıyor..mucize şekerler ve tiniminiler sebze,bakliyat,meyve için süperler en çok satan ürünlerden birisi..daha başka şeylerde var..sen neler düşünüyorsun...

merhaba bende dediklerinize baktım araştırma yaptım biraz başta fiyatlar çok pahalı geldi ama herkes memnun olunca değer dedim :31: ben en başta şu süper şefi merak ediyorum soğanı özellikle suyunu çıkarmadan elde doğranmış gibi doğrayabiliyormu ben 23 yaşındayım halen beceremem doğru düzgün soğan doğramayı gözlerimde daha soğanı soyarken yanmaya başlar :5: bıçak setinde kararsızım bide siz geliş fiyatından yollayabileceğinizi söylemişsiniz mesela bu süper şef,bıçak seti,şeker kaplar antartika ve şu hani spatula yemek kaşığı olan bi set varya ne kadara alabilirim bunları :emir_bebek:

merhaba bende dediklerinize baktım araştırma yaptım biraz başta fiyatlar çok pahalı geldi ama herkes memnun olunca değer dedim :31: ben en başta şu süper şefi merak ediyorum soğanı özellikle suyunu çıkarmadan elde doğranmış gibi doğrayabiliyormu ben 23 yaşındayım halen beceremem doğru düzgün soğan doğramayı gözlerimde daha soğanı soyarken yanmaya başlar :5: bıçak setinde kararsızım bide siz geliş fiyatından yollayabileceğinizi söylemişsiniz mesela bu süper şef,bıçak seti,şeker kaplar antartika ve şu hani spatula yemek kaşığı olan bi set varya ne kadara alabilirim bunları :emir_bebek:

slm..ben eda fazla reklam yapmadan açıklama yapayım:)))süper şef katalog fiyatı 85 tl sana 60 tl olur..aynen suyunu falan çıkardığı yok..ben de kullanıyorum..2-3 kez ipini çek incecik soğanlar yıka kaldır..çok pratik..domateste aynı şekilde keza..istediğin her yerede getir..partik bişey:))bunla ayrıca ceviz,fındık,ekmek,maydanoz..daha aklına en geliyorsa anında parçalayabilrisin..süper şefi al derim..herhangi bi kırılma,çatlama bişey olura anında yenisini alabilirisn..eğer ellerinde yoksa her üründe olduğu gibi en son çıkan bi üst modelini gönderiyorlar buda güzel değilmi..bıçak seti katalog fiyatı 240 tl sana 190 tl olur gelişi %20 ind.şeker kaplar 4 adet canım 50tl sana 40lt olur..antartikanın boyutları var hangileri bilmiyorum ama 5 li set 80 tl sana 64 tl 4 lü set 50 tl sana 40 tl tek olarak 1,3 lt var o 30 tl sana 24 tl olur canım..büyük spatula 20 tl sana 16 tl çırpıcı 30 tl sana 24 tl kepçe 20 tl sana 16 tl karıştırıcı 20 tl sana 16 tl kevgir 20 tl sana 16 tl maşa 20 tl sana 16 tl servis kaşığı 20 tl sana 16 tl bunların hepsini koyacağın kutuda 35 tl sana 28 tl yani hayatım toplamda 150 tl kutuyla 185 tl sana kutusuz 120 tl kutuyla canım 148 tl olur canım...bu hafta indirim kataloğunda çok güzel ürünler var onları daha avantajlı alabilrisin..burada reklam yapmak yasak...sana mail adresimi vereyim tupperware_10@hotmail.com istersen tellede haberleşiriz...sana yardımcı olurum canım..hediyemde olur...

slm..ben eda fazla reklam yapmadan açıklama yapayım:)))süper şef katalog fiyatı 85 tl sana 60 tl olur..aynen suyunu falan çıkardığı yok..ben de kullanıyorum..2-3 kez ipini çek incecik soğanlar yıka kaldır..çok pratik..domateste aynı şekilde keza..istediğin her yerede getir..partik bişey:))bunla ayrıca ceviz,fındık,ekmek,maydanoz..daha aklına en geliyorsa anında parçalayabilrisin..süper şefi al derim..herhangi bi kırılma,çatlama bişey olura anında yenisini alabilirisn..eğer ellerinde yoksa her üründe olduğu gibi en son çıkan bi üst modelini gönderiyorlar buda güzel değilmi..bıçak seti katalog fiyatı 240 tl sana 190 tl olur gelişi %20 ind.şeker kaplar 4 adet canım 50tl sana 40lt olur..antartikanın boyutları var hangileri bilmiyorum ama 5 li set 80 tl sana 64 tl 4 lü set 50 tl sana 40 tl tek olarak 1,3 lt var o 30 tl sana 24 tl olur canım..büyük spatula 20 tl sana 16 tl çırpıcı 30 tl sana 24 tl kepçe 20 tl sana 16 tl karıştırıcı 20 tl sana 16 tl kevgir 20 tl sana 16 tl maşa 20 tl sana 16 tl servis kaşığı 20 tl sana 16 tl bunların hepsini koyacağın kutuda 35 tl sana 28 tl yani hayatım toplamda 150 tl kutuyla 185 tl sana kutusuz 120 tl kutuyla canım 148 tl olur canım...bu hafta indirim kataloğunda çok güzel ürünler var onları daha avantajlı alabilrisin..burada reklam yapmak yasak...sana mail adresimi vereyim tupperware_10@hotmail.com istersen tellede haberleşiriz...sana yardımcı olurum canım..hediyemde olur...

canım bıçak setinde ind. uzatılmış yani 150 tl kesinlikle kaçırma derim..

bıçak bileyici
tini mini hanım
şek şek
sarı olan miksim pro ve kırmızı olan miksim(farkı ne)
yıldız kap

hakkında bilgi istiyorum kızlaaaaaaaaaar

Back
X