Kızlar tost makinesi ve saç kurutma makinesi almak istiyorum, amaaa???

• Konu Sahibi Konu Sahibi ykyy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende yeni arzumun tostçusunu aldım 160 milyona çok severek aldım
saç kurutma alıcam ama bende cok kararsızım

Ben herşeyimi Arçelik alıyorum neredeyse. Hiç düşünme bence marka olarak şüphen olmasın. Yeter ki modeli beğen.

cnm markadan çokkk tost makinasını küçük boy al..annemin evinde olan büyük yer kplıyor yıkaması falan ugraştıryor..bense kendime küçük boy olandan aldımmm..

ben korkmazın setinden almıştım şu tost makinası kahve ve çaycı olanından tayinim çıkınca tost makinesini kullandım zaten çaycı ve kahve makinasını da anneme verdim çünkü ikisini de ayrı ayrı tefalden ve hisardan aldım şimdi tost makinası almayı planlıyorum istediğim makina tefalin 3 plaklı waffle yapanından istememin sebebi de hem görünüşü hem de dumansız ızgarayı phlips den almam yani eğer tost makinasını ızgara olarak kullanmak istiyorsan yüksek walttlı olan muhtemelen çeyiz olduğu için tefali öneririm... ama ızgaranı ayrı aldıysan düşük walltlı olan bi ürün düşünebilirsin... yerimseniben

canım nasıl memnunmusun, bizde döküm istiyoruz ama karar veremiyorum nasıl temizliği felan plakalar çıkıyormu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…