- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
slm kızlar.. bi süredir takıntı haline getirdiğim bi sorunum var..evim biraz küçük 3 odalı odalarda standart oranda..ilk evim geniş olduğu için evlenirken ona göre eşya almıştım ama şimdiki evim biraz ufak olunca bilmiyorum benmi dizayn edemiyorum veya olacağı bumudur anlayamadım..2 yaşında oğlum var biraz da yaramaz onunda etkisi var tabi ama sürekli dağılıyo evim..titiz olduğumu düşünen biriydim dağınıklığa tahammül edemezdim.. belki her daim süpürmek silmek yapamasmda çocuğumdan dolayı ama iki elim kanda olsa etraf hep toplu olurdu..ama nekadar toparlasamda bi yandan dağılıyor..eşimde titizdir dikkat eder yardımcı olur ama bilmiyorum tekniğimmi yanlış veya bi sebep varmı bu titizilik konusunda.. bu sitedeki resimlere falan bakıyorum bazen nekadar düzenli dağılacak durumu yok gibi..ama kendi evimde bu titizliği sağlayamıyorum..fikir sahiplerinden öneri ve tavsiyeye ihtiyacım var.napsamda düzene soksam evimi..genel temizlik bilgisinden çok pratik düzen ve titizlik bilgisi istiyorum kızlar??