- 17 Temmuz 2019
- 834
- 1.051
- 63
- Konu Sahibi Sistematik-
-
Eşim evde o bilsin istemiyorum kesinleşmeden . Adet sancımda var çok sanki olucakmisim gibi yarini bekliyim en iyisiRica ederim ne demek, inşallah bebeğiniz sizinledirYarını beklemeyin herhangi bir klinikte kan verirseniz 2 saat gibi bir sürede çıkar sonucu
Ayy canım ben de gördüm resmen çizgi var acilde kan ver bence hemen2 senedir bebek bekliyoruz adetim 3 gün geçti şimdim test yaptım böyle çıktı sizce var mi biseyyy elim ayağım titriyo. Sizde goruyomusunuz????
Maalesef adet oldumAyy canım ben de gördüm resmen çizgi var acilde kan ver bence hemen
Olsun be canım inşallah tez vakitte kavuşursun bebişine adetin geçmişmiydiMaalesef adet oldum
Evet 3 gün geçmişti . İnsallahOlsun be canım inşallah tez vakitte kavuşursun bebişine adetin geçmişmiydi
One step ben kullanıyorum canım benimde seninkinden biraz silik çıktı yarın denicem baska marka 29dunda cıkmıştı benimde hemen belirdi bende beklemedeyimBurası küçük ilce olucani sanmıyorum gebelik testleri bile değişik marka . One step adı .
Demekki doğru değil o test birdaha almam bende ay heyecanlandım sizle ama bunu görünce üzüldümMaalesef adet oldum
Umarım sizinki doğru çıkmıştır . Bidaha asla almam bunuDemekki doğru değil o test birdaha almam bende ay heyecanlandım sizle ama bunu görünce üzüldüm
3cü olucak olursa pek hazırlıklı değildik ama sürpriz olur olursaUmarım sizinki doğru çıkmıştır . Bidaha asla almam bunu
Ondan sipariş etmiştim zaten yolda :) hadi hayırlısı3cü olucak olursa pek hazırlıklı değildik ama sürpriz olur olursasende alma bu markayı netten laboquick tavsiye ederim
İnşallah başka zamana kısmet olur bnde 10 aydır bebiş bekliyorum daha kısmet olmadı aynı senin ki gibi test yaptım çok hafif çizgi belirmişti 3 günde geçmişti o çizgi belirmesinin ardından bi kaç sat sonra adet oldum Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallahOndan sipariş etmiştim zaten yolda :) hadi hayırlısı ♥
Ayni şeyi yaşamışız çok üzücü yıkıldım resmen ama hayırlısı buymuş napalim rabbim zamanını biliyo olucak elbet birgunİnşallah başka zamana kısmet olur bnde 10 aydır bebiş bekliyorum daha kısmet olmadı aynı senin ki gibi test yaptım çok hafif çizgi belirmişti 3 günde geçmişti o çizgi belirmesinin ardından bi kaç sat sonra adet oldum Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
Aynen tamda kendimi anne gibi görmeye hissetmeye başlamıştım evet hamileyim diyodum kendimeAyni şeyi yaşamışız çok üzücü yıkıldım resmen ama hayırlısı buymuş napalim rabbim zamanını biliyo olucak elbet birgun
Bende bugün ağlaya ağlaya kardeşimi aradım durumu anlattım tam emin değildim ama içten içe oldu tamam diyodum ama bi anda sancı kanama derken wc de kendimi “yuh artık” derken buldum .. çok zor gerçekten 2 yıl sonra yalanda olsa bu sevinç güzeldi gercegini hayal bile edemiyorum ..Aynen tamda kendimi anne gibi görmeye hissetmeye başlamıştım evet hamileyim diyodum kendime
Çok doğru hayali böyleyken gerçeği kim bilir nasıl inşallah hayrlı güzel bi çocuğunuz olurBende bugün ağlaya ağlaya kardeşimi aradım durumu anlattım tam emin değildim ama içten içe oldu tamam diyodum ama bi anda sancı kanama derken wc de kendimi “yuh artık” derken buldum .. çok zor gerçekten 2 yıl sonra yalanda olsa bu sevinç güzeldi gercegini hayal bile edemiyorum ..
Amiiin isteyen herkesin insallahÇok doğru hayali böyleyken gerçeği kim bilir nasıl inşallah hayrlı güzel bi çocuğunuz olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?