- 17 Temmuz 2019
- 834
- 1.051
- 63
- Konu Sahibi Sistematik-
-
Sankı var gıbı duruyor ama tam anlayamadım bence kan ver canım ve kac dkkıda sılık cizgi cıktı eğer elinde bir test varsa bır tane daha yapsana2 senedir bebek bekliyoruz adetim 3 gün geçti şimdim test yaptım böyle çıktı sizce var mi biseyyy elim ayağım titriyo. Sizde goruyomusunuz????
Yaaa acilde bakmiyolarEvet canım var hemen kan ver bence acile gidip
Sakin bi hastaneye kadın doğuma git orda bakarlar canmYaaa acilde bakmiyolar
5 dk içinde çıktı bide su falan içtim dikkat etmedim o yüzden mi silik acaba . Daha testim yokSankı var gıbı duruyor ama tam anlayamadım bence kan ver canım ve kac dkkıda sılık cizgi cıktı eğer elinde bir test varsa bır tane daha yapsana
Hemen çıktı beklemeden . Ama çok silik zor goruyorum . Kızlara ölcem ya var mi gerçekten sabah ilk işim kan vermek olucakKaç dakikada çıktı? Hemen çıktıysa var benim ilk testimde aynıydı
Sağlık ocağında kan alıp gebelik testi yapıyorlar. Daha sağlık ocaklarının kapanmasına var. Bence hemen koşun :))Yaaa acilde bakmiyolar
Eşim gelicek birazdan Ona söylemek istemiyorum netleşmeden 2 senedir bekliyoruz eger test yanlış falansa çok üzülürSakin bi hastaneye kadın doğuma git orda bakarlar canm
Var bence birde hemen çıktı diyorsun ben olsam hemen 2. Bir testi alır yaparım benim nasıl duruyorsun :)Hemen çıktı beklemeden . Ama çok silik zor goruyorum . Kızlara ölcem ya var mi gerçekten sabah ilk işim kan vermek olucak
Aradımda Sağlık ocağı öğleden sonra kan almıyoSağlık ocağında kan alıp gebelik testi yapıyorlar. Daha sağlık ocaklarının kapanmasına var. Bence hemen koşun :))
Hemen mi çıkmıştı sizin ?Geçtiğimiz aylarda benimse böyle oldu ama sonuç hüsrandı. Kan testi yaptırmanı öneririrm
aaaa bu kötü olmuş. Bizim ilçedekilerin hepsi yapınca her yeri yaşadığım yer gibi zannettim. Umarım güzel haberler alırsınız :)Aradımda Sağlık ocağı öğleden sonra kan almıyo
İnşâllah vardır cnm bence yarın hemen kan ver rabbım yuzunu guldursun inşallah5 dk içinde çıktı bide su falan içtim dikkat etmedim o yüzden mi silik acaba . Daha testim yok
Ozamnq yarın sabah sağlık ocağına gideceksin canm başka çare yokEşim gelicek birazdan Ona söylemek istemiyorum netleşmeden 2 senedir bekliyoruz eger test yanlış falansa çok üzülür
Yaa ben suan deli dana gibi evde dönüyorumVar bence birde hemen çıktı diyorsun ben olsam hemen 2. Bir testi alır yaparım benim nasıl duruyorsun :)
Evet. Hatta buraya atmıştım herkes hayırlı olsun falan diyince heyecanlandım ama sonra adet oldum.Hemen mi çıkmıştı sizin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?