Gebeliğe Hazırlık Kızlar testime bakın lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben çizgi göremedim :KK43: Üç gün gecikmiş gec döllenme bile olsa daha belirgin olması gerekirdi ama yine de belli olmaz eşine şimdilik söyleme istersen 2 senedir deniyosaniz evde ovulasyon testin var mı varsa onunla dene onda kopkoyu çıkarsa hamilesin inşallah.Ben öyle öğrenmiştim gebeliklerimde günüm geçmeden testler kopkoyu çıkmıştı anlamıştım.

Yalnız benim ovu testlerde bir şey çıkmazken gebelik testlerim pozitifti :)

Ne zaman gebelik testim kopkoyu oldu, o zaman ovulasyon testimde kopkoyu oldu

Ovulasyon yeni sipariş verdim evde yok maalesef . Eşime söylemem zaten kan testi vermeden . Umudum kırıldı biraz fazla heveslenmiyim en iyisi yarini bekliyim
Umdunuz kırılmasin bebeginiz vardır inşallah ama yoksa da bu ay olmaz önümüzdeki ay olur hayırlısı ne zamansa.

Sizi anlıyorum 2 yıl bebek beklemek için hiç az bir süre değil, bir tedavi falan önerdi mi doktorunuz birşey yapıyormusunuz ?

Var gibi ama adetinizi 3 gun gectiyse daha net bi cizgi cikmaliydi. Baska marka alip tekrar edin

Umdunuz kırılmasin bebeginiz vardır inşallah ama yoksa da bu ay olmaz önümüzdeki ay olur hayırlısı ne zamansa.

Sizi anlıyorum 2 yıl bebek beklemek için hiç az bir süre değil, bir tedavi falan önerdi mi doktorunuz birşey yapıyormusunuz ?
Bu ay aşılama olucaktim çatlatma iğnesini verdiği günden önce çatladı yumurtam ve geç kalındı iptal oldu sadece klomen kullanmıştım bu ay .

Yalnız benim ovu testlerde bir şey çıkmazken gebelik testlerim pozitifti :)

Ne zaman gebelik testim kopkoyu oldu, o zaman ovulasyon testimde kopkoyu oldu
Benim üç gebeligimde de gebelik testinde hayalet çizgi varken ovulasyon testlelerim kopkoyuydu :)

Bu ay aşılama olucaktim çatlatma iğnesini verdiği günden önce çatladı yumurtam ve geç kalındı iptal oldu sadece klomen kullanmıştım bu ay .
Klomen hamilelik ihtimalini arttırır ancak kana ekstra hormon geçmesini sağladığı için testte hayalet çizgi olabilir iki ihtimal de var yani yarın tekrar yapın belli olur.

Evet ama çok su içmiştim bide idrar ilk idrar degil onun etkisi olmuş olabilir mi diye düşünüyorum belkide yoktur bilmiyorum 🤷🏻‍♀️
Adetten 5 gun once silik bi cizgiyle ogrenmis hamileligimi. Ondan once 5 ay istiyordum olmuyordu ve surekli idrar testleri aliyordum her ay en az 5 tane aliyordum. Bu konuda baya deneyimlenmistim o zamanlar. Kendinizi hamile gibi hissesiyor musunuz en onemli sey bu ben o ay tum adet belirtilerini yasamama hatta adet sivilcem dahi cikmasina ragmen bi bebegim oldugunu hissediyordum. Testi tekrarlayin ve kafanizdaki sorulardan uzaklasin derim

İnternetten ovulasyon testi gebelik testi falan sipariş vermiştim yarin elimde olur diye bugun 1 tane gebelik testi aldım . Sabah ilk işim kan vermek olucak . Kızını Allah sana bağışlasın ♥😘
Amin hepinizin kini inşallah 😊🙏

Adetten 5 gun once silik bi cizgiyle ogrenmis hamileligimi. Ondan once 5 ay istiyordum olmuyordu ve surekli idrar testleri aliyordum her ay en az 5 tane aliyordum. Bu konuda baya deneyimlenmistim o zamanlar. Kendinizi hamile gibi hissesiyor musunuz en onemli sey bu ben o ay tum adet belirtilerini yasamama hatta adet sivilcem dahi cikmasina ragmen bi bebegim oldugunu hissediyordum. Testi tekrarlayin ve kafanizdaki sorulardan uzaklasin derim
İnanın suan bisey hissedemiyorum .

Back