- 17 Temmuz 2019
- 834
- 1.051
- 63
- Konu Sahibi Sistematik-
-
Maalesef burası illet biraz . İnsallah canim yaaaaaa bu kötü olmuş. Bizim ilçedekilerin hepsi yapınca her yeri yaşadığım yer gibi zannettim. Umarım güzel haberler alırsınız :)
İnsallah çok sağol canimmİnşâllah vardır cnm bence yarın hemen kan ver rabbım yuzunu guldursun inşallah
Ağzın bal yesin emi insallahhhhhhhOzamnq yarın sabah sağlık ocağına gideceksin canm başka çare yok
Ama bence hamilesin
Markası neydi ?Evet. Hatta buraya atmıştım herkes hayırlı olsun falan diyince heyecanlandım ama sonra adet oldum.
Ben üç test yaptım. Laboquick, ovula ve erken gebelik testi predictor üçünde de aynı durum oldu. O yüzden kopkoyu olana kadar artık gebelik testlerine güvenmiyorum.Markası neydi ?
Kanla yapılan tets mşEczanelerde kanla yapan test var ondan alsaniz? Ben 2. Cizgiyi goremedim. Insallah vardir ama Rabbim anne olmak isteyen herkese nasip etsin.
Burası küçük ilce olucani sanmıyorum gebelik testleri bile değişik marka . One step adı .Eczanelerde kanla yapan test var ondan alsaniz? Ben 2. Cizgiyi goremedim. Insallah vardir ama Rabbim anne olmak isteyen herkese nasip etsin.
Gerçekten mi ya insallah çok heycanliyimmm bende her ay test yaparım ilk defa böyle çıktıBöyle silik testlerde ilk defa 2.çizgiyi görebildim hadi hayırlısı olsun
Benimde silik çıktı ama kanda negatifBen üç test yaptım. Laboquick, ovula ve erken gebelik testi predictor üçünde de aynı durum oldu. O yüzden kopkoyu olana kadar artık gebelik testlerine güvenmiyorum.
Canim doktora gittin mi belki kimyasal gebeliktir ablamada aynisi olmustuBen üç test yaptım. Laboquick, ovula ve erken gebelik testi predictor üçünde de aynı durum oldu. O yüzden kopkoyu olana kadar artık gebelik testlerine güvenmiyorum.
Benimde kızımda aynı bu testin aynısıydı simdi 3yaısndaGerçekten mi ya insallah çok heycanliyimmm bende her ay test yaparım ilk defa böyle çıktı
İnternetten ovulasyon testi gebelik testi falan sipariş vermiştim yarin elimde olur diye bugun 1 tane gebelik testi aldım . Sabah ilk işim kan vermek olucak . Kızını Allah sana bağışlasınBenimde kızımda aynı bu testin aynısıydı simdi 3yaısnda
Sen yarın ilk idrarla yap bak daha da koyu göreceksin hatta ben aksamı da yapmsıtım sabahki den çok daha koyuydu
Biraz bekleyim demiştim 3 gün sonra adet oldum. Belki de öyleydi bilmiyorum:) inşallah bebeğin seninledir.Canim doktora gittin mi belki kimyasal gebeliktir ablamada aynisi olmustu
İnsallah hayırlısı canimBiraz bekleyim demiştim 3 gün sonra adet oldum. Belki de öyleydi bilmiyorum:) inşallah bebeğin seninledir.
Ovulasyon yeni sipariş verdim evde yok maalesef . Eşime söylemem zaten kan testi vermeden . Umudum kırıldı biraz fazla heveslenmiyim en iyisi yarini bekliyimBen çizgi göremedimÜç gün gecikmiş gec döllenme bile olsa daha belirgin olması gerekirdi ama yine de belli olmaz eşine şimdilik söyleme istersen 2 senedir deniyosaniz evde ovulasyon testin var mı varsa onunla dene onda kopkoyu çıkarsa hamilesin inşallah.Ben öyle öğrenmiştim gebeliklerimde günüm geçmeden testler kopkoyu çıkmıştı anlamıştım.
2 senedir bebek bekliyoruz adetim 3 gün geçti şimdim test yaptım böyle çıktı sizce var mi biseyyy elim ayağım titriyo. Sizde goruyomusunuz????
İnsallah canim yaa sanki adet olucakmisim gibi sancım var anlamadım biseyEvet görüyorum bence var bişeyler hadi hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?