Gebeliğe Hazırlık Kızlar testime bakın lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merak ettim seni bugün baktım üzüldüm :KK43: Neyse hayırlısı şimdi değilmiş diyelim ancak 2 yıl bebek beklemek için bana göre çok uzun bir süre kendiliğinden olmamış beklemek zaman kaybı bence doktoruna tekrar git bir an önce karar verdiğiniz tedaviye başlayın güzel haberlerini bekliyoruz :)
Sİmdi gördüm mesajını canim . Eylül’de aşılama yapmaya karar verdik bende çok yıprandım

İnşallah başka zamana kısmet olur bnde 10 aydır bebiş bekliyorum daha kısmet olmadı aynı senin ki gibi test yaptım çok hafif çizgi belirmişti 3 günde geçmişti o çizgi belirmesinin ardından bi kaç sat sonra adet oldum Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah 🥰
Kızklar labquick testlerini gebelik için almayın bence yaa, burda o kadar topık var ki gebe miyim diyip ardından hüsran olan bu testlerde.

Ben yılların gebelik testçisiyim bi kere çift çizgi görmedim 😆 niye? Çünkü labquick almıyorum 😂😂

Haa ama bi kere gebeyken de dünyanın en dandik testinde çift çizgi gördüm ve şoke oldum. Ama hiç böyle silik fln çıkmıyor o zaman kıpkırmızı iki çizgi çıkıyor. Bu siliklerde ümit ardı hep hüsran oluyor yaa. Bakın size örnek negatif test gönderiyim, bunlar asla soru işareti bırakmıyorlar kafada. Çatır çatır negatifler, sevinç ardı hüzün yaşamıyor insan yani 😂😂

Eklentiler

• 79B2B92A-D1EA-4618-8F2C-9054F46B29F6.jpeg
    79B2B92A-D1EA-4618-8F2C-9054F46B29F6.jpeg
    76,6 KB · Görüntüleme: 38
Kızklar labquick testlerini gebelik için almayın bence yaa, burda o kadar topık var ki gebe miyim diyip ardından hüsran olan bu testlerde.

Ben yılların gebelik testçisiyim bi kere çift çizgi görmedim 😆 niye? Çünkü labquick almıyorum 😂😂

Haa ama bi kere gebeyken de dünyanın en dandik testinde çift çizgi gördüm ve şoke oldum. Ama hiç böyle silik fln çıkmıyor o zaman kıpkırmızı iki çizgi çıkıyor. Bu siliklerde ümit ardı hep hüsran oluyor yaa. Bakın size örnek negatif test gönderiyim, bunlar asla soru işareti bırakmıyorlar kafada. Çatır çatır negatifler, sevinç ardı hüzün yaşamıyor insan yani 😂😂
😂😂 Canım bende eczaneden test alıyorum 5 tl ye doğruda çıktı aslında hep 😅😅

Back