Gebeliğe Hazırlık Kızlar testime bakın lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eczanelerde kanla yapan test var ondan alsaniz? Ben 2. Cizgiyi goremedim. Insallah vardir ama Rabbim anne olmak isteyen herkese nasip etsin.

Ben üç test yaptım. Laboquick, ovula ve erken gebelik testi predictor üçünde de aynı durum oldu. O yüzden kopkoyu olana kadar artık gebelik testlerine güvenmiyorum.
Benimde silik çıktı ama kanda negatif :( ama arkadaşın belli gibi

Ben üç test yaptım. Laboquick, ovula ve erken gebelik testi predictor üçünde de aynı durum oldu. O yüzden kopkoyu olana kadar artık gebelik testlerine güvenmiyorum.
Canim doktora gittin mi belki kimyasal gebeliktir ablamada aynisi olmustu

Gerçekten mi ya insallah çok heycanliyimmm bende her ay test yaparım ilk defa böyle çıktı
Benimde kızımda aynı bu testin aynısıydı simdi 3yaısnda 😊🙏
Sen yarın ilk idrarla yap bak daha da koyu göreceksin hatta ben aksamı da yapmsıtım sabahki den çok daha koyuydu 🤓

Benimde kızımda aynı bu testin aynısıydı simdi 3yaısnda 😊🙏
Sen yarın ilk idrarla yap bak daha da koyu göreceksin hatta ben aksamı da yapmsıtım sabahki den çok daha koyuydu 🤓
İnternetten ovulasyon testi gebelik testi falan sipariş vermiştim yarin elimde olur diye bugun 1 tane gebelik testi aldım . Sabah ilk işim kan vermek olucak . Kızını Allah sana bağışlasın ♥️😘

Ben çizgi göremedim :( Üç gün gecikmiş gec döllenme bile olsa daha belirgin olması gerekirdi ama yine de belli olmaz eşine şimdilik söyleme istersen 2 senedir deniyosaniz evde ovulasyon testin var mı varsa onunla dene onda kopkoyu çıkarsa hamilesin inşallah.Ben öyle öğrenmiştim gebeliklerimde günüm geçmeden testler kopkoyu çıkmıştı anlamıştım.

Ben çizgi göremedim :KK43: Üç gün gecikmiş gec döllenme bile olsa daha belirgin olması gerekirdi ama yine de belli olmaz eşine şimdilik söyleme istersen 2 senedir deniyosaniz evde ovulasyon testin var mı varsa onunla dene onda kopkoyu çıkarsa hamilesin inşallah.Ben öyle öğrenmiştim gebeliklerimde günüm geçmeden testler kopkoyu çıkmıştı anlamıştım.
Ovulasyon yeni sipariş verdim evde yok maalesef . Eşime söylemem zaten kan testi vermeden . Umudum kırıldı biraz fazla heveslenmiyim en iyisi yarini bekliyim

Back