- 2 Ocak 2014
- 356
- 8
- 38
- 34
Kız askos bal gibi hamishsin
tutmayın beni ulen teyze oluyorum
hemen herufu ara haber et hediyeni istemeyi de unutma
Allahım sagsalim kucağına almayi nasip etsin
Darısı isteyenlerin başına inşallah
Kızlar hepinize çok tşkr ederim rabbim isteyen herkese nasip etsin yarın kan testine gitcem allah nasip ederse yerimde duramıyorum şu an allahım ne güzel duyguymuş
CanımmmAllah inşallah tamamına edirir sağlıkla kuçağına almak nasip eder yine böyle kutlarız seni tatlım
Ayyy azim ya inanamıyorum ben hala annemi olucam ben şimdi bi aglıyorum bi gülüyorum hormonlar tavan yapmış durumda
Güzel dileklerin içinde çok saol hep motive ettin beni canım benim
Saol canım benim ya dualarınızı eksik etmeyin benden zor olcak biliyorum ama atlatıcam inşallah
Yüreğini ferah tut canımama sende kedini eskisi gibi yormak yok tamam
Tebrik Ederim Darısı Başımaaa:)))
Bende Adetimden 2 gün gectiğinde israr testi yaptım negatif çıktı bugn adetimin 6 günü gecti kan testi yaptırdım sonuçları öğleden sonra alıcam inşaallah bende senin gibi hamiş olmuşumdur. öğleni bekleyemiyorum . çokta umutlanmak istemiyorum aslında idrarda negatif cıktığı için ama içten içe bi heyecan var( bakalım banada dua edinnn...
Tşkr ederim canım benim inşallah sende hamişsindir 6 gün gecikmiş üstelik geç döllenme olmuşsa idrarda çıkmayabilir diyolar umarım seninkide öyledir sonuç çıktığında bizede haber ver lütfen merak ettim şimdi
ooo suna baksana kabak gibi cıkmıs işte keşke bendede cıksaydı sen yuzde 99 hamişsin canımGünaydın kızlar testi yaptım hemen şimdi 2. Çizgi çıktı ama çok daha silik:44:
Eki Görüntüle 917467
Test Sonucunu aldım maalesef hamile değilim. bu kadar üzüleceğimi bilmiyordum.. hayırlısı
ooo suna baksana kabak gibi cıkmıs işte keşke bendede cıksaydı sen yuzde 99 hamişsin canım
kein kesin güven banaEki Görüntüle 917970Öylemi diyosun canım hala tam olarak emin değilim yarın kana gidicem umarım gercekten hamileyimdir
kein kesin güven banaEki Görüntüle 917970
Tebrik ederim hayirlisi olsun umarim sag salim sagliklica kucagina alirsin bebegini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?