Amin canım inşallah güzel güzel bebişlerimiz olurMerhaba , eğer testin varsa bir tane daha yap çizgi var ama sanki dağılmış gibi ben anlayamadımİnşallah vardır Bebişin ☺ Benim de bat günüm bugün ama henüz gelen giden yok benim de günüm şaşmaz erken olur geç olmaz bakalım hayırlısı olsun hepimiz için ❤
İnşallah canım inşallahAmin canım inşallah güzel güzel bebişlerimiz olurBende anlayamadım biraz daha bekliyip gelmezse oyle alıcam test
Bir damla fazla kaçırdım evetİdrar fazla gelmiş sanki, 2-3 damlada fazla damlatma, ama silik bir çizgi görüyorum.
Canım ben 7 aydır istiyorum ama denemelere başlayalı 2 ay oldu sen ne zamandır istiyorsun bebekİnşallah canım inşallah ☺ Ne zamandır istiyorsunuz bebek ☺
Tekrarlıyımmı birkaç gün daha mı bekliyim bilemedimTekrarla ama var bence
Bizim de 6 ay olacak ama 4 aydır yumurtlama takip etmiyorum biraz rastgele oluyor 7 aylık evliyimCanım ben 7 aydır istiyorum ama denemelere başlayalı 2 ay oldu sen ne zamandır istiyorsun bebek
Bende 7 aylık evliyim aynıyız yaaaBizim de 6 ay olacak ama 4 aydır yumurtlama takip etmiyorum biraz rastgele oluyor 7 aylık evliyim ☺
İnşallah canım yapıcam inşallah gelmezseYarın sabah ilk idrarla yap 3 damla dan fazla kullanma, inşallah vardır
EvettBende 7 aylık evliyim aynıyız yaaa
Tamam canım çok heycanlıyım inşallah yine çıkar silik çizgiBence tekrar yap bugün düzgün çıkarsa silik bile olsa kan verirsin.
Gelirsede bir sonraki ay denemelere devamEvett ☺ İnşallah gelmez kırmızılar ama benim hiç umudum yok ☺
Amin canım yeniliycem inşallahİmkanınız varsa 2 damla ile testi yenileyin. Ben ikinci çizgiyi görüyorum ama test bozulmuş net bir şey denemez bu durumda. Allah gönlünüze göre versin.
İmkanınız varsa 2 damla ile testi yenileyin. Ben ikinci çizgiyi görüyorum ama test bozulmuş net bir şey denemez bu durumda. Allah gönlünüze göre versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?