Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım öyledirAlbi yanıltıyor deniyor ama ben art arda 3 tane yaptım 3ü de pozitif çıktı ve hamileyim. Inşallah sizinki de sizinledir![]()
Haklısın canım. Bizde öyle olsun isterdik ama elde değil olmuyor işte kafadan çıkartamıyorsunMaalesef ne kadar takmıyorum desemde rüyalarımda hep test yapıyorum ☺ Bu siteye girmeyeyim diyorum biliyorum buraya girdikçe daha çok stres yapıyorum ama yine de giriyorumDediğin gibi herkes kafadan atınca oluyor diyor ama kafadan nasıl atacağız ki ☺
Teşekkür ederim canım ama tekrar test yaptım negatif farklı markayla. Tek seçenek adeti beklemek sanırımHayırlı. Olsun var![]()
Evet bu hafta öğrendimİnşallah canım öylediryeni mi hamilesin
![]()
Yaaa hayırlı olsun canım bebişinEvet bu hafta öğrendim![]()
Bnımde öle olmustu bi çıktı bı çıkmadı adet gecikmesi olunca ili tane yaptım çıktıTeşekkür ederim canım ama tekrar test yaptım negatif farklı markayla. Tek seçenek adeti beklemek sanırım![]()
Ayy hayırlı olsun canım benim çok mutluyum senin adına inşallah bende senin gibi olurum daha gelen giden yok inşallahda gelmez de hamiş kalırımBnımde öle olmustu bi çıktı bı çıkmadı adet gecikmesi olunca ili tane yaptım çıktı
İnşallahAyy hayırlı olsun canım benim çok mutluyum senin adına inşallah bende senin gibi olurum daha gelen giden yok inşallahda gelmez de hamiş kalırım![]()
Sağol canım darısı başına inşallahYaaa hayırlı olsun canım bebişin![]()
Canım merhabaHiç belli olmaz canım. Sen kafaya takmamayı başarabiliormusun ben başaramıyorum kimle hamileleik hakkında konuşsam takmayınca oluyor diyorlar ama öylede olmuyor işte
Merhaba canım yok hala olmadımCanım merhaba ☺ Regl oldun mu merak ettim
Bence sende var bir şeylerKızlar ben hala adet olmadım. Dün has
Merhaba canım yok hala olmadım![]()
Bilmiyorum canım test yaptım negatif ama belirti çok yarın kan vermeye gidicem gelmrzse. Olsun canım en azından adetin biter bitmez denersiniz yine benim adette yok sinirim bozulduBence sende var bir şeylerben dün sabah oldum hiç günümü şaşırmıyor benimki
![]()