• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar testime bakarmısınız

canım umarım aynı markadan almamışsındır albi marka genelde silik pozitif çıkıyor çünkü gebelik olmasada ben artık almıyorum

Yaptım canım negatif anlamadım testlermi oynuyor benimle 😑
Kuzum o marka test biraz sıkıntılı gebelik olmadığı halde pozitif gösterebiliyormuş , ama ben geçen aylarda yaptım ondan bir kez bende doğru sonucu gösterdi . Üzülme hemen adet gelene kadar umut var

Kuzum o marka test biraz sıkıntılı gebelik olmadığı halde pozitif gösterebiliyormuş , ama ben geçen aylarda yaptım ondan bir kez bende doğru sonucu gösterdi . Üzülme hemen adet gelene kadar umut var
İçimde hep adet olana kadar umut olurdu ama bu sefer yok canım test mest yapmam bir daha diyorum yine yapıyorum sonra üzülüyorum. Rabbimin vardır bir bildiği ama insan böyle çok kötü hissediyor 😑

İçimde hep adet olana kadar umut olurdu ama bu sefer yok canım test mest yapmam bir daha diyorum yine yapıyorum sonra üzülüyorum. Rabbimin vardır bir bildiği ama insan böyle çok kötü hissediyor 😑
lütfen üzülme , hepimiz her ay hayal kütüklüğü yaşıyoruz ama bir gün kavuşacağız beşlerimize içini ferah tut ☺️ Hiç adet belirtisi var mı peki

lütfen üzülme , hepimiz her ay hayal kütüklüğü yaşıyoruz ama bir gün kavuşacağız beşlerimize içini ferah tut ☺ Hiç adet belirtisi var mı peki
İnşallah canım benim ne güzel söyledin öyle. Var ara ara gelip gidiyor ağrılar sende durumlar ne 🤗

Teşekkür ederim güzel yorumun için canım ama tekrar test yaptım negatif resimdekini ilk idrarla yapmıştım anlamadım bende 🤔
Adet gununuzu 2 gun geçsin erken gebelik testi alın tekrarlayın 😊 hayırlısı olsun sizin için

Benim de ara ara gelip gidiyor, akıntım çok olurdu aksine o yok bu ay. Ama adet olacağım eminim ☺
Hiç belli olmaz canım. Sen kafaya takmamayı başarabiliormusun ben başaramıyorum kimle hamileleik hakkında konuşsam takmayınca oluyor diyorlar ama öylede olmuyor işte

Hiç belli olmaz canım. Sen kafaya takmamayı başarabiliormusun ben başaramıyorum kimle hamileleik hakkında konuşsam takmayınca oluyor diyorlar ama öylede olmuyor işte
Maalesef ne kadar takmıyorum desemde rüyalarımda hep test yapıyorum ☺️ Bu siteye girmeyeyim diyorum biliyorum buraya girdikçe daha çok stres yapıyorum ama yine de giriyorum 🤦🏻‍♀️ Dediğin gibi herkes kafadan atınca oluyor diyor ama kafadan nasıl atacağız ki ☺️

üzülmeyin testler öyle yanıltabiliyor malesef aynı şeyi bende yaşadım en iyi sonuç kan testi bence hakkınızda hayırlısı böyleymiş demekki.umarım en kısa zamanda hamile kalırsınız;)

Back