Ben olsam hemen kan vermeye giderdim bence sen de durma git imkanın varsa çok heyecanlıııEki Görüntüle 2590393
Canım sen bozuk deyince bende bir yerden okumuştum bir damla su damlattıö daha da belirginleşti kırmızılıklarda gitti ay çok heycanlıyım varmıdır acaba
Test aldım canım birazdan yapıcamBen olsam hemen kan vermeye giderdim bence sen de durma git imkanın varsa çok heyecanlııı ☺
Hadi hayırlısı canım. Yaptın mıTest aldım canım birazdan yapıcam
Hadi hayırlısı canım. Yaptın mı
Yaptım canım negatif anlamadım testlermi oynuyor benimleTest yaptınızmı sonuç nedir ??
Kuzum o marka test biraz sıkıntılı gebelik olmadığı halde pozitif gösterebiliyormuş , ama ben geçen aylarda yaptım ondan bir kez bende doğru sonucu gösterdi . Üzülme hemen adet gelene kadar umut varYaptım canım negatif anlamadım testlermi oynuyor benimle
İçimde hep adet olana kadar umut olurdu ama bu sefer yok canım test mest yapmam bir daha diyorum yine yapıyorum sonra üzülüyorum. Rabbimin vardır bir bildiği ama insan böyle çok kötü hissediyorKuzum o marka test biraz sıkıntılı gebelik olmadığı halde pozitif gösterebiliyormuş , ama ben geçen aylarda yaptım ondan bir kez bende doğru sonucu gösterdi . Üzülme hemen adet gelene kadar umut var
lütfen üzülme , hepimiz her ay hayal kütüklüğü yaşıyoruz ama bir gün kavuşacağız beşlerimize içini ferah tutİçimde hep adet olana kadar umut olurdu ama bu sefer yok canım test mest yapmam bir daha diyorum yine yapıyorum sonra üzülüyorum. Rabbimin vardır bir bildiği ama insan böyle çok kötü hissediyor
İnşallah canım benim ne güzel söyledin öyle. Var ara ara gelip gidiyor ağrılar sende durumlar nelütfen üzülme , hepimiz her ay hayal kütüklüğü yaşıyoruz ama bir gün kavuşacağız beşlerimize içini ferah tut ☺ Hiç adet belirtisi var mı peki
Hamilesiniz saglıkla gelsin minnoşEki Görüntüle 2590393
Canım sen bozuk deyince bende bir yerden okumuştum bir damla su damlattıö daha da belirginleşti kırmızılıklarda gitti ay çok heycanlıyım varmıdır acaba
Benim de ara ara gelip gidiyor, akıntım çok olurdu aksine o yok bu ay. Ama adet olacağım eminimİnşallah canım benim ne güzel söyledin öyle. Var ara ara gelip gidiyor ağrılar sende durumlar ne
Teşekkür ederim güzel yorumun için canım ama tekrar test yaptım negatif resimdekini ilk idrarla yapmıştım anlamadım bendeHamilesiniz saglıkla gelsin minnoş
Adet gununuzu 2 gun geçsin erken gebelik testi alın tekrarlayınTeşekkür ederim güzel yorumun için canım ama tekrar test yaptım negatif resimdekini ilk idrarla yapmıştım anlamadım bende
Hiç belli olmaz canım. Sen kafaya takmamayı başarabiliormusun ben başaramıyorum kimle hamileleik hakkında konuşsam takmayınca oluyor diyorlar ama öylede olmuyor işteBenim de ara ara gelip gidiyor, akıntım çok olurdu aksine o yok bu ay. Ama adet olacağım eminim ☺
Teşekkür ederim canım gelmezse yaparım hemenAdet gununuzu 2 gun geçsin erken gebelik testi alın tekrarlayınhayırlısı olsun sizin için
Maalesef ne kadar takmıyorum desemde rüyalarımda hep test yapıyorumHiç belli olmaz canım. Sen kafaya takmamayı başarabiliormusun ben başaramıyorum kimle hamileleik hakkında konuşsam takmayınca oluyor diyorlar ama öylede olmuyor işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?