- 3 Ekim 2018
- 218
- 97
- 18
- 28
- Konu Sahibi Uzunbirmasall
-
Kişiden kişiye göre değişir diye biliyorum ama geç döllenme diye bir olay var olabilir tabiki. Nasip artık Rabbim verirse güzel olur vermezse de vardır bi bildiği. Bi umutBu ikinci attiklarinizda var gibi ama bekleyince de o cizgi cikiyor. Ustelik adetiniz 3 gun gecikince daha belirgin cikmaliydi normal sartlarda. Umidinizi kirmak istemem ama bence hamile degilsiniz
Cevap ne cikti canim? Hamilemisin?Fotoğraflara belli değil ama çok silik hayalet ikinci çizgiyi görüyorum kan verdim bugün yarın öğrencem ama çıldırıyorum meraktan. Sizce varmı? Benim gibi öğrenen oldumu?
Sonucunu bize de bildir canımBunlar daha belirgin gibi
Evet ise ben de o yuzden normal sartlarda dedim, gec dollenmeyse cikmayabilir tabi. En sagliklisi kan testiKişiden kişiye göre değişir diye biliyorum ama geç döllenme diye bir olay var olabilir tabiki. Nasip artık Rabbim verirse güzel olur vermezse de vardır bi bildiği. Bi umut
Bariz belli seninki valla bilmiyorum canım gecikti günüm bende dedim testle uğtaşmıyım sonra yine test aldım dayanamayıp ama testin markası da bi değişikti yeşil kutulu falandı acaba kötü bi markamı kendi çizgisimi benle alakası yokmu bilmiyorum görcez sonucum çıkıncaDün yaptigim test bugün sabah kan verdim degerim daha 24 de cok yeni olabilir o yüzden testten emin ol öyle kan ver bence
Ne yaptın canım çıktı mı sonucunVerdin canım yarım saat önce öğleden sonra çıkacak sonuç beklemedeyim
Gözünaydın canım tebrik ederim Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah . Adetin kaç gün geçmişti . Benimde adetim yarın ama bugün yaptım test negatif maalesefDün yaptigim test bugün sabah kan verdim degerim daha 24 de cok yeni olabilir o yüzden testten emin ol öyle kan ver bence
Canim sonucun çıktımı formu arastirirken gördüm bende de vajinada sızlama var regl olacağım icin mi gebelik mi meraktayim..Fotoğraflara belli değil ama çok silik hayalet ikinci çizgiyi görüyorum kan verdim bugün yarın öğrencem ama çıldırıyorum meraktan. Sizce varmı? Benim gibi öğrenen oldumu?
Hala çıkmadı canım artık yarına kaldı. İnternetten bakıyorum ama cihaza yüklendi onay bekliyor felan yazıyor yani sabah mesai saatinden önce belli olmazCanim sonucun çıktımı formu arastirirken gördüm bende de vajinada sızlama var regl olacağım icin mi gebelik mi meraktayim..
Bende de vajinamda ara ara sızlama oluyor canım inş hamişsindirCanim sonucun çıktımı formu arastirirken gördüm bende de vajinada sızlama var regl olacağım icin mi gebelik mi meraktayim..
Ayy inşallah hadi bakalım benim bata daha var..Senden güzel haber bekliyorum..Bende de vajinamda ara ara sızlama oluyor canım inş hamişsindirBen var gibi hissediyorum ama çünkü benim gecikmem olmazdı günü gününe hatta saati bile aynı olurdu hep gece olurdum yani hayırlısı artık adetine kaç gün var
Bu arada benim bata 7-8 gün var daha..Ama bu sızlama adet öncesi geçen ayda olmuştu acaba ondan mı diyorum ama formu araştırdığımda gebe olup sizlamasi olan çok var..Ayy inşallah hadi bakalım benim bata daha var..Senden güzel haber bekliyorum..
Bem son testte silik birşey gördümFotoğraflara belli değil ama çok silik hayalet ikinci çizgiyi görüyorum kan verdim bugün yarın öğrencem ama çıldırıyorum meraktan. Sizce varmı? Benim gibi öğrenen oldumu?
Ayy ağzınızdan bal damlıyor ya inşallah inanın gözle görülüyor ama fotoğrafta çıkmıyorBende gördüm çok dikkatli bakınca İnşallah vardır ki varsada yeni bir gebelige benziyor sanırım
Valla ağzınızdan bal damlıyor inşallahBem son testte silik birşey gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?