Daha vermedim eşimin gelmesini bekliyorum işten yarım saatte vericem inşallahCikt mi kan sonucu
Daha vermedim eşimin gelmesini bekliyorum işten yarım saatte vericem inşallah
Daha vermedim eşimin gelmesini bekliyorum işten yarım saatte vericem inşallah
Naptın haberler var mi
Benim degerim 26 cikmisti. Oglum simdi 2 bucuk yasinda. Guzel dusunun guzel olsun gebeliginiz hayirli olsun24 çıktı değerim resmini attım valla biraz az geldi cumartesi bi daha vereceğim inşallah yükselir şuan kötü düşünmek istemiyorum inşallah tutunur yerleşir
Benimde ilk yaptığım test böyle silik ilk kan değerim bu aralardaydı şuan dokuz aylık kuzucum işllah sağlıkla kucağınıza alırsınız24 çıktı değerim resmini attım valla biraz az geldi cumartesi bi daha vereceğim inşallah yükselir şuan kötü düşünmek istemiyorum inşallah tutunur yerleşir
Oo normal ozaman bu bence gayet iyi değerÇok teşekkür ederim inşallah öyle olur bemimde adetime 7 gün var daha
adetine 7 gün var test silik değer 24 gayet normal canim büyük ihtimalle gebesin tebrikler.Valla moralimi düzelttiniz Allah razı olsun hepinizden her şey gönlünüzce olsun çok teşekkür ederim canlar
Kiminin regel geçince bu değer oluyor.Valla moralimi düzelttiniz Allah razı olsun hepinizden her şey gönlünüzce olsun çok teşekkür ederim canlar
benim regl 3 gun gecince yapmistim test çok belliydi erken döllenme oluyo adetten 1 hafta sonra göğüs uclarimda sızı bel agrisi kasikta batma ...Çok teşekkür ederim valla yorumlarınız bilgileriniz için şuan daha da mutluyum
Benimde dün gece göğüs ucum acımaya başladı üzerine yatamadım sonra sabah sütyen giyerken acıdı allah allah dedim test yaptım öyle çıktı herkesde farklı belirti oluyor belimde falan ağrı yok benimde şuan belki ilerki zamanlarda olurbenim regl 3 gun gecince yapmistim test çok belliydi erken döllenme oluyo adetten 1 hafta sonra göğüs uclarimda sızı bel agrisi kasikta batma ...
insallah gebesindir canim tabiki daha çok erken ilerde olur belki ader günü agrilar dahada yogunlasiyo sanki adet olacakmissin gibi ama olmuyor gebeysen iste.Benimde dün gece göğüs ucum acımaya başladı üzerine yatamadım sonra sabah sütyen giyerken acıdı allah allah dedim test yaptım öyle çıktı herkesde farklı belirti oluyor belimde falan ağrı yok benimde şuan belki ilerki zamanlarda olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?