• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kızlar testime bakar mısınız lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu testlerin içini neden söküyorsunuz anlamıyorum çizginin nerde belirmesi gerektiği bile anlasilmiyor sökünce 2. Çizgiyi göremedim inşallah hamilesindir

Eklentiler

• Screenshot_20200903_212206_com.android.chrome.webp
    Screenshot_20200903_212206_com.android.chrome.webp
    11 KB · Görüntüleme: 135
24 çıktı değerim resmini attım valla biraz az geldi cumartesi bi daha vereceğim inşallah yükselir şuan kötü düşünmek istemiyorum inşallah tutunur yerleşir
Benim degerim 26 cikmisti. Oglum simdi 2 bucuk yasinda. Guzel dusunun guzel olsun gebeliginiz hayirli olsun😊

24 çıktı değerim resmini attım valla biraz az geldi cumartesi bi daha vereceğim inşallah yükselir şuan kötü düşünmek istemiyorum inşallah tutunur yerleşir
Benimde ilk yaptığım test böyle silik ilk kan değerim bu aralardaydı şuan dokuz aylık kuzucum işllah sağlıkla kucağınıza alırsınız

Değer düşük yani var muhtemelen yeni bir gebelik 2 gün-de bir ver yükselirse normal gebelik canım ama inşallah hamilesindir küçük daha belli adet geçtimi erken mi yaptınız.

benim regl 3 gun gecince yapmistim test çok belliydi erken döllenme oluyo adetten 1 hafta sonra göğüs uclarimda sızı bel agrisi kasikta batma ...
Benimde dün gece göğüs ucum acımaya başladı üzerine yatamadım sonra sabah sütyen giyerken acıdı allah allah dedim test yaptım öyle çıktı herkesde farklı belirti oluyor belimde falan ağrı yok benimde şuan belki ilerki zamanlarda olur

Benimde dün gece göğüs ucum acımaya başladı üzerine yatamadım sonra sabah sütyen giyerken acıdı allah allah dedim test yaptım öyle çıktı herkesde farklı belirti oluyor belimde falan ağrı yok benimde şuan belki ilerki zamanlarda olur
insallah gebesindir canim tabiki daha çok erken ilerde olur belki ader günü agrilar dahada yogunlasiyo sanki adet olacakmissin gibi ama olmuyor gebeysen iste.

İnşallah düzenli şekilde artış olur. Sağlıklı gebelikte şimdiden Allah sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲

Back
X