- 29 Eylül 2018
- 136
- 45
- 48
- 27
Bende etekte bakım dedim bana görünüyor ama anlam veremedim bide siz bakarmisinizİnşallah hamilesinizdir sonucu burdanda paylaşın bizde öğrenelim
Flaşsız çektim efekte belli oldu ancacok parliyo flahsiz aydinlik bi yerde cekersen var gibi
Var gibi duruyor ama tam belli değil erken gebelik testi var mı elinde bide sabah ilk idrarla yaparsan daha net gözükür sankiBende etekte bakım dedim bana görünüyor ama anlam veremedim bide siz bakarmisiniz
Bidaha test yaptın mı canımFlaşsız çektim efekte belli oldu anca
Bu kaç haftalığın sonucuKızlar sizce yükselme hızı iyi mi
Değer 24 çıktığı günden sonra kaçıncı günün ertesi gün müKızlar sizce yükselme hızı iyi mi
Son adet tarihim 13 ağustos daha adetime 3 gün var kaç haftalık oluyor bilmiyorum 2 veya 3 herhaldeBu
Bu kaç haftalığın sonucu
Yok 2 gün sonraDeğer 24 çıktığı günden sonra kaçıncı günün ertesi gün mü
Hergün 2 katı artaması gerekiyor canım şöyle yapalım 24x2 48 1gün sonra çıkması gereken sonuçYok 2 gün sonra
Daha çok küçüksünüz canım o zaman 2dir en fazlaSon adet tarihim 13 ağustos daha adetime 3 gün var kaç haftalık oluyor bilmiyorum 2 veya 3 herhalde
Çok teşekkür ederim bilgileriniz için kese için ne kadar beklemem lazım pekiHergün 2 katı artaması gerekiyor canım şöyle yapalım 24x2 48 1gün sonra çıkması gereken sonuç
48x2 96 ikinci gün çıkması gereken sonuç yani hız normal görünüyor canım
Yaptım bugün canım negatif ve Pkolu olduğumu öğrendim galiba bu ayda kalamicamBidaha test yaptın mı canım
Değer 3000 olduğunda inşallah görünür canımÇok teşekkür ederim bilgileriniz için kese için ne kadar beklemem lazım peki
Üzülme canım rabbim en doğru en hayırlı zamanda verir inşallahYaptım bugün canım negatif ve Pkolu olduğumu öğrendim galiba bu ayda kalamicam
Teşekkür ederim canımDeğer 3000 olduğunda inşallah görünür canım
Güzel haberlerini bekliyorumTeşekkür ederim canım
Amin canım inşallahÜzülme canım rabbim en doğru en hayırlı zamanda verir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?