Merhaba bende dün akşam yaptım benimki de ikinci çizgi 5 dk içinde gorundu kayboldu birden çok heyecanlanmıştım. Acaba bendede varmıdır aynen böyleydiİnşallah öyledir hiç çizgi görmediğim için bunu görünce çok mutlu oldum en kesin sonucu kan testi verir raabim herkesin gönlünden geçeni versin inşallah
Kac gun var adetinize acaba benim 5 gun var yapip yapmamak konusunda cok kararsizimMerhaba bende dün akşam yaptım benimki de ikinci çizgi 5 dk içinde gorundu kayboldu birden çok heyecanlanmıştım. Acaba bendede varmıdır aynen böyleydi
Evet ovulasyon kullandım sadece göğsüm acımaya başladı benim çok teşekkür ederim inşallah siz de hamilesinizdirHayırlı olsun inşaAllah değerlerin artar ovülasyon mu kullandın yumurtlamanın üstünden 13 gün geçti demişinde benim de 11 gün geçti daha bekliyorum ne gibi belirtilerin vardı başka canım
Adetime 6 gün var inşallah sizde hamilesinizdirKac gun var adetinize acaba benim 5 gun var yapip yapmamak konusunda cok kararsizim
Bi kan testi verin bence en kesin sonuç o inşallah hamilesinizdir ama teste eğer 2. Çizgi çıkıyorsa vardır bi şeyler çünkü yoksa kesinlikle çıkmıyor çizgiMerhaba bende dün akşam yaptım benimki de ikinci çizgi 5 dk içinde gorundu kayboldu birden çok heyecanlanmıştım. Acaba bendede varmıdır aynen böyleydi
Amin inşallah canımCanim kan vermeden demistim dusuk cikar diye cunku erken yaptin testi baska sotun yok insallah kalbini ferah tut
İnşallah canıminsallah gebesindir canim tabiki daha çok erken ilerde olur belki ader günü agrilar dahada yogunlasiyo sanki adet olacakmissin gibi ama olmuyor gebeysen iste.
Amin insallah çok teşekkür ederim canımİnşallah düzenli şekilde artış olur. Sağlıklı gebelikte şimdiden Allah sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
İnşallah canımSevgili U Uchiha öncelikle tebrik ederim, inşallah değerin düzenle artar ve minnoşunu kucağına almak nasip olur ☺ Yalnız meraktayım. yumurtlamadan 14 gün geçmiş, adetine 6 gün var. 20 gün böyle yaptı zaten. Adet döngünüz kaç gün ki acaba? Yani genelde yumurtlamadan 14 gün geçince adet olunuyor ama sizin daha var. Pko filan mı var?
İnşaAllah teşekkür ediyorum Allah razı olsun dua edin bolca inşaAllah bende de vardır bir şeylerEvet ovulasyon kullandım sadece göğsüm acımaya başladı benim çok teşekkür ederim inşallah siz de hamilesinizdir
Ediyorum canım inşallah gönlümüzden geçen olurİnşaAllah teşekkür ediyorum Allah razı olsun dua edin bolca inşaAllah bende de vardır bir şeyler
Şimdi anladım, teşekkürlerİnşallah canımpko değilim ovulasyonla takip yapıyordum yumurtlamamı bu ay 9. Günde gördüm her ay aynı günde yumurtlama olmuyor geçen ayda 13. Günde yumurtlamam olmuştu 27 günde bir düzenli şekilde adet oluyorum
Amin canım inşallahŞimdi anladım, teşekkürler ☺ İnşallah sağlıklı bir gebelik geçirirsin
Evet göründü ve gitti adetime daha çok var belki daha yeni olduğu icin de çıkabilir 20 ağustosta rahim filmi çekildim 1 haftadır gogus uçlarım dik geziyorumBi kan testi verin bence en kesin sonuç o inşallah hamilesinizdir ama teste eğer 2. Çizgi çıkıyorsa vardır bi şeyler çünkü yoksa kesinlikle çıkmıyor çizgi
İnşallah hamilesinizdir sonucu burdanda paylaşın bizde öğrenelimEvet göründü ve gitti adetime daha çok var belki daha yeni olduğu icin de çıkabilir 20 ağustosta rahim filmi çekildim 1 haftadır gogus uçlarım dik geziyorum
Benim 10 gün var canım biraz daha bekleyip tekrar test yapicamKac gun var adetinize acaba benim 5 gun var yapip yapmamak konusunda cok kararsizim
Peki paylaşırım tabi çok teşekkür ederim canım Allah herkese nasip etsinİnşallah hamilesinizdir sonucu burdanda paylaşın bizde öğrenelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?