Güzelim resim yokBu testi 5 dakika önce yaptım hemen bi çizgi belirdi ya da ben öyle bi çizgi görüyorum bilmiyorum ilk defa gördüüm bu çizgiyi o yüzden çok heyecanlıyım şimdi eczaneye gidip erken gebelik testi alacağım ona göre akşam kan vermeye gideceğim sizde görüyor musunuz acaba şu dedikleri hayali çizgimi cevap verirseniz çok sevinirim bu arada yumurtlama üzerinden 13 gün geçti
Foto yok yollarsan bakarizBu testi 5 dakika önce yaptım hemen bi çizgi belirdi ya da ben öyle bi çizgi görüyorum bilmiyorum ilk defa gördüüm bu çizgiyi o yüzden çok heyecanlıyım şimdi eczaneye gidip erken gebelik testi alacağım ona göre akşam kan vermeye gideceğim sizde görüyor musunuz acaba şu dedikleri hayali çizgimi cevap verirseniz çok sevinirim bu arada yumurtlama üzerinden 13 gün geçti
Tarayıcıdan girmeniz lazım.Dosya ekleyeye basıyorum neden yüklemiyor anlamadım
Dosya ekleyeye basıyorum neden yüklemiyor anlamadım
Göremedim canım efektle falan bak bideŞimdi yükledim teşekkürler
Şimdi almaya gidiyorumCanım ya birkaç gün daha bekle ya da erken gebelik testi al. Çizgi var gibi ama emin olmak lazım.
Şimdi yükledim teşekkürler
Bu testi 5 dakika önce yaptım hemen bi çizgi belirdi ya da ben öyle bi çizgi görüyorum bilmiyorum ilk defa gördüüm bu çizgiyi o yüzden çok heyecanlıyım şimdi eczaneye gidip erken gebelik testi alacağım ona göre akşam kan vermeye gideceğim sizde görüyor musunuz acaba şu dedikleri hayali çizgimi cevap verirseniz çok sevinirim bu arada yumurtlama üzerinden 13 gün geçti
Bunu nasıl yapıyorsunuz ,
Negatifte cizgi var gibi duruyor insallah vardır Allah isteyen herkese nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?