- 29 Mayıs 2024
- 1.997
- 540
- 38
- 35
- Konu Sahibi loveincats
-
Oda olabilir bekle bakalım test tekrarlaSence regli tarihimi beklemelimiyim kan için
Testi tekratladım hala çok silik bugün regl tarihimdi hala olmadım ama çizgi hala silikOda olabilir bekle bakalım test tekrarla
Bir kan mi versen acaba regl bekle bakalım gelmezse kan verTesti tekratladım hala çok silik bugün regl tarihimdi hala olmadım ama çizgi hala silik4. Testim
reglim geçti bir iki gün daha bekleyeyim bari , sen nasılsın papatyaBir kan mi versen acaba regl bekle bakalım gelmezse kan ver
Ben ovulasyonu yakaladım sanırım canım degerlendirecez inşallah olurreglim geçti bir iki gün daha bekleyeyim bari , sen nasılsın papatya
insallah papatya güzel haberlerini bekliyorummBen ovulasyonu yakaladım sanırım canım degerlendirecez inşallah olur
Daha çok erken canım bence adet gününe kadar beklemelisin ben silik görmedim maalesefMerhaba, bat a 5 gün kala erken gebelik testi yaptım, hayalet çizgi var gibi geliyor. Siz görebiliyor musunuz ?
Eki Görüntüle 3442592
Sonuç nedir acabaMerhaba, bat a 5 gün kala erken gebelik testi yaptım, hayalet çizgi var gibi geliyor. Siz görebiliyor musunuz ?
Eki Görüntüle 3442592
Merhaba sizin sonucunuz ne oldu acaba benim de testim aynı bu şekilde çıktı, Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahÇok sevindim canım tebrik ederim
Benimde reglime 5 gün var sabah bu testi yaptım ilk baktığımda bir şey göremedim işe gitmiştim eve döndüğümde çok ince belli belirsiz bir gölge acaba olabilir mi diye düşünüyorum erken olduğu için mi böyle yoksa kuruma çizgisi mi başına gelen var mı
Merhaba sizin sonuç ne oldu acaba? Benim de buna benziyorÇok sevindim canım tebrik ederim
Benimde reglime 5 gün var sabah bu testi yaptım ilk baktığımda bir şey göremedim işe gitmiştim eve döndüğümde çok ince belli belirsiz bir gölge acaba olabilir mi diye düşünüyorum erken olduğu için mi böyle yoksa kuruma çizgisi mi başına gelen var mı
Sizin sonucunuz ne oldu peki?reglim geçti bir iki gün daha bekleyeyim bari , sen nasılsın papatya
10 haftalık gebeyimMerhaba sizin sonuç ne oldu acaba? Benim de buna benziyor
8. Haftayı bitiriyoruzSizin sonucunuz ne oldu peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?