• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar testime bakar mısınız hamile miyim

Kızlar selam çok heyecan yaptım, bi bakar mısınız ikinci çizgi silik şekilde hemen çıktı ilk 30 saniye içinde. Bir de T1 ve T2 yazıyor testte. Hangisinde çıktığı önemli mi çizginin?
Sat 11 Mayıs Bat 10 Haziran. Korunmasız ilişki tarihleri 24-26-27 Mayıs. 11 gün geçmiş sizce görünmesi normal mi? Erken gebelik testi değil. Kaset test yaptığım

Gayet belli bi çizgi. Hemde ilk 30 saniyede çıktıysa vardır kesin.
Kan verin😍

Ay hadi hayırlısı. Sağlıkla gelsin inşaAllah. Nedense kız geçti içimden🤣
Amin inşallah Allah razı olsun dedim dilimle ama yazmayı unutmuşum ☺️ Allah razı olsun. Hiç tanımadığın biri için sevinmek büyük meziyet ve erdem ☺️ Allah ne muradınız var ise versin amin 🤲🏻

Erken gebelik testi yaptım, çok belirgin olmasa da çizgi mevcut ☺
Canım bende 10.Gunumde yaptım aynı testi alıp bırak silik olmayı tek çizgi çıktı bide bunlarda olmuyormuş dediler silik olarak vala gayet belli sanırım benimde olmadı baksana senin net var ve su an çok üzüldüm

Eklentiler

• IMG20240605083425.jpg
    IMG20240605083425.jpg
    115 KB · Görüntüleme: 310
Canım bende 10.Gunumde yaptım aynı testi alıp bırak silik olmayı tek çizgi çıktı bide bunlarda olmuyormuş dediler silik olarak vala gayet belli sanırım benimde olmadı baksana senin net var ve su an çok üzüldüm
Canım evet kan verdim beta 51 çıktı. Silik çizgi hamilelik hormonu yani beta, henüz yeterince yükselmemiş demek. Arttıkça çizgi daha da koyulaşıyor benim anladığım bu. İnşallah size de en yakın zamanda nasip etsin Allahım 🤲🏻 En doğru zamanda gelecek inan bana ♥️

Kızlar selam çok heyecan yaptım, bi bakar mısınız ikinci çizgi silik şekilde hemen çıktı ilk 30 saniye içinde. Bir de T1 ve T2 yazıyor testte. Hangisinde çıktığı önemli mi çizginin?
Sat 11 Mayıs Bat 10 Haziran. Korunmasız ilişki tarihleri 24-26-27 Mayıs. 11 gün geçmiş sizce görünmesi normal mi? Erken gebelik testi değil. Kaset test yaptığım
Tebrik ederim var gibi duruyor ama t1 ve t2 ne anlayamadım, bende BAT tan 6 gün önce yaptım silik çizgiydi bugün 4 gün var biraz daha belirgin çıktı , bir kaç gün geçince tekrarlayın :)

Eklentiler

• IMG_2744.jpeg
    IMG_2744.jpeg
    83,2 KB · Görüntüleme: 285
  • IMG_2743.jpeg
    IMG_2743.jpeg
    74 KB · Görüntüleme: 238
Canım evet kan verdim beta 51 çıktı. Silik çizgi hamilelik hormonu yani beta, henüz yeterince yükselmemiş demek. Arttıkça çizgi daha da koyulaşıyor benim anladığım bu. İnşallah size de en yakın zamanda nasip etsin Allahım 🤲🏻 En doğru zamanda gelecek inan bana ♥️
Ay inşallah canım benim bilmiyorum erken olduğu için mi böyle çıktı bugün 11 günüm testi yaptığımda 10 gün sabahti belki erken diye de düşündüm ama bu gece 1 test daha yapamayı düşünüyorum 12 den sonra yarın kan vericem zaten daha net olur 😘 Tek çizgi çıktı işte bilemedim bende üzüldüm biraz hayırlısı olsun inşallah ♥️ umarım pozitiftir tutunmustur

Ay inşallah canım benim bilmiyorum erken olduğu için mi böyle çıktı bugün 11 günüm testi yaptığımda 10 gün sabahti belki erken diye de düşündüm ama bu gece 1 test daha yapamayı düşünüyorum 12 den sonra yarın kan vericem zaten daha net olur 😘 Tek çizgi çıktı işte bilemedim bende üzüldüm biraz hayırlısı olsun inşallah ♥️ umarım pozitiftir tutunmustur
İnşallah canım 🤲🏻 Dua edeceğim senin için ☺️

Ah internetten test aldım 25 tane 20si pozitif ti sonuç negatif geç döllenme olabilir kan ver

Çok sevindim 🥰🥰 inşallah kucağına alırsın haber et bize de inşallah yükseklirde sağlıkla gelir🙏🙏
Merhaba kızlar hepinize boş gebelik yaşadım 3 ay korundum 3 aydır da deniyorum reglime 5 gün kala gün aşırı test yaptım silik çizgi git gide silikleşti ama hemen çıktı her testte 3, testte fotoğrafta gözükmüyor ama var sizce hamilemiyim

Eklentiler

• IMG_2335.jpeg
    IMG_2335.jpeg
    53,3 KB · Görüntüleme: 241
Back