• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar testime bakar mısınız hamile miyim

Merhaba, bat a 5 gün kala erken gebelik testi yaptım, hayalet çizgi var gibi geliyor. Siz görebiliyor musunuz ?
1000018628.jpg

Kızlar bakar mısınız 2 dakika içinde çıktı silik çizgi var mı ben mi öyle görüyorum

Eklentiler

• IMG_2918.jpeg
    IMG_2918.jpeg
    54,2 KB · Görüntüleme: 64
  • IMG_2917.jpeg
    IMG_2917.jpeg
    55,5 KB · Görüntüleme: 58
  • IMG_2913.jpeg
    IMG_2913.jpeg
    49,3 KB · Görüntüleme: 60
Çok sevindim canım tebrik ederim
Benimde reglime 5 gün var sabah bu testi yaptım ilk baktığımda bir şey göremedim işe gitmiştim eve döndüğümde çok ince belli belirsiz bir gölge acaba olabilir mi diye düşünüyorum erken olduğu için mi böyle yoksa kuruma çizgisi mi başına gelen var mı
Merhaba sizin sonucunuz ne oldu acaba benim de testim aynı bu şekilde çıktı, Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Çok sevindim canım tebrik ederim
Benimde reglime 5 gün var sabah bu testi yaptım ilk baktığımda bir şey göremedim işe gitmiştim eve döndüğümde çok ince belli belirsiz bir gölge acaba olabilir mi diye düşünüyorum erken olduğu için mi böyle yoksa kuruma çizgisi mi başına gelen var mı
Merhaba sizin sonuç ne oldu acaba? Benim de buna benziyor🙏🏻

10 haftalık gebeyim çok şükür pozitif çıktı çok güzel ilerledi her şey umarım sizinde gönlünüzce olur

Back